הפסקת אוכל

חויית האוכל והאלכוהול בגבעתיים ובאזור הולכת ומתפתחת. בר פנזור מסכמת את ביקוריה ומגישה לכם דווחים אובייקטיביים על המסעדות והברים הכי עדכניים באזור

מגזין 34 הפסקת אוכל בסליידר גבעתיים

 

סליידר

 

כבר הזכרנו את זה שגבעתיים מתעוררת? הזכרנו בשמחה. וכעת הגיע שלב ההמבורגר, ואיזה כיף שאנחנו סוף כל סוף שם.

את סליידר הקימו האחים אבידן, גבעתיימניקים במקור, שברפטואר שלהם אפשר למצוא את בית הקפה-מסעדה ״נלסון״ וברים כמו הרום סרוויס או הקונסיירז׳ בתל אביב. הם חברו לשף אור גינסברג, זוכה העונה השנייה של משחקי השף, ויחד פתחו את סליידר – מזללת המבורגרים מעוצבת בסגנון רטרו או דיינר אמריקאי, שתענה על הצורך של תושבי גבעתיים להמבורגר מהיר וטעים.

דברים טובים באים בשלשות

התפריט קצר וקולע, וכולל בהתאם לשם המקום, שלושה סוגים של סליידרים. סליידר הוא סוג של הכלאה בין המבורגר לסנדוויץ, ובמקרה הנוכחי מדובר בקציצות המבורגר קטנות במשקל 60 גרם או נתח עוף עסיסי, שמוגשים בלחם פרנה מרוקאי, אוורירי וטעים.

ניסינו את שלושתם – ה״סימפל סליידר״ עם בצל מטוגן ורוטב טרטר היה פשוט וטעים, ב״אמיגו סליידר״ – סליידר מקסיקני עם גווקאמולי, סלסה מנגו, חלפיניו ואננס, היה קיק נהדר בפה של מתיקות וחריפות, וה״קוקו סליידר״ – עוף עם רוטב טרטר וירקות טריים היה נימוח ועסיסי (16 שקלים). ארוחת סליידר עם כלי של צ’יפס בטטה ותפוחי אדמה מעורב ושתייה תעלה לכם 36 ש”ח, עם שני סליידרים 52 ש”ח ועם שלושה 62 ש”ח. הזמנו גם את הקלאסיק בורגר עם ריבת סלק מעל, בדיל של ארוחה עם צ’יפס ושתייה (38 ש”ח להמבורגר בלי תוספות, 58 ש”ח לדיל ארוחה). ריבת הסלק נתנה מתיקות נעימה, מלווה בטעם שורשי של הסלק. תוספת חדשנית ומוצלחת, ללא ספק.

בתפריט יש גם קריספי צ’יקן לחובבי העוף (37 שקלים) וחלת בצל פריכה (18 שקלים). להמבורגר או לסליידרס ישנן גם תוספות מגניבות מלבד ריבת הסלק – ארטישוק על הפלאנצ’ה, ביצת עין, אננס טרי, אווז מעושן ועוד ועוד (3-9 שקלים).

בסליידרס נותנים תשומת לב גם לפרטים הקטנים – מהאריזה היפה של הצ׳יפס או הנייר המאוייר בסגנון קומיקס גיבורי על שמונח על המגש, ועד התוספות המקוריות והמיוחדות לצד ההמבורגר הקלאסי. המחיר בהחלט משתלם, והכל פה קרוב – בבית שלנו. בקיצור, אין צורך לנסוע עד לתל אביב בשביל המבורגר, אפשר פשוט ללכת כמה דקות ברגל.

סליידר

ברדיצ’בסקי 1, גבעתיים. א’-ה 12:00-1:00, שישי 12:00-15:00. כשר

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

פינת אוכל

קלארו – הבראנץ’ האלגנטי בעיר

בחודשים האחרונים הפך מתחם שרונה להיות סואן ועמוס. בתוך כך, מסעדת קלארו של השף רן שמואלי מגישה בימי שישי ושבת בשעות הבוקר עד הצהריים ( 09:00- 13:00) ארוחות בראנץ’ ששמם יצא למרחקים: מגש ארוחת הבוקר הזוגית מגיע עם קערות סלט של מגוון ירקות רעננים, גבינות מגבנים מקומיים, פרוסות גרבלקס דקיקות, כוסיות יוגורט, גרנולה ופירות טריים, ואף סלסלת מאפים ולחמים לוהטים הנאפים בטאבון האבן הענקי במרכז המטבח הפתוח.

עוד בתפריט מנות שקשוקה אדומה וירוקה בהם נעשה שימוש בירקות מקומיים ועונתיים עם ביתיים ולחמים, מנת טוסט גאודה מושחתת בציפוי פריך של קורנפלקס פציח ועוד שלל מנות בהוריים, לצד אלו ניתן להזמין קוקטליי בוקר, שתייה חמה ומיצים טבעיים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

השלימו בבקשה את בדיקת האבטחה

Wisite

בניית אתרים לעסקים
Wisite - Wise Site. Wise Choice.