25/08/2026
25/08/2026
יום שלישי, 25 באוגוסט 2026
חדשות העיר גבעתיים פלוס

גבעתיים פותחת את הלב: שוק תמיכה מרגש בחקלאי הדרום

שוק איכרים ברחבת קניון גבעתיים שמטרתו תמיכה במשקים מקו העימות בדרום

האחים דין וים ליכטמן

שתפו

ביוזמה מרגשת ומיוחדת, עיריית גבעתיים מזמינה את תושבי ותושבות העיר לקחת חלק בשוק איכרים שמטרתו תמיכה במשקים מקו העימות בדרום. השוק יתקיים ביום חמישי, 20.3, החל מהשעה 16:30, ברחבת קניון גבעתיים, ויציע למכירה תוצרת חקלאית מובחרת ישירות מהחקלאים, שממשיכים לייצר ולגדל למרות המציאות המורכבת. במסגרת האירוע ניתן וכדאי להזמין מראש דרך אתר העירייה שכן הרכישה במקום הינה מוגבלת.

בין המשקים המשתתפים יהיו משק סיטון-ביבס, שהוקם על ידי אלעד ודנה סיטון ממושב ישע ופועל לזכרם של הוריה של דנה ואחותה שירי ביבס ז"ל, שנרצחו באירועי השבת השחורה; משק ליכטמן של האחים דין וים ממושב עין הבשור אשר פועלים לקידום החקלאות המקומית ומציעים תוצרת איכותית ומגוונת, תוך שיתופי פעולה עם משקים נוספים מהאזור; משק פטקין שמתמחה בגידול תותים בשיטת ביו-תות תלוי, המאפשרת גידול טבעי ובריא במיוחד; משק ארנולדס שמתמחה בגידול עגבניות שרי צבעוניות ומלפפונים מזן ארומטו, הידועים באיכותם הגבוהה; "הללויה", יצרני שמן זית מחבל הבשור, שזכה בפרסים יוקרתיים בארץ ובעולם, לצד ממרחי עגבניות איכותיים ומוצרים נוספים.

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, ציין כי "סיפורם של המשקים המשתתפים בשוק העוטף שלנו הוא סיפורה של מדינת ישראל כולה. יש לנו זכות גדולה לקיים את האירוע הזה בעיר ולתמוך בחקלאות הישראלית. אני מזמין את תושבי ותושבות העיר להגיע וליהנות מהתוצרת המשובחת".

חדשות העיר גבעתיים פלוס

גבעתיים: מ"החצר האחורית" לשכונה חדשה: האם העיר עומדת להשתנות

באירוע הריסה שקיימה אביב מליסרון, יצא לדרך שלב נוסף בפרויקט ההתחדשות: שני מגדלים בני 24 קומות כבר בדרך, ובהמשך יוקמו עוד מגדלים עם כ־1,500 דירות. אחד האזורים המוחלשים בגבעתיים עומד להפוך לשכונה חדשה – והאם השינוי ישנה גם את מעמדה של הסביבה בעיר?

קראו עוד »

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
התחדשות עירונית

החזון שנגנז של תל ליטוינסקי

״כשאנו עומדים בפינת רחוב ספיר ברמת גן, על התפר, שבין שטחי אוניברסיטת בר-אילן, שיבא ורמת אפעל, המפגש עם השלט אינו רק פרק בהיסטוריה. הוא שיעור חשוב בתכנון עירוני ובזיכרון מרחבי״

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 146

מגזין רמת גן פלוס 146 גרסת הדפדוף האינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו

קראו עוד»
חדשות הנדל"ן דן

הבניין שלכם מיועד להריסה, אז מי מתחזק אותו עד שהיזם מגיע?

חתמתם על הסכם התחדשות עירונית? בגבעתיים וברמת גן עשויות לחלוף שנים בין חתימת ההסכם למימוש הפרויקט. בינתיים הבניין ממשיך להתיישן, התקלות מצטברות, והשאלה מי אחראי לתחזוקה ולתיקונים הופכת בוערת יותר

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן