05/02/2025
05/02/2025
יום רביעי, 05 בפברואר 2025
חדר החדשות

צו סגירה למסעדה בגבעתיים שהעסיקה שב"ח, זלזלה בביטחון התושבים ובחרה להתעלם מהחוק

מגפת השוהים הבלתי חוקיים המועסקים ע"י בעלי העסקים - זלזול בחיי התושבים ובחוק שחייב להיפסק לאלתר!

צילום תיעוד סגירת העסק: דוברות המשטרה.

שתפו

מפקד מחוז ת"א, ניצב חיים סרגרוף חתם בשבוע שעבר על צו סגירה למסעדה בגבעתיים, בדרך השלום, לאחר שהועסק במקום שוהה בלתי חוקי (שב"ח)

במסגרת האכיפה המשטרתית הממוקדת נגד עבירות העסקה, הסעה והלנת שוהים בלתי חוקיים, שוטרי מחוז ת"א מבצעים פעילות מוגברת בעסקים, בהם קיים חשש להימצאות שב"חים, במטרה לחזק את בטחונו ושלומו של הציבור.

בתוך כך, מפקד מחוז ת"א חתם השבוע על צו סגירה למסעדה בגבעתיים, לאחר שלפני מספר ימים אותר במקום שוהה בלתי חוקי שהועסק בניגוד לחוק ללא אישורים.

בעקבות הבדיקה שבוצעה על ידי שוטרי תחנת גבעתיים ומעצר של השב"ח לחקירה, פעלו חוקרי תחנת גבעתיים, שוטרי משרד הרישוי במרחב דן ותובע רישוי מחוז ת"א לסגירת האתר וממ"ז ת"א חתם על צו סגירה מנהלי למשך 30 ימים לאתר, עד ליום 8/11/24 כולל.

במסגרת האכיפה המשטרתית בגבעתיים נגד עבירות העסקה והלנת שוהים בלתי חוקיים נסגרו רק לאחרונה מספר אתרים:

ב-11 בספטמבר 2024 ניתן צו סגירה לאתר בניה ברחוב גולומב בגבעתיים לאחר שהעסיק פועלים שוהים בלתי חוקיים תושבי השטחים, שהועסקו בניגוד לחוק.

באמצע אוגוסט ניתן  צו סגירה לעסק  לשטיפת מכוניות בגבעתיים שהעסיק שוהים בלתי חוקיים.
בסוף יולי נמצא שוהה בלתי חוקי באתר בנייה ברחוב המעורר בגבעתיים  שגם הולן במקום – האתר נסגר לחודש.
ב-7/7/2024 נסגר בר-מסעדה ברחוב כצנלסון מכוח צו של הרשויות בחשד שלכאורה העסיקה שב״ח. המסעדה נפתחה מחדש לאחר ברור נוסף ולאחר שהגיעה להסכמות עם הרשויות.
עוד חדשות מגבעתיים
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
חדר החדשות

"כמה טוב שבאתם הביתה"

מהאדמה שידעה את הזוועות של ה-7 באוקטובר לתקומה ולתקווה לרגל חזרת החטופים: שדה תפוחי אדמה הפך מחווה מרגשת בהובלתם של חקלאי משקי הנגב

קראו עוד»
הפסקת אוכל

מה חדש במטבח?

החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן