13/11/2025
13/11/2025
יום חמישי, 13 בנובמבר 2025

כנס עירוני מסכם לתוכנית "הקשר בין אופנה וקיימות"

תלמידי גבעתיים למדו על השפעות תרבות הצריכה והשתתפו בתצוגת אופנה סביבתית

מערכת Gplus

11/2/2024

שתפו

צילום מייק אדרי

בשבוע שעבר התקיים כנס עירוני מסכם לתוכנית "הקשר בין אופנה וקיימות". התכנית החינוכית נלמדה בבתי הספר אמונים, בן גוריון, גורדון, יגאל אלון, כצנלסון ולאה גולדברג. התלמידים חקרו היבטים הקשורים לתרבות הצריכה והשפעותיה הסביבתיות והחברתיות וניסחו הצעות לאקטיביזם סביבתי.

במסגרת הכנס הוצגה תצוגת אופנה שהתבססה על סטיילינג של התלמידים תוך שימוש בבגדי יד שניה שנתרמו ע"י חנויות הפועלות בגבעתיים: "שרון סטאר" ו-"ביגודית ויצו". בנוסף, התלמידים השתתפו בחידון והאזינו להרצאה בנושא תרבות הצריכה.

הכנס נועד לעודד את התלמידים ומשפחותיהם לצריכה נבונה ומקיימת ומבוסס על שיתוף פעולה של המחלקה לקיימות ואיכות הסביבה שבאגף שפ"ע ומינהל החינוך, הנוער והצעירים.

ד"ר אביעד מנשה, מחזיק תיק איכות הסביבה ציין "בימים הקשים העוברים עלינו כעם, הכנס מאפשר לנו להתנתק ממה שקורה בחוץ, לטובת העברת מסרים חינוכיים חשובים לתלמידים על ההשפעות והאחריות שלנו על הסביבה".

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
המומחית רוית סיני

חתמתם על הסכם פינוי־בינוי? ייתכן שוויתרתם על הזכות למכור את הדירה שלכם

בעלי דירות רבים חותמים על הסכמים בני עשרות עמודים מבלי להבין את המשמעויות המלאות של הסעיפים – ובכך נחשפים לסכנות אמיתיות. אחת המרכזיות שבהן: מגבלות חמורות על מכירת הדירה במהלך הפרויקט.

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 136

מגזין רמת גן פלוס 135
עם בוא ראש השנה, אני מחפשת את האור ואת היופי בקהילה. הנושאים שמחברים את כל הכתבות במגזין זה הם עשייה, התמדה ותרומה. אנשים שהפכו את החלומות והרצונות
שלהם למציאות. ראש העיר רן קוניק – בחר במנהיגות ועשייה למען הציבור, איציק רובין בחר בנתינה אינסופית למען הקהילה, חן ומוטי ריכטר בחרו בהתחדשות ויזמות. שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בעשייה, נתינה, ושגשוג.

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 136

מגזין 136 גרסת דפדוף אינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף חזרה לאתר המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו מנוי

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן