

פחזניות או לא להיות
כיס של בצק דקיק, מפוצץ בקרם עשיר וממכר
אין הרבה מאכלים שמרגשים אותי. מאכלים כאלו שבלוטות הטעם מתרגשות לנסות, שהעיניים נעצמות בכל ביס, שהלב מתמלא באושר מקיומם. פחזנית טובה, כזו עם בצק דקיק, קרם קטיפתי ועוטף, ציפוי קרמל מתפצח, יכולה לרגש אותי עד דמעות.

כשטעמתי את הפחזניות של פחזנית, הרגשתי בגן עדן. המקימות של פחזנית הן בנות זוג שסיימנו לימודי אדריכלות לפני כמה שנים. אמנם אחת המשיכה לעסוק באדריכלות, אבל השנייה החליטה לשנות כיוון ולהיות קונדיטורית, ואחרי התמחות וצבירת ניסיון של מספר שנים, הן החליטו לאחד כוחות ולהקים את “פחזנית”, שם הן עושות הכל ביחד – החל מהכנת הפחזניות, משלוחים, צילום, עיצוב וגרפיקה, ואיזה מזל שהן החליטו לנטוש את עולם האדריכלות לטובת פחזנית!

דמיינו פחזנית טרייה וגדולה, כיס של בצק דקיק, מפוצץ בקרם עשיר וממכר, ושכבת קרמל פריכה או שכבת בצק פריך יפהפייה. פשוט וואו. הכי טעים ואיכותי שיש, עשוי מהחומרים הכי הכי משובחים.
מארזי הפחזניות של פחזנית כוללים 6 או 12 יחידות במגוון טעמים מדהימים – פיסטוק, קרמל מלוח, שוקולד, פטל, קרם דיפלומט וקרם רוסטיק, כל אופציה יותר טעימה וממכרת מקודמתה! והכל במארז אלגנטי ומעוצב בצורה מושלמת, עם חשיבה על כל פרט קטן! אם חיפשתם את המתנה המושלמת, את הפינוק האולטימטיבי, אל, פשוט אל תוותרו על פחזנית.
הטריות ממש חשובה להן ולכן כל מארז נאפה ממש לפני יציאת המשלוח.
הזמנות יומיים מראש:
053-6362223
pahzanit.lvk
Pahzanit
»» »» »» »» »» »» »»

מרץ 7, 2021
הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר גם בארץ חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות אם אתם צמחונים או טבעונים, תעצרו כאן. […]
פברואר 26, 2021
העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את […]
פברואר 22, 2021
קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה גלידוניות הסושי הנהדרות של מיה העולם מתחלק לשניים – אלה שאוהבים סושי ואלה שלא. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצה השנייה, […]
פברואר 16, 2021
הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים […]
פברואר 13, 2021
הולי קראק פאי ממכר כמו סם, מושחת וטעים בטירוף גילוי נאות: אני מכורה לעוגה האמריקאית הזו וזה לא מפתיע כי מדובר באחת העוגות הכי שוות שיש. […]
פברואר 13, 2021
משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או […]
פברואר 13, 2021
הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, […]
פברואר 8, 2021
‘הראמן של תום שמיר’ געגועים ליפן שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה שמחתי לגלות, שממש כאן […]
פברואר 8, 2021
סושי. זה לא מה שחשבתם! ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות […]
פברואר 8, 2021
פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה […]
למעבר למגזינים:
ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן
ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן