fbpx
סער 6 אח”י מגן הגיעה לישראל
דצמבר 12, 2020
מהודו באהבה! נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח
דצמבר 12, 2020

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה

נוּלה מזמינה אתכם גם בחג החנוכה להתפנק במארז פריקסה מלא בכל טוב

מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות בישול מסורתיות ועכשוויות מטיולים וחוויות בארץ ובעולם וצברה ניסיון רב במטבחים. 3 שנים של מגורים בהודו לימדו אותה המון על התרבות וכמובן שהדרך הטובה ביותר ללמוד על מדינה מסויימת היא דרך הקיבה. התשוקה שלה לאוכל הביאה אותה לעשות סדנאות ולארח בראנצ’ים כייפים, ואז באה הקורונה וכמו כולם גם נולה הייתה צריכה לעשות התאמות ולהתחיל לשלוח את המנות הנהדרות שלה באמצעות משלוחים.

אנחנו החלטנו להתפנק והזמנו אצלה לערב חנוכה את מארז פריקסה החלומות שנולה מכינה לפי המתכון של דודה אתי. פריקסה היא אחת ממנות הדגל של המטבח התוניסאי הזוכה לאהבה רבה כמעט כמו זו ששמורה לקוסקוס.

המארז המסודר הכיל 6 לחמניות פריקסה גדולות מטוגנות, קריספיות מבחוץ אך רכות מבפנים. חצינו אותן ומלאנו אותן בכל הטוב שהיה שם: סלט קוביות תפוחי אדמה נפלא מתובל בפפריקה, נתחי טונה בשמן זית, ביצים קשות חתוכות, קערת סלט ערבי קצוץ קטן קטן, אריסה מהממת שעושה אמא של נולה וההיילייט של הכריך הזה – ממרח לימון כבוש ביתי שמכינה נולה שהוא לא פחות מגאוני והיה הראשון שנגמר! טעם הלחמניה המטוגנת (וכן היא גם שמנונית אז מה…) עם הסלטים והתיבול יצרו ביס מושלם של מלוח, פיקנטי, חמוץ וחריף גם יחד, כזה ששיגע את כל החושים.

*ישנה אפשרות להזמין מארז טבעוני הכולל סלט ביצים טבעוני וחצילים מטוגנים וכמובן שאר הסלטים והממרחים הטבעוניים.

מחיר מארז אחד ל- 6 אנשים 198 ₪.

הזמנות:

052-4016622

באתר: noolafood.com

  noolafood

  mor.miller.noola

»» »» »» »» »» »» »»

 

 

מרץ 7, 2021

חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות

הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר גם בארץ חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות אם אתם צמחונים או טבעונים, תעצרו כאן. […]
פברואר 26, 2021

העוגיות האורבניות של קופרמן

העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את […]
פברואר 22, 2021

קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה

קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה גלידוניות הסושי הנהדרות של מיה העולם מתחלק לשניים – אלה שאוהבים סושי ואלה שלא. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצה השנייה, […]
פברואר 16, 2021

הסטארט אפ של העוגיות

הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים […]
פברואר 13, 2021

הקראק פאי של רון ועדן הוא מושחת וטעים בטירוף

הולי קראק פאי ממכר כמו סם, מושחת וטעים בטירוף גילוי נאות: אני מכורה לעוגה האמריקאית הזו וזה לא מפתיע כי מדובר באחת העוגות הכי שוות שיש. […]
פברואר 13, 2021

משולש הזהב – מבחן הטעימות לפורים 2021

משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או […]
פברואר 13, 2021

הפתעה! קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף

הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, […]
פברואר 8, 2021

ראמן משובח לאלו שמתגעגעים ליפן

‘הראמן של תום שמיר’ געגועים ליפן שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה שמחתי לגלות, שממש כאן […]
פברואר 8, 2021

סושי ‘סואשי’ – יצירות אמנות

סושי. זה לא מה שחשבתם! ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות […]
פברואר 8, 2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה […]


למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 

 

Wisite

בניית אתרים לעסקים
Wisite - Wise Site. Wise Choice.

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


רחוב ז'בוטינסקי 7 (מגדל משה אביב) קומה 53.

טלפון : 03-5188886 |  פקס : 03-5188887 | מייל : office@dineymishpaha.co.il

 www.dineymishpaha.co.il/


 

דילוג לתוכן