
כניסה חופשית למוזאונים ברמת גן ובתל אביב ביום המוזאונים הבינלאומי 2025
ב 15 במאי יפתחו את שעריהם ללא עלות 22 מוזאונים ברמת גן ובתל אביב כמו גם עשרות ברחבי הארץ
רמת גן התמקמה במקום החמישי במדד החופש של עמותת ישראל חופשית, לפניה גבעתיים, תל אביב, הרצליה והוד השרון.
זו השנה השביעית בה עמותת "ישראל חופשית" מפרסמת את מדד החופש העירוני והראשונה בקדנציה המוניציפלית הנוכחית.
רמת גן הגיעה השנה למקום החמישי במדד החופש העירוני ובכך הדביקה את הפער מהמובילות. היא עושה זאת, בין היתר, בזכות הקטנת תקציב שירותי הדת השנתי והצטיינות בקטגוריית החינוך. למעשה, זו העיר היחידה בה יש נוהל עירוני מסודר, אשר מבהיר כיצד ומתי ניתן להכניס לבתי הספר ארגונים חיצוניים, ודורש ליידע את ההורים בכך. מצד שני, רמת גן מדשדשת מאחור מכיוון שהיא מסבסדת שליש ממחיר הכניסה לבריכה העירונית בשעות בהפרדה מגדרית ובנוסף, לא מקצה משאבים או מקיימת אירועים לקהילות לא אורתודוקסיות בעיר.
השנה המדד עבר שינוי באופן הבחינה, שהעניק משקלים חדשים לקטגוריות השונות.
עם הצטרפותו לקואליציה העירונית של עו"ד זוהר ישרים מסיעתו של צלאל סמוטריץ' , הציונות הדתית, מעניין יהיה לראות האם ומה תהיה ההשפעה במדד החופש בשנת 2025.
ב 15 במאי יפתחו את שעריהם ללא עלות 22 מוזאונים ברמת גן ובתל אביב כמו גם עשרות ברחבי הארץ
מה קורה במקרים בהם ישנו מיעוט שמרגיש שהוא קופח?
התחרות היא תחרות ארצית המתקיימת, זו השנה ה-28, כחלק מאירועי השבוע הלאומי למדע
איסוף תרכובות מזון לתינוקות עבור משפחות נזקקות – כי לא משאירים אף תינוק רעב
לאחרונה הורה בית המשפט לגננת לפנות את חצר הבניין ולשלם הוצאות משפט לדיירים שתבעו אותה
נפגשנו לראיון מיוחד ליום העצמאות עם מושיק גולדשטיין, המשנה לראש העיר ויו"ר 'יעד' – החברה הכלכלית של גבעתיים
״כשאני נשאל למה רצחתי גם ילדים, אני יכול רק להשיב ב-'אני לא כזה פחדן שאשאיר לילדים שלי עבודה שאני יכול לעשות בעצמי'.״ (מתוך הקלטות הנאצים)
עמדת פרחים ללא תשלום למשפחות שכולות בקניון עזריאלי גבעתיים
העיר גבעתיים נערכת לעצרות, טקסים ואירועים חגיגיים עבור תושבי ותושבות העיר. רן קוניק: "השנה יותר מתמיד אנו חווים את המשמעות העמוקה של הזיכרון – וגם של העצמאות"
א|ע|ולם המשפט התביעה נגד בנק דיסקונט מסתבכת, עשרות לקוחות מצטרפים לתביעת הענק טענות חמורות לניהול לקוי של חשבונות נאמנות. 70 תובעים נוספים נגד דיסקונט בטענה שאיפשר היעלמותם לכאורה של מאות מיליוני ש"ח מכספי המשקיעים בקבוצת
לקראת יום הזיכרון לשואה ולגבורה נערכת העיר גבעתיים לעצרות וטקסים
תיק המוגנות העירוני הוא תיק חדש בעיריית גבעתיים והוא נבנה במטרה להתמודד עם אתגרי התקופה
לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"
העתיד כבר כאן: האם הרכב שלכם חכם – או חכם מדי?
בבורסה נהוגה גישת המערכת הסגורה של מנגנוני בוררות ייחודיים לפתרון סכסוכים
התקנות החדשות בענף התיווך ייסיעו ללקוחות להבטיח שקיפות מלאה וליצור שוק נדל”ן הוגן ומסודר
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!