23/02/2026
23/02/2026
יום שני, 23 בפברואר 2026
חדשות העיר גבעתיים פלוס

מיצג עץ החזיות בפארק גבעתיים

המיצג הוקם לרגל חודש המודעות לסרטן השד ע"י מועדון המתנדבים של ליונס גבעתיים גור אריה

איציק רובין

שתפו

לרגל חודש המודעות לסרטן השד, ליונס גבעתיים גור אריה הקימו את מיצג עץ החזיות בפארק גבעתיים זו השנה החמישית. מיצגים דומים של חזיות נערכו ברחבי העולם במטרה להזכיר לציבור הנשים שגילוי מוקדם מציל חיים.
המיצג הוקם ע"י מועדון המתנדבים של ליונס גבעתיים גור אריה בשיתוף עיריית גבעתיים.
סרטן השד הינה המחלה הממארת השכיחה ביותר בישראל ובעולם המערבי בכלל. מידי שנה מאובחנים בארץ כ- 6,000 חולים חדשים, גברים ונשים.
גילוי מוקדם משפר משמעותית את תוצאות הטיפול ואת שיעורי ההישרדות. ככל שהמחלה מאובחנת בשלבים המוקדמים עולים סיכויי הריפוי לכ – 90%. מנתוני התוכנית הלאומית לגילוי סרטן השד בישראל, עולה כי שיעור ההיענות לביצוע הבדיקה בארץ הוא מהגבוהים במדינות ה-OECD, כ 72%.
אנו מזמינים את הציבור להצטלם עם העץ ולהעלות את התמונה ברשתות החברתיות במטרה להגביר את המועדות לקידום המאבק בסרטן השד.

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

שימו אוזן! קולקציית פורים 2026

קבלו את נבחרת החלומות של אזני ההמן, מהקלאסיקה ועד לחידושים המפתיעים. הצטרפו למסע בין בצקים פריכים ומילויים טרנדיים כי משנכנס אדר מרבין באכילת אוזני המן

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 140

מגזין פברואר מביא עמו תמהיל מרתק של נוסטלגיה מקומית, חזון וחגיגות. בגיליון זה אנו חוזרים אל המים הקרירים של בריכת רמב"ם המיתולוגית הבריכה הציבורית הראשונה בישראל, שנמצאת בימים אלו בתהליך שיפוץ לקראת פתיחתה המחודשת. נצלול אל זיכרונות העבר, כולל הומורסקה משעשעת של אפרים קישון, שמזכירה לנו כמה עמוקים שורשיה של הבריכה בלב הקהילה.
מההיסטוריה המקומית נמריא אל פסגות ההצלחה בראיון עם אלדד לבני, שהקים את 'טורק' שהפכה ל'יוניקורן', נשמע מפי המומחה הבינלאומי טל ענבר על העתיד המרתק של טכנולוגיית הטילים והחלל. ולסיום, סקר אוזני המן לחג פורים.

קראו עוד»
חדשות העיר גבעתיים פלוס

מרכז מיצוי זכויות הושק בגבעתיים: "גם מעמד הביניים מפספס אלפי שקלים בשנה"

מרכז מיצוי זכויות הושק בגבעתיים. "בתקופה לא פשוטה בה אנשים מתמודדים עם אתגרים אישיים וכלכליים, חשוב לוודא שלכל תושב ותושבת יש מקום לפנות אליו ולקבל תמיכה מקצועית ומדויקת"

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן