
האם תשפ״ז תהיה שנת המפנה בשוק הנדל״ן בתל אביב, גבעתיים ורמת גן?
הריבית מתחילה לרדת, הרוכשים חוזרים בזהירות, ובשוק מורגשת ציפייה לשינוי פוליטי. השאלה הגדולה: האם הביקושים העצורים יפגשו מספיק דירות באזורי הביקוש?

גם השנה (2024) גבעתיים התמקמה במקום הראשון במדד החופש של עמותת ישראל חופשית, אחריה תל אביב, הרצליה והוד השרון.
גבעתיים שוב עושה את זה ומתמקמת במקום הראשון במדד החופש של ישראל חופשית זו הפעם השלישית. ההובלה השנה היא מרשימה במיוחד לאור שינוי באופן הבחינה, שהעניק משקלים חדשים לקטגוריות השונות. למרות שינוי זה, גבעתיים המשיכה לשמור על ההובלה.
מדד החופש נערך בפעם השביעית וסקר השנה 37 ערים כאשר בניגוד לשנים קודמות, השנה לא נסרקו הערים החרדיות. הציון של הערים השונות נקבע באופן משוקלל מ-11 קטגוריות ביניהן: תחבורה ציבורית בשבת, מסחר בשבת, תקציבי דת, היחס לקהילת הלהט"ב, נישואים אזרחיים ועוד.
גבעתיים הצטרפה למדד בשנת 2021 ומאז כובשת את הפסגה. בקטגוריות תחבורה ציבורית בשבת מקבלת גבעתיים את הציון הגבוה ביותר לאור הפעלתו של מיזם "נעים בסופ"ש" והנגישות אליו מכל רחבי העיר. כך גם בקטגוריית קהילת הלהט"ב ובקטגוריית נישואים אזרחיים, במסגרתה העירייה מפעילה שירות רישום זוגות עירוני.
ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק: "ההישג השנה הוא מדהים במיוחד מאחר ולשמור על המקום הראשון זה תמיד קשה יותר מאשר להגיע אליו. ההצלחה העקבית שלנו הינה תולדה של אמונה אמיתית, כנה ובלתי מתפשרת בערכי החופש והליברליות וכמובן מדיניות עירונית אשר מחויבות לעקרונות אלה. לצד הגאווה הגדולה שאנו חשים, ברצוני להזכיר שהמילה חופש אינה שלמה כל עוד יש עדיין 100 חטופים וחטופים שלא יודעים כרגע חופש. הם והן כל מה שחשוב כרגע."
צילום: עיריית גבעתיים

הריבית מתחילה לרדת, הרוכשים חוזרים בזהירות, ובשוק מורגשת ציפייה לשינוי פוליטי. השאלה הגדולה: האם הביקושים העצורים יפגשו מספיק דירות באזורי הביקוש?

התכנית להתחדשות המתחם, המשתרע על כ־120 דונם, מתעכבת בין היתר בשל המלחמה. העירייה חוששת שבנייה נקודתית תפגע ביכולת לממש את התכנית הכוללת

התכנית שאושרה למתחם בין רחובות כצנלסון לבלוך עשויה להתבטל, בעקבות קידום תכנית להקמת בית ספר חדש באזור

תגבור מערכי הניקיון והתחזוקה, היערכות מיוחדת בסביבת בתי הכנסת, הגברת מערכי הביטחון והסיור וסעודת ראש השנה העירונית המסורתית

הוועדה המקומית אישרה היתר להריסת בניין בן 4 קומות בשכונת ראשונים. במקומו ייבנה בניין חדש בן 8 קומות

מצומת שבו כמעט איבדה את חייה ועד למוקד העתידי של המטרו וההתחדשות העירונית: הסיפור האישי שמחבר בין זיכרונות, בטיחות והעתיד של אחד הצירים המרכזיים בגבעתיים

הריבית השתנתה, החיים השתנו וגם המשכנתה שלכם אולי כבר לא מתאימה. לפני שממשיכים לשלם כרגיל, כדאי לעצור ולבדוק כמה באמת עולה לכם המשכנתה לאורך השנים.

כ-400 יחידות דיור, מגדל בן 35 קומות ומבנה בן 10 קומות: עיריית רמת גן מקדמת מתחם חדש שיחליף את בתי האבות בשדרות הילד ואת "גן בעיר"

השופטת נועה גרוסמן קבעה כי העיכוב המשמעותי במסירת הדירות מצדיק את שחרור הרוכשים מהעסקה

מגזין רמת גן פלוס 147 גרסת הדפדוף האינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו

חברת "י.ע.ז יזמות ובניה" דיווחה לאחרונה לרשות ניירות ערך על קבלת היתרי בנייה לשני פרויקטים בתל אביב

פסטיבל היין השנתי "בציר בעיר" יעמוד גם השנה בסימן תמיכה ביקבים וביצרנים מהצפון ומהדרום

האירועים המרכזיים בשבוע הקרוב בגבעתיים, ימים ראשון עד שבת

נתנאל גרופ השיגה את הרוב הדרוש לקידום פרויקט פינוי-בינוי במתחם אשרמןהממוקם סמוך לגבול עם רמת גן וגבעתיים

טקסי חתונה אינטימיים במצפה הכוכבים, בבית טייבר, בגלריה העירונית ובאתרים ייחודיים נוספים ברחבי העיר. גבעתיים משיקה רשמית את מיזם "חתונה בעירייה"

בית משפט השלום בתל אביב דחה תביעה נגד דיירים ברח עולי הגרדום בתל אביב שסירבו לחתום על הסכם תמ”א 38 עם יזם, וחייב את החברה התובעת בהוצאות מוגדלות
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


