13/02/2025
13/02/2025
יום חמישי, 13 בפברואר 2025

הכירו את
ה- Upper Market
חווית אוכל רחוב אורבנית

בר פנזור

ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל ענק ותוסס, מתחם שלם שבו כל המטבחים פתוחים לראווה

שפע של מנות מתבשלות, נאפות, ניצלות בו זמנית, והמון סועדים עוברים מחלל לחלל ובוחרים את המנות הכי מתאימות להם. ממש לונה פארק של אוכל!

בדקות הראשונות עמדנו נדהמים מהשפע המטורף, מראה שהיה מוכר לנו עד כה רק משווקי האוכל המובילים בעולם, אבל מהר מאוד התעשתנו, בחרנו 3 מנות ובתוך זמן קצר ביותר התישבנו לאכול במתחם המרווח היפהפה.

מהמתחם האסייתי בחרנו את הפאד-תאי בתוספת עוף. קיבלנו קערת אטריות אורז מוקפצות עם נתחי עוף, גזר, כרוב לבן, נבטים, בצל לבן וירוק, נטפי ביצים ובוטנים (49 ₪). מנה נדיבה, טעימה ונהדרת שהוגשה לנו ישר מהווק. לרגע הרגשנו בתאילנד אבל כשהעפנו מבט מסביב נזכרנו שאנחנו כאן בישראל.

המנה הבאה שניסינו הייתה ההמבורגר הקלאסי של אפר מרקט. קציצה צלויה של 180 גר׳ במידת עשייה מדוייקת (מדיום), בלחמנית בריוש טריה ונהדרת, איולי קונפי שום משגע, חסה, חמוצים, עגבנייה ובצל סגול בתוספת בצל מקורמל וצ’יפסים פריכים נפלאים (49 ₪). איזה המבורגר נפלא, פשוט וואו!

לא יכולנו להתאפק והחלטנו לנסות גם מנת פסטה כי לפיצות היה תור ארוך. בחרנו בפסטה פונגי – פטוצ’יני עם רוטב שמנת, פטריות שמפיניון ופורטבלו, שום ועלי אורגנו (49 ₪). פיזרנו את הפרמז’ן שהוגש לנו בנפרד וגילינו שהם יודעים להכין גם אוכל איטלקי מצוין! מינון מדויק של פטריות  ורוטב עשיר שעטף את הפסטה בנדיבות.

יש במקום עוד שפע של אפשרויות כמו עמדת פוקי בהרכבה או עמדת סלטים וקינוחים. כל אחד יכול לבחור את המנה המתאימה לו ופשוט יושבים יחד לאכול. איזה כייף!!!

אפר מרקט הוא מתחם מרים מכל הבחינות – טעמים, ריחות, מוסיקה, עיצוב ואווירה. אם זה בתחילה, אמצע, סוף יום או לכל הפסקה קטנה באמצע. אז אם אתם בין פגישות, בהפסקת הצהריים מהעבודה או סתם ככה בא לכם ליהנות, זו ממש קפיצה קטנה לחו”ל!

כשר בהשגחת הרבנות גבעתיים

המדריך להזמנות

12/25/2023

ממלכת המאפים של ליטל

ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
07/11/2021

מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים - כך נולד הברעצל של עדי ואלעד
12/01/2021

מיכל גנון זוכה אצלינו כבר שנה שנייה ברצף בפרס הבצק המצטיין!

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
11/27/2020

חגיגה טרנדית

  חגיגה טרנדית איזה כייף היה לטעום את קולקציית הסופגניות של בייקרי G27 מרמת חן. קולקצייה מרהיבה ביופייה שכוללת מגוון טעמים מיוחדים שעדיין לא טעמנו! סופגניות ברוטב בייגלה שמשלבות מתוק ומלוח בצורה מושלמת, סופגניות עם […]
11/23/2021

חגיגה בין כוכבים – טורי שוקולד

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 128

סיום שנת 2024, שנה קשה, עתירת אתגרים. מי ייתן שהיא תיקח איתה את כל החושך והשנה החדשה תתחיל באור גדול. חג החנוכה מזכיר לנו כי גם בתקופות מורכבות, נס קטן יכול להאיר את החושך ובימים אלו ממש נפתח פתח לתקווה. הלוואי ונזכה להחזיר את כל החטופות והחטופים, ושכל חיילות וחיילי צה"ל ישובו בשלום.
המגזין שלנו ממשיך להיות במה לסיפורים מקומיים, לקולות מגוונים ולרוח הקהילתית המיוחדת שלנו וכך נוספה עוד שנה לביוגרפיה של העיר. תודה לכל התורמים למלאכה, לכותבים, לצלמים ולכם הקוראים שממשיכים ללוות אותנו בדרך.

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 128

כשהטבע מתעורר לחיים בט"ו בשבט וניצני האהבה פורחים בוולנטיינס דיי, אנו גאים להגיש לכם גיליון מיוחד המשלב בין עבר, הווה ועתיד.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן