07/09/2026
07/09/2026
יום שני, 07 בספטמבר 2026
פינת אוכל

מנות חדשות לקיץ

בר פנזור

עודכן: 5/8/2025

שתפו:

צילום: יח"צ

"ביג דיל משפחתי" במקדונלד'ס

מקדונלד'ס ישראל משיקה את תפריט 'ביג דיל' המחודש עם מבחר מנות במחיר של עד 30 ₪ ועכשיו לקיץ 'ביג דיל משפחתי' – ב-99 שח בלבד

בהמשך להצלחה של תפריט "ביג דיל" שהושק בתחילת השנה, מקדונלד'ס ישראל ממשיכה לחדש ומשיקה את תפריט 'ביג דיל' המחודש עם מבחר מנות במחיר משתלם של עד 30 ₪. ועכשיו, לרגל הקיץ: 'ביג דיל משפחתי' עם ביג דיל משתלם במיוחד לכל המשפחה.

כשדניאל עמית פוגשת את פאפא ג'ונס

רשת הפיצריות פאפא ג'ונס בחרה לשתף פעולה עם דניאל עמית, יוצרת התוכן הקולינרית עם למעלה מחצי מיליון עוקבים ברשתות החברתיות. התוצאה? מהדורה מוגבלת של ארבע מנות חדשות שמנסות לשלב בין הבצק הקלאסי של הרשת לבין החזון הקולינרי של עמית.

מה שמעניין כאן (חוץ מהפיצות…) זה הניסיון של רשת בינלאומית גדולה להתחבר לקהל הישראלי דרך משפיעה מקומית.

המהדורה כוללת שתי פיצות ושתי מנות נלוות. הכוכבת הבלתי מעורערת היא צ'יזי נקניקיות מוגשת בשלוש גרסאות – עם רוטב פיצה קלאסי, רוטב שום או רוטב ברביקיו. הנקניקיות העסיסיות משולבות עם ריבת בצל מתוקתקה ותערובת של חמישה סוגי גבינות איטלקיות. זה עובד וזה מיוחד!

הפיצה השנייה, ביאנקה טונה – פיצה לבנה עם רוטב שום, זיתים שחורים, טונה איכותית וגבינת מוצרלה. השילוב הזה, למרות שנשמע מוכר, מקבל פה טוויסט מעניין בזכות רוטב השום הקטיפתי.

המנות הנלוות – מיני דוגס ומיני צ'יזי-דוגס – הן למעשה נקניקיות מיני עטופות בבצק עם תיבול תערובת הבייגל של הרשת שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש.

המהדורה זמינה בכל סניפי הרשת ובאתר, עם גרסאות מותאמות לסניפים הכשרים: www.papajohns.co.il

צילום: מיי סושיאל

שייק שאק מתעוררת עם הזריחה

תפריט בוקר חדשני מול הים בנמל תל אביב

אין ספק שרשת ההמבורגרים האמריקאית שייק שאק יודעת איך לעשות רושם ראשוני נכון. כשהם פותחים את הסניף הרביעי שלהם בישראל, הם לא מסתפקים במיקום מדהים בלב נמל תל אביב – הם מציגים חדשנות אמיתית עם תפריט בוקר ראשון מסוגו בישראל.

תפריט בוקר שמבין את הטעם הישראלי

מה שבאמת מרגש בפתיחה החדשה הזו הוא הרצון האמיתי להתאים את התפריט לקהל המקומי. הסנדוויץ' שאק-שוקה הוא דוגמה מושלמת לזה – ביצה על הגריל עם רוטב פלפלים פיקנטי, פטה ועשבי תיבול. זה לא סתם נסיון לישראליזציה מלאכותית, אלא הבנה אמיתית של הטעמים שאנחנו אוהבים.

התפריט מציע גם אופציות נוספות מעניינות כמו סנדוויץ' ביצה, ארוגולה וצ'דר, וסלט פאטוש עם ירקות קיץ וגבינת פטה. המוזלי עם יוגורט 4% ופודינג הצ'יה בקרם קוקוס מוכיחים שהם לא שוכחים גם את החלק הבריא של ארוחת הבוקר.

השיתוף עם ספקים מקומיים, כמו הבראוניז של קונדיטוריית דלאל, מוכיח שהמותג לא רק מתיישב בישראל אלא באמת רוצה להיות חלק מהקהילה המקומית.

הכתובת: נמל תל אביב
שעות פעילות: ארוחות בוקר 7:00-11:30, תפריט מלא משעה 11:30
shakeshack.co.il | @shakeshackil

המשולשים הפכו לריבועים

דומינו'ס מביאה מהפכה קריספית לכל חובבי הפיצות

דומינו'ס פיצה הכניסה השבוע לתפריט הישראלי מוצר שכבר הוכיח את עצמו בשווקים הבינלאומיים – את ה- Crispy Pizza שמציעה גישה שונה לחלוטין לפיצה הישראלית המוכרת.

הקריספי פיצה נבדלת בעיקר בבצק החדש – דק במיוחד שמחולק לריבועים קטנים במקום למשולשים המסורתיים. הרעיון הוא לייצר חוויית אכילה שונה. זה לא סתם בצק דק – זה באמת קריספי, בצורה שנשארת כזו גם אחרי דקות ארוכות. הבצק החדש שפיתחה הרשת פשוט פורץ דרך בכל ביס. החל מהחלוקה לריבועים קטנים ועד העובדה שהקריספיות נשארת גם במשלוח וגם באיסוף.

גם ההמלצה של הרשת להזמין עד שתי תוספות בלבד היא חכמה – כך הקריספיות נשמרת במיטבה, וכל רוטב וטופינג מקבל את מלוא הביטוי.

הפיצה זמינה כבר בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ, באתר, באפליקציה ובמשלוחים. זו הזדמנות לנסות משהו חדש בשוק הפיצות הישראלי, שמזמן לא ראה חדשנות אמיתית.

אני יכולה לומר בביטחון: זו הפיצה שהקיץ הישראלי חיכה לה- קלילה, פריכה, ומושלמת לארוחה מהנה.

צילומים דרור עינב

תחושה של חופשה רק בלי דרכון ובלי לעלות למטוס

תפריט יווני לוהט במרלן גבעתיים לשני ערבים

אם גם אתם חולמים על מוזיקה שמרימה בלי להתנצל ועל צלחות צבעוניות שמסובבות את הראש עוד לפני הביס הראשון הגעתם לגמרי למקום הנכון.

ב9-10 ליוני, מרלן בר בורגר גבעתיים הבר הכי שווה בעיר, נכנס לאווירה יוונית ומרכיב תפריט ים־תיכוני מיוחד שמכבד את הקלאסיקות של המטבח היווני: פיתות מתובלות, סקורדליה, פלפלים חריפים, צזיקי, עלי גפן וכרוב ממולאים, קבב יווני עסיסי, מאפה 12 האלים ועוד…

תתכוננו ליומיים של קולינריה ים תיכונית שתעורר חושניות בחיך בלתי נשכחת גם לאוכלים קליל, גם לאלו שאוהבים לאכול, גם לחובבי מתוק וגם לכאלה שפשוט אוהבים את החיים דרך הקיבה.

מנות יצירתיות, שולחנות עמוסים בכל טוב, הרבה אווירה שמחה, שירות מחבק ובר מלא קוקטיילים יינות יווניים ונשנושים שילוו את הערב.

מרלן גבעתיים

להזמנות: 051-500-8717

צילום אמיר מנחם

פירות, קראנץ' ונוסטלגיה בכפית אחת של גולדה

רשת גולדה מגדירה מחדש את המושג פינוק עם גלידת soft serve בטעם פרוזן יוגורט.

קרמית, קפואה ומפנקת, בשילוב תות, בננה, תמר, פקאן מסוכר וגלגולים מתוקים של שוקולד חלב ולבן .הטעם החדש כולל שילוב מרענן של תותים עסיסיים, בננה קרמית, תמר מתוק, מקופלת ופקאן מסוכר קראנצ'י –לחוויית טעמים עשירה ומפנקת שמשדרגת כל רגע ביום. הטעם החדש מוגש עם תוספות לבחירה כמו היוגורט הרגיל של גולדה.

להשיג בסניפי גולדה ובאפליקציית המשלוחים של גולדה.

מהיום אוכלים מק אנד צ'יטוס

בעקבות הגרסה של צ'יטוס קראנצ' גבינה עטוף בקרם צ'דר בתוך לחמניית חלב, שיצר השף גיא גמזו עבור פסטיבל EAT התעורר ביקוש לצ'יטוס גבינה של שטראוס. מה שהתחיל כמנה יצירתית בפסטיבל, הפך במהירות לטרנד ויראלי שכבש את הרשתות החברתיות ואת מטבחי הבית הישראליים.

הוסיפו שברי צ'יטוס גבינה לתוך מנת מק אנד צ'יז למרקם מפתיע וטעם עמוק יותר, או פזרו אותם מעליה כתוספת קראנצ'ית מושלמת – או למה לא גם וגם? התוצאה מבטיחה התמכרות מיידית!

שיתוף פעולה חדש ומושחת

פאפא ג׳ונס ו׳קיט קט׳ משיקים בישראל את החטא המושלם: kit kat rolls

תשכחו את כל מה שידעתם עד היום על קינוחים ותעשו לעצמכם טובה – תזמינו את הקינוח החדש של פאפא ג'ונס וקיט-קט – KitKat® Rolls הכולל שמונה נגיסי בצק טרי, ממולאים בגבינת מסקרפונה, ממרח KitKat וטופינג ה- KitKat MIX-IN עם שברי וופל קראנצ'יים.

ואם לא מספיקה לכם כל החגיגה המושחתת הזו, אז תדעו שלאחר האפייה, המנה מקבלת זיגוג נוסף של ממרח KitKat® למראה וטעם שיוצרים את החטא המושלם!

רשת הפיצריות הבינלאומית פאפא ג'ונס ואסם-נסטלה פרופשיונאל משיקות את KitKat® Rolls – קינוח מושחת, מפתיע ובלתי נשכח המחבר בין מותג השוקולד האהוב בעולם לבין הקינוח האייקוני של הרשת.

הקינוח החדש מצטרף למגוון הקינוחים האהובים של רשת פאפא ג'ונס, שאי אפשר להפסיק לאכול, ומשלימים את חווית הארוחה לצד מגוון הפיצות והמנות הנלוות של הרשת.

KitKat® Rolls 

יימכר בסניפי הרשת ואתר פאפא ג'ונס במחיר השקה 36.90 ₪                            

פאפא ג'ונס מציעים מחיר מיוחד: פיצה משפחתית וקינוח:

KitKat® Rolls ב-92 ₪.

להזמין בכל סניפי הרשת: www.papajohns.co.il

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
חדשות הנדל"ן דן

נחלת יצחק: בין התרת עגונות להחלפת רשויות

"קהילה זקוקה לשייכות וגבולות גיאוגרפיים המעצבים את המרחב, אך לא את תושביו. התחדשות אמיתית מתרחשת, כשאנחנו מצליחים להפוך את זירות הבנייה והצפיפות למרחב חי, נושם ומלכד. המרחב צריך לשרת את הציבור ולא להתאים את התושבים לתכנון"

קראו עוד »
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
כתבות השער
כתבות השער

ממראות יבשת ממוקפת, מסעה של חגית אדלר ללב של רואנדה

"ברואנדה יש רוב מוחלט לנשים בממשלה, למעלה מ-80% הן נשים-שרות המקדמות אג'נדה נשית מובהקת שבראשה קידום הביטחון הנשי במדינה […] הצלחתן של הנשים בתחומים הפוליטיים, הכלכליים והחברתיים נתפסת ברואנדה כאסטרטגיה התורמת לקידומה הלאומי, החברתי והכלכלי של המדינה"

קראו עוד »
Shape
Shape

המדריך להזמנות

11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה
11/22/2021

ענבר גפן תאפה עבורכם מגש של דונטאס טעימים ויפהפיים

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
02/16/2021

הסטארט אפ של העוגיות

הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים מתוקים של עוגיות חמות והיום הם חולשים על אימפריה.
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו
04/08/2021

סושי 'סואשי' – יצירות אמנות

סושי. זה לא מה שחשבתם! ב'סואשי' כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות החתוכים דק – ארוחה טעימה, קלילה ומתוחכמת. מה יכול
12/25/2020

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן?

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן? המאכל האיטלקי המחבר בצק שמרים מרודד כהלכה, רוטב עגבניות משובח וגבינת מוצרלה מגורדת הפך לאחד מהפופולריים בכל העולם. כל כך פשוט אבל גם כל כך מורכב. אז
02/13/2021

הפתעה! קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף

הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, מדוייקות ואלגנטיות וגם מספקות רגעים של כייף בהם מנפצים
09/06/2020

פרלינים בעבודת יד – טעמים מעולם אחר

אמיליה שוקולד – האקדמיה הישראלית לשוקולד רונן אפללו הוא שוקולטייר ישראלי עטור זכיות בינלאומיות שהפרלינים שלו הם הדבר הכי קרוב לשלמות שאפשר לתאר. כל פרלין טעמו כטעם גן עדן, נימוח, מתמוסס בפה ומשאיר טעם של

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן