

צילום: ליה נהיר
הולי קראק פאי
ממכר כמו סם, מושחת וטעים בטירוף
גילוי נאות: אני מכורה לעוגה האמריקאית הזו וזה לא מפתיע כי מדובר באחת העוגות הכי שוות שיש. קראק פאי כשמה כן היא – עוגה ממכרת שהפכה לחביבת הקהל וגם לחביבת השפים. במקור היא נקראה just pie על שם פשטות המרכיבים שבה. כאשר הפאי נטעם לראשונה בארה”ב, אמר אחד הטבחים שהיה במקורו אוסטרלי “הפאי הזה הוא כמו קראק! זה קראק פאי!” וכך קיבל הקראק פאי את שמו.

קראק פאי מורכב מקלתית העשויה משיבולת שועל עם חמאה ובתוכה מלית עשירה של סוכר, חמאה וביצים. לאחר האפייה מקבל הפאי מעטה בגוון זהוב משגע ומפתה במיוחד. אפשר להגיש אותו עם קרם פרש, גלידת וניל או קצפת, אבל הוא בהחלט טעים גם בפני עצמו.
הקראק פאי של רון ועדן הוא מושחת וטעים בטירוף – מתוק, נימוח, חמאתי ועשיר. לא יכולתי להפסיק ליישר וליישר וליישר… האיזון הדק בין המרכיבים של הפאי, היחסים העדינים ואופן האפייה הם אלה אשר יוצרים את הטעם הממכר.
רון מהצפון ועדן מירושלים הכירו בצבא והפכו לחברים טובים, כמו אחים שמבלים הרבה יחד. בגלל המרחק הגיאוגרפי ביניהם הם נהגו להיפגש פעם בשבוע ולאכול במסעדה טובה וכך הכירו את מה שהם מכינים היום. הם למדו והתמחו רק בקראק פאי עד שהביאו אותו לדרגה של שלמות!

אנחנו התמכרנו ואם גם לכם מתחשק לאכול קראק פאי מעולה תזמינו לכם. פרט לפאי הם מכינים קראק מאפינס וקראק פאי בתוספת פיסטוק, אותם הבטחנו שנטעם בפעם הבאה.
Holy Crack Pie, הזמנות:
holy_crack_pie
Holy-crack-pie
»» »» »» »» »» »» »»

מרץ 7, 2021
הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר גם בארץ חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות אם אתם צמחונים או טבעונים, תעצרו כאן. […]
פברואר 26, 2021
העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את […]
פברואר 22, 2021
קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה גלידוניות הסושי הנהדרות של מיה העולם מתחלק לשניים – אלה שאוהבים סושי ואלה שלא. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצה השנייה, […]
פברואר 16, 2021
הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים […]
פברואר 13, 2021
הולי קראק פאי ממכר כמו סם, מושחת וטעים בטירוף גילוי נאות: אני מכורה לעוגה האמריקאית הזו וזה לא מפתיע כי מדובר באחת העוגות הכי שוות שיש. […]
פברואר 13, 2021
משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או […]
פברואר 13, 2021
הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, […]
פברואר 8, 2021
‘הראמן של תום שמיר’ געגועים ליפן שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה שמחתי לגלות, שממש כאן […]
פברואר 8, 2021
סושי. זה לא מה שחשבתם! ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות […]
פברואר 8, 2021
פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה […]
למעבר למגזינים:
ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן
ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן