תום בורו, הפסנתרן המחונן מגבעתיים, פותח את פסטיבל הפסנתרים בירושלים
נובמבר 10, 2020
קרוסאובר קומפקטי חדש במחיר של משפחתית
נובמבר 11, 2020

סושי. זה לא מה שחשבתם!

ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה

איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות החתוכים דק – ארוחה טעימה, קלילה ומתוחכמת. מה יכול להיות יותר טוב מזה? או, השבוע גיליתי שהסושי של סואשי, הוא יותר טוב מזה. דמיינו את כל מה שטוב בסושי, תכפילו במיליון, וקיבלתם את סואשי.

 

דור ושחר, הבעלים, השפים והמקימים של סואשי, רוויי ניסיון בסצינת הקולינריה הישראלית, ובאוכל אסיאתי וסושי בפרט. הם הכירו במסעדה של שגב, מצאו את עצמם ללא עבודה בתקופת הקורונה, חיפשו איך אפשר לחדש בסצינת האוכל הישראלית והחליטו להקים עסק משלהם. ״אני צריך להגיד תודה לכל האנשים שאמרו לנו ‘לא’ כי הם הסיבה שעשינו זאת בעצמנו״, הם מספרים לנו, ותאמינו לי, איזה מזל שהם הרימו את הכפפה.

“רצינו להביא לארץ בשורה חדשה לעולם הסושי, מבחינת הצבעים המרקם וכמובן שבטעם. הלקוחות פשוט מזמינים מגש וסומכים עלינו בעיניים עצומות ואנחנו מתייחסים כמובן להעדפות הקולינריות ביצירת המגש (צמחונות, טבעונות וכו׳)” מסביר שחר.

“השאיפה שלנו זה להמשיך לגדול ולהתפתח לרשת ארצית וגם בינלאומית! אנחנו לא מתביישים להגיד את זה” מוסיף דור.

בסואשי כל מגש הוא אחר ומיוחד, יצירת אמנות לשמה! שורות שורות של רולים יפהפיים, צבעוניים, יצירתיים והכי חשוב – טעימים. אז מה היה לנו שם – רולים עם סלמון נא, סלמון אפוי וטונה, רול יפהפה עם טופו וטוביקו בצבע ירוק בקבוק שהוא טבעוני ומיוצר במיוחד בשבילם מאצות ובמגוון צבעים. על כולם התעלה הרול העשיר והיוקרתי שהיה עטוף בפרוסות מלפפון דקות, ללא אורז, עם פרוסות פיטריות כמהין.

המגשים של סואשי הם הרבה יותר מסושי, הם לגמרי יצירת אומנות – הצבעוניות, ההגשה, הדיוק והטעם. פשוט תענוג, כזה שממש, אבל ממש, לא כדאי לכם לוותר עליו.

תפריט והזמנות:

 053-3303462 

_Soashi 

Dor Michael Shoashy

Shachar Moshe

 

»» »» »» »» »» »» »»

 

 

נובמבר 27, 2020

חנוכה 2020 סופ-סופ-סופגניות

»» »» »» »» »» »» »»     למעבר למגזינים: ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן   
נובמבר 25, 2020

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן?

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן? המאכל האיטלקי המחבר בצק שמרים מרודד כהלכה, רוטב עגבניות משובח וגבינת מוצרלה מגורדת הפך לאחד מהפופולריים בכל העולם. […]
נובמבר 24, 2020

לגלות את אמריקה עם החטיפים של עמית

לגלות את אמריקה עם החטיפים של עמית טעים ומיוחד שהיא מכינה לבד, מחומרי גלם סופר איכותיים ובלי חומרים משמרים איך אני זקוקה לאיזו חופשה קצרה – […]
נובמבר 18, 2020

“טומי רול בר” במרכז רמת גן

מסע בין טורטיות מהודקות להמבורגרים עסיסיים באנו בגלל הטורטיות נחזור בשביל ההמבורגר אני תמיד מחפשת מנות חדשות ומעניינות למשפחה או לאירוח חברים לארוחה מקורית וכמה שמחתי […]
נובמבר 11, 2020

סושי ‘סואשי’ – יצירות אמנות

סושי. זה לא מה שחשבתם! ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות […]
נובמבר 9, 2020

המקרונים של מור הן קפיצה לפריז

‘הולי מולי’ איזה מקרונים נפלאים “הולי מולי” נוצר בתקופת סגר הקורונה כשמור לוי מצאה את עצמה בחל”ת והחלה לאפות מקרונים ולחלק לחברים ולבני המשפחה כדי שיהיה […]
נובמבר 9, 2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני […]
נובמבר 3, 2020

סוף סוף מצאנו אוכל הודי ביתי אותנטי טעים

תבשילים הודים מהמטבח של פרוז עד הבית נאיה ופרוז אוהבים יצירתיות, אוכל ומה שבניהם הגיע הזמן לאוכל האמיתי, כזה שמתבשל במטבח ממתכונים שעברו מפה לאוזן במשפחה […]
נובמבר 2, 2020

‘קופסת אוכל’ – מארזים קולינריים קונספטואליים

חושבים מחוץ לקופסא מארז קולינארי מוקפד בהזמנה אישית אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו בימים פרה-הקורונה, זה דייטים כיפיים וטעימים עם בן הזוג: דרינק ונשנוש באיזה […]
אוקטובר 30, 2020

העוגיות הצבעוניות שגונבות את ההצגה

העוגיות הצבעוניות של ויולט ומיכל יגרמו לכולם לחייך לפני ארבע שנים בסטודיו קטן בכפר סבא הקימו ויולט ומיכל בוטיק המתמחה בעוגיות רויאל אייסינג. העסק נולד מתוך […]


למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 

 

 

Wisite

בניית אתרים לעסקים
Wisite - Wise Site. Wise Choice.

דילוג לתוכן