19/02/2025
19/02/2025
יום רביעי, 19 בפברואר 2025

שרית בגדדי מביה"ס גורדון בגבעתיים נבחרה כעובדת הוראה מצטיינת של מחוז ת"א במשרד החינוך

מחוז ת"א במשרד החינוך הכריז על 20 עובדי הוראה מצטיינים לשנת הלימודים תשפ"ג

רום אלוף

30/07/2023

שתפו

מחוז ת"א במשרד החינוך הכריז על 20 עובדי הוראה מצטיינים לשנת הלימודים תשפ"ג. שרית בגדדי מביה"ס גורדון בגבעתיים, נבחרה כמצטיינת מחוזית. לשרית ניסיון של 10 שנים בתחום ההוראה, מתוכם 4 שנים בבית הספר גורדון, שם היא משמשת כסגנית מנהלת, רכזת פדגוגית, רכזת שפה ושכבה ומחנכת. שרית בעלת תואר שני בניהול וארגון מערכות חינוך.

במאי האחרון זכתה שרית  בתעודת הצטיינות בטקס מצטיינים עירוני לאנשי החינוך. בנימוקי הבחירה כמצטיינת בית ספרית, נאמר כי "שרית מהווה דוגמא לאשת חינוך מעולה, המטיבה להכיר את תלמידיה ויוצרת קשרים ומערכות יחסים משמעותיות איתם, עם הוריהם ועם המורים, מתוך כבוד, הכלה ואהבה. לצד היותה מורה לשפה מן השורה הראשונה, המכינה את תלמידיה לתיכון באופן המיטבי ביותר, לקחה על עצמה שרית תפקידי ריכוז וניהול והיא ממלאת אותם בנאמנות רבה."

צילום: דפוס אהרונסון

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
מתגלגלים

רוביקון מלך השטח במבחן האולטימטיבי

מתגלגלים הטבה רוביקון מלך השטח במבחן האולטימטיבי הרוביקון הוא היהלום שבכתר, כל המתחרים שלו רוצים להיות כמוה כתב וצילם: ירון הולנדר 17/2/2025   שתפו: שיפוע ארוך בזווית מפחידה בשם 'מעלה חווה', ניצב לפנינו. מדריך הטיול

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 128

סיום שנת 2024, שנה קשה, עתירת אתגרים. מי ייתן שהיא תיקח איתה את כל החושך והשנה החדשה תתחיל באור גדול. חג החנוכה מזכיר לנו כי גם בתקופות מורכבות, נס קטן יכול להאיר את החושך ובימים אלו ממש נפתח פתח לתקווה. הלוואי ונזכה להחזיר את כל החטופות והחטופים, ושכל חיילות וחיילי צה"ל ישובו בשלום.
המגזין שלנו ממשיך להיות במה לסיפורים מקומיים, לקולות מגוונים ולרוח הקהילתית המיוחדת שלנו וכך נוספה עוד שנה לביוגרפיה של העיר. תודה לכל התורמים למלאכה, לכותבים, לצלמים ולכם הקוראים שממשיכים ללוות אותנו בדרך.

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 128

כשהטבע מתעורר לחיים בט"ו בשבט וניצני האהבה פורחים בוולנטיינס דיי, אנו גאים להגיש לכם גיליון מיוחד המשלב בין עבר, הווה ועתיד.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן