14/06/2024
14/06/2024
יום שישי, 14 ביוני 2024

צלמת: גליה אבירם, סטיילינג: עידן ספיבק

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

בר פנזור

האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם שקיות מעלות אדים וניחוחות שגורמים לבטן לקרקר.

מאמא מיה!

פתחנו בפיצה קוק מדאם – רוטב שמנת כמהין, פטריות שמפיניון, שום קונפי ופרמז'ן. הפיצות במוצ'ה מבוססות על בצק נפוליטני מיוחד המורכב ממחמצת והן נאפות בטאבון איטלקי לוהט. על הבצק ניתן לבחור מעשרות תוספות שונות הכוללות את כל מה שרק חולמים ואוהבים, וניתן לבחור גם את סוג הבצק: קלאסי איטלקי, בצק זעתר, בצק כפרי ובצק ללא גלוטן.

הפיצה הייתה מדהימה, הבצק עשיר, המון פטריות וגבינה ובין לבין שובצו שיני שום נהדרות. את הכל עטף ניחוח נעים של כמהין.

המשכנו לשתי מנות של פסטה פפרדלה שנעשו בעבודת יד מקמח דורום טרי וביצים נעטפו ברטבים טריים: 'עגבניות שמנת' שהכילה גם שפע של קוביות בטטה, בצל ירוק טרי וטבעות של גבינת עיזים מותכות שהעניקו לכל הפסטה הזו טעם נהדר ו'שמנת כמהין' רוטב עשיר שגרם לנו להשמיע קולות של עונג.

קולקציית הפסטה נוצרה על ידי שף הרשת גיל כהן, בכל אחת שילב חומרי גלם טריים המעשירים את טעמה.

כדי שלא נרגיש שאנחנו אוכלים רק פחמימות, בחרנו בסלט בוטנים – חסות, כרוב סגול, גזר, אטריות שעועית, טופו מתובל ובוטנים קצוצים. למרות שהסלט לא ממש מגיע מארץ המגף, הוא היה אחד הסלטים הטעימים שאכלנו לאחרונה, והרוטב שעטף אותו היה פשוט מושלם!

סיום מתוק ומושחת

לקינוח, הזמנו 'מתוקה שחורה' שהיא בעצם פיצה מתוקה על בסיס אותו הבצק עם המון נוטלה, כדורי שוקולד מריר, טראפלס ובננות. כל מה שאמרנו היה וואו! היה שווה את כל מיליון הקלוריות…

לסיכום, מוצ'ה מציעה אוכל מאוד טעים, עשיר במרכיבים איכותיים, במנות גדולות ובתמחור הוגן. לרגע אחד תוכלו להרגיש שאתם באיטליה.

צילום: גליה אבירם, סטיילינג: עידן ספיבק

רשת מוצ'ה

תל אביב – לא כשר, רמת גן, נתניה, כפר סבא, פתח תקווה – כשר.

המדריך להזמנות

11/27/2020

חגיגת מרקמים

חגיגת מרקמים מיכל מ"מיי סוויטי", קונדיטורית בוגרת בית-ספר "בישולים" יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן […]
10/05/2021

רעבים ובא לכם להתמכר?

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
09/03/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
02/26/2021

העוגיות האורבניות של קופרמן

העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את החדר. איך אפשר לא לאהוב דבר שכזה? אני כבר […]
02/08/2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה קצרה וארוכה, רביולי במילויים שונים, ניוקי, רטבים ועוד המון […]
08/01/2020

סיריאל קילר! lulu & Co

למעבר למגזינים: ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן   
07/29/2021

עולם פטיסרי מתוק ובריא

הדיאטנית והקונדיטורית תמר שילון מציעה ב'שייפ פטיסרי' מגוון קינוחים איכותיים מבוססי חלבון וסיבים תזונתיים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הקינוחים עשויים מחומרי גלם איכותיים ביותר
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

ספר סחלב

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
חדשות העיר גבעתיים פלוס

זמר זמר לך! 350 תלמידים השתתפו באירוע חגיגי לסיכום תכנית "זמר עברי"

חדשות העיר גבעתיים פלוס זמר זמר לך 350 תלמידים השתתפו באירוע חגיגי לסיכום תכנית "זמר עברי" שתפו אירוע סיכום תכנית זמר עברי בהדרכת סטודנטים מבית הספר למוזיקה "רימון"'. האירוע התקיים בתיאטרון גבעתיים. תכנית זמר עברי פעלה השנה

קראו עוד»
כתבות השער

איש אשכולות

“לא מן האדמה באתי! כי באתי ממשפחה ציונית” סיפורו של דב רוזנפרב, איש האשכולות, השזור במהלך הקמתה של מדינת ישראל

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן