הפסקת אוכל

חויית האוכל והאלכוהול בגבעתיים ובאזור הולכת ומתפתחת. בר פנזור מסכמת את ביקוריה ומגישה לכם דווחים אובייקטיביים על המסעדות והברים הכי עדכניים באזור

מגזין 33 הפסקת אוכל בבלבוי

בבוהוריי היום ב”בלבוי”

כששמעתי שבר ה״בלבוי״, שממוקם במלון ברדיצ׳בסקי בתל-אביב, החל להגיש בראנץ׳, חיש מהר גררתי את בן זוגי לארוחת בוקר משותפת.

צילום אנטולי מיכאלו

כבר כשפתח בפנינו את הדלת בחור חבוש צילינדר, ומעוטר בצווארון טול ומלמלה, הרגשנו כאילו חזרנו אחורה בזמן או נכנסנו ליקום מקביל. בבר שמעוצב ברוח התקופה הוויקטוריאנית, אירופה בין שתי מלחמות העולם או ארצות הברית בתקופת השפל הגדול, הסתובבו מלצרים לבושי טוקסידו, ומלצריות עם זרי פרחים. הגענו לדיסנילנד של המסעדות בישראל.

 

פרשנות יצירתית ויוצאת דופן

קונספט הבראנץ פה פשוט – מנות ראשונות מיוחדות מוזרמות לשולחן ללא הגבלה, ועל אחריותכם לבחור מנה עיקרית, ושתייה. במסגרת המנות הראשונות, תוכלו ליהנות מכמה וכמה מנות לא פחות מגאוניות דוגמת סלט ביצים עם פיטריות כמהין לבנות, קונפי טונה באיולי הדרים, או מרק תפוח אדמה עם כרישה שהוגש עם קורנפלקס מעושן (שמכונה cereal killer). כמובן שלצדן גם מוגש מגדל לחמים לוהטים: לחמנית שאור, בייגל, לחם חמניות ומיני בריוש, חמאה וריבה.

תפריט המנות העיקריות רחב, וכל מנה שמוגשת לשולחן מוגשת כיצירת אומנות קטנה – מנת הקלאב סנדוויץ הנהדרת כללה סנדוויץ עוף, אננס ומיונז חזרת ולצידו צ’יפס בננה ואיולי, וסלט עגבניות חריף, והוגשה כסלסלת פיקניק עם מפת משבצות אדומה לבנה. מנת ירך האווז שהוגשה עם ביצה רכה, בליווי ירוקים רעננים, עגבניות שרי ותפוחי אדמה צרובים בלימון וזיתים, הייתה רעננה ונפלאה.

צילום אנטולי מיכאלו

ציוץ ציפורים כחלק מהפלייליסט

השתייה כוללת גם אופציות אלכוהוליות כמו פונץ של בוקר – מתוק וטעים, שנמזג הישר מתוך ערימת פרחים ענקית סביבה חגים פרפרים דקורטיביים או ״עייריש קופי״ – קפה שמתובל היטב גם בחוויאג׳.

בתוספת תשלום ניתן גם לבחור מתפריט קוקטיילי הבוקר, שהם לא פחות ממבריקים, מדוייקים ומעניינים. בכל זאת, מדובר באחד מברי הקוקטיילים הטובים בארץ. גם בגזרת קינוחי הבוקר, שניתן להוסיף לארוחה, המקום הצטיין – פראנץ׳ טוסט נימוח שהוגש עם פירות ואגרטל פרחים מדיף עשן בניחוח ונילי או מגדל פנקייקי אוכמניות מתוקים ורכים.

הבראנץ’ של הבלבוי מרכז את כל מה שטוב ברגע אחד – אוכל מדויק, קוקטיילים נהדרים, ועיצוב יפהפה. מומלץ בחום לכל מי שרוצה לגוון קצת בארוחות הבוקר שלו. מחיר הארוחה, כולל קוקטייל בוקר אלכוהולי של BELLBOY, הוא 120 ₪ לאורח.

צילום אנטולי מיכאלו

Bellboy מלון ברדיצ’בסקי – ברדיצ’בסקי 14, תל אביב  03-7289213. שישי ושבת בין 11:00-16:00

פינת אוכל

קוקוריקו

ממש קרוב אלינו, בשוק האוכל של שרונה, שוכן מיזם הרוטיסירי מבית השף רן שמואלי – קוקוריקו.

בשירות המשלוחים החדש תוכלו להזמין עוף צלוי בתנור ומתובל היטב, בדיוק כמו שעוף צריך להיות: נקי מעצמות, פריך ושחום מבחוץ, ועסיסי מבפנים.

סוד עסיסיותם של העופות טמון בתהליך הכנתם הכולל השרייה ארוכה ולאחריה צלייה בתנור רוטיסרי רחב ידיים היוצר אפקט של צליה שזכה לשם Fire Wall. לצד העופות מבחר עשיר של סלטים רעננים, רטבים בהכנה במקום ותוספות. גולת הכותרת היא ארוחת עוף צלוי שלם נקי מעצמות, מוגש בליווי תפוחי אדמה ובצלים צלויים, עם סלט טאבולה, חציל בסלסה ירוקה, ירקות בגריל או סלט עגבניות, זעתר ופלפל חריף ורטבים לבחירה כמו צ’רשי, סלסת פלפלים, איולי שום קונפי ולימון כבוש.

בוטיק האוכל דודי’ס

עומדים לארח בבית ורוצים להרשים? זה בדיוק הזמן לקפוץ לדודי’ס כדי לקנות גבינות, דגים מעושנים ונקניקים או להתקשר ולהזמין משלוח. מוצרלה, פרמזן, גאודה, אמנטל, גרויר, רוקפור, פטה, ברינזה ועוד…. למעלה ממאה סוגי גבינות טעימות במחירים מעולים מסודרות מאחורי ויטרינות נקיות ונוצצות ובנוסף, דגים מעושנים, הרינג כבוש, איקרה, עלי גפן ממולאים, סלטים טריים ובשרים כמו רוסטביף, קורנביף, מעדן עגל חלב ועוד. בנוסף מציע המקום הרבה מוצרים משלימים כמו פסטות איכותיות תוצרת איטליה, תבלינים, ממרחים ומטבלים וזיתים איכותיים, ובימי שישי אוכל מוכן, כמו קובות, סיגרים, פסטלים, קציצות סלמון, קציצות בשר ועוד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

השלימו בבקשה את בדיקת האבטחה

Wisite

בניית אתרים לעסקים
Wisite - Wise Site. Wise Choice.