09/09/2024
09/09/2024
יום שני, 09 בספטמבר 2024

צלמת: גליה אבירם, סטיילינג: עידן ספיבק

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

בר פנזור

האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם שקיות מעלות אדים וניחוחות שגורמים לבטן לקרקר.

מאמא מיה!

פתחנו בפיצה קוק מדאם – רוטב שמנת כמהין, פטריות שמפיניון, שום קונפי ופרמז'ן. הפיצות במוצ'ה מבוססות על בצק נפוליטני מיוחד המורכב ממחמצת והן נאפות בטאבון איטלקי לוהט. על הבצק ניתן לבחור מעשרות תוספות שונות הכוללות את כל מה שרק חולמים ואוהבים, וניתן לבחור גם את סוג הבצק: קלאסי איטלקי, בצק זעתר, בצק כפרי ובצק ללא גלוטן.

הפיצה הייתה מדהימה, הבצק עשיר, המון פטריות וגבינה ובין לבין שובצו שיני שום נהדרות. את הכל עטף ניחוח נעים של כמהין.

המשכנו לשתי מנות של פסטה פפרדלה שנעשו בעבודת יד מקמח דורום טרי וביצים נעטפו ברטבים טריים: 'עגבניות שמנת' שהכילה גם שפע של קוביות בטטה, בצל ירוק טרי וטבעות של גבינת עיזים מותכות שהעניקו לכל הפסטה הזו טעם נהדר ו'שמנת כמהין' רוטב עשיר שגרם לנו להשמיע קולות של עונג.

קולקציית הפסטה נוצרה על ידי שף הרשת גיל כהן, בכל אחת שילב חומרי גלם טריים המעשירים את טעמה.

כדי שלא נרגיש שאנחנו אוכלים רק פחמימות, בחרנו בסלט בוטנים – חסות, כרוב סגול, גזר, אטריות שעועית, טופו מתובל ובוטנים קצוצים. למרות שהסלט לא ממש מגיע מארץ המגף, הוא היה אחד הסלטים הטעימים שאכלנו לאחרונה, והרוטב שעטף אותו היה פשוט מושלם!

סיום מתוק ומושחת

לקינוח, הזמנו 'מתוקה שחורה' שהיא בעצם פיצה מתוקה על בסיס אותו הבצק עם המון נוטלה, כדורי שוקולד מריר, טראפלס ובננות. כל מה שאמרנו היה וואו! היה שווה את כל מיליון הקלוריות…

לסיכום, מוצ'ה מציעה אוכל מאוד טעים, עשיר במרכיבים איכותיים, במנות גדולות ובתמחור הוגן. לרגע אחד תוכלו להרגיש שאתם באיטליה.

צילום: גליה אבירם, סטיילינג: עידן ספיבק

רשת מוצ'ה

תל אביב – לא כשר, רמת גן, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה – כשר.

המדריך להזמנות

07/21/2021

המרענן הרשמי של הקיץ בגלסרי האוסטרי "שטפן"

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
11/27/2020

חגיגת מרקמים

חגיגת מרקמים מיכל מ"מיי סוויטי", קונדיטורית בוגרת בית-ספר "בישולים" יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן […]
03/24/2021

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן […]
10/27/2020

מושלמות! פחזניות אווריריות ופריכות עם קרם קטיפתי

פחזניות או לא להיות כיס של בצק דקיק, מפוצץ בקרם עשיר וממכר אין הרבה מאכלים שמרגשים אותי. מאכלים כאלו שבלוטות הטעם מתרגשות לנסות, שהעיניים נעצמות בכל ביס, שהלב מתמלא באושר מקיומם. פחזנית טובה, כזו עם […]
01/03/2021

"ההזמנה של ארוחת הסילבסטר כלל לא הגיעה!"

"ההזמנה של ארוחת הסילבסטר כלל לא הגיעה!" איך להזמין ארוחת סילבסטר בשנת 2020 ולקבל אותה ב-2021 או לא לקבל אותה בכלל… בתקופה כזו שבה המסעדות משוועות להזמנות כמה שמחנו כשקראנו את הפוסט של חברת אונטופו […]
11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה […]
04/08/2021

סושי 'סואשי' – יצירות אמנות

סושי. זה לא מה שחשבתם! ב'סואשי' כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות החתוכים דק – ארוחה טעימה, קלילה ומתוחכמת. מה יכול […]
11/27/2020

חגיגה טרנדית

  חגיגה טרנדית איזה כייף היה לטעום את קולקציית הסופגניות של בייקרי G27 מרמת חן. קולקצייה מרהיבה ביופייה שכוללת מגוון טעמים מיוחדים שעדיין לא טעמנו! סופגניות ברוטב בייגלה שמשלבות מתוק ומלוח בצורה מושלמת, סופגניות עם […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

"גבעתיים כובשת את לבבות הישראלים"

דרור דבאח הוא מנכ"ל 'יעד' החברה לפיתוח גבעתיים המסכם בימים אלו חמש שנות כהונה ● מהנדס אזרחי ובעל תואר שני במנהל עסקים הרואה בעשייה הציבורית שליחות ● נשוי ואב לשלושה, מתגורר ביבנה

קראו עוד»
כתבות השער

סיפור מהסרטים בשלושה ימים

איה כהן אבישר קשרה את הסיפור שכתבה בעשיה של אור-לי, במשפחה המיוחדת שלהם, בנסיבות נפילתו של עומרי וזכתה בפרס הראשון בתחרות, ארבעה כרטיסים לפסטיבל הסרטים בקאן, 'הכל כלול'.

קראו עוד»
זרקאור

"יותר מעשר"

בחלל הגלריה של מרכז עמיעד ביפו מוצגות יצירות שנושאות את המבקר לעולמות של אסתטיקה מרהיבה ותכנים במנעד רחב

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן