22/07/2024
22/07/2024
יום שני, 22 ביולי 2024

צילום אילן בשור

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

בר פנזור

מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים.

היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו שנראו כמו קפסולות קפה במחווה לאביה שנפטר ואהב במיוחד אספרסו חזק ושוקולד.

ואז באה הקורונה שנתנה לה אפשרות ללמוד ולהתמקצע אצל שוקולטיירים מובילים בעולם, ביניהם מליסה קופל, לואיס אמאדו ואנדריי דובוביק, והיא הייתה מוכנה לצאת למסע.

"בכל פעם שאני ניגשת להכין שוקולד, אני מתחילה את זה באיור על דף. אני תמיד יודעת איך אני מתחילה, אבל אף פעם לא יודעת איך זה יסתיים. הכל תלוי בהשראה – מוזיקה שמתנגנת ברקע, סרט שצפיתי בו וכדומה. פתאום יש ניצוץ!" מסבירה מלי בהתרגשות.

ראשונים חביבים במארז המתוק והאלגנטי שצדו את העין שלנו היו אצבעות השוקולד עם בננה צ'יפס. יחד עם טבלת השוקולד המריר והתפוז המסוכר הם יתאימו בדיוק לשולחן המתוקים לט"ו בשבט, כייף של שוקולד עם קראצ'יות של בננה או תפוז. התמכרנו גם לחטיף השקדים ופירות היער וחיסלנו כהרף עין את תכולתה של הקופסא.

או אז התפננו למה ששמרנו לסוף – קופסת הפרלינים של מלי שנראית כמו קופסת תכשיטים. שישיית פרלינים יפהפיים במגוון של טעמים: בננה מקורמלת, קפה סטארבקס, וניל שומשום, קפה פיסטוק, ג'נדויה לוז ומרציפן. בכל פעם שהכנסנו פרלין לפה, חשנו התפוצצות של טעמים, נימוחות ועונג גדול. אפשר כמובן לבחור בטעמים אחרים שעושים לכם חשק ולהרכיב את המארז המושלם עבורכם.

קרייבס:

המדריך להזמנות

08/01/2020

סיריאל קילר! lulu & Co

למעבר למגזינים: ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן   
12/12/2020

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה נוּלה מזמינה אתכם גם בחג החנוכה להתפנק במארז פריקסה מלא בכל טוב מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות […]
03/07/2021

חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות

הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר גם בארץ חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות אם אתם צמחונים או טבעונים, תעצרו כאן. הכתבה הזו מיועדת לקרניבורים – אוהבי בשר בלבד, ולא […]
01/18/2021

"פרש פסטה" יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות

מסע קולינרי לאיטליה "פרש פסטה" יעזרו לכם להפוך חלומות למציאות כשקר בחוץ וגשום, וכולנו תקועים בבתים בגלל הסגר, אני תמיד מחפשת להכין ארוחות מנחמות וקלות להכנה. מרקים הם כוכבי המטבח אצלנו בחורף, אבל כמה מרקים […]
11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה […]
02/08/2021

ראמן משובח לאלו שמתגעגעים ליפן

'תום תום ראמן' געגועים ליפן בר פנזור שיתוף ב facebook שיתוף ב twitter שיתוף ב email שיתוף ב whatsapp שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה […]
11/22/2021

ענבר גפן תאפה עבורכם מגש של דונטאס טעימים ויפהפיים

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
07/15/2020

קונדיטור מנצח לא מחליפים

קונדיטור מנצח לא מחליפים הקונדיטור עמית כהן, בימים כתיקונם הקונדיטור של מסעדת השף – Topolopompo – טופולופומפו, אופה את החלות הכי טעימות שאכלנו עם מלח ים אטלנטי, שומשום, גרעיני חמניה או גרעיני דלעת, עוגות השמרים […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 121

מגזין 121 גרסת דפדוף אינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף חזרה לאתר המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו מנוי

קראו עוד»
כתבות השער

"גבעתיים כובשת את לבבות הישראלים"

דרור דבאח הוא מנכ"ל 'יעד' החברה לפיתוח גבעתיים המסכם בימים אלו חמש שנות כהונה ● מהנדס אזרחי ובעל תואר שני במנהל עסקים הרואה בעשייה הציבורית שליחות ● נשוי ואב לשלושה, מתגורר ביבנה

קראו עוד»
החיים הטובים

איזה קיץ לוהט

הגיע הקיץ, חם כל כך בחוץ ומצב הרוח ירוד. אספתי עבורכם מספר מנות חדשות שיספקו לכם רגעים טעימים במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד»
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
Shape
Shape

מגזין גבעתיים פלוס 121

מגזין 121 גרסת דפדוף אינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף חזרה לאתר המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו מנוי

קרא עוד »

"גבעתיים כובשת את לבבות הישראלים"

דרור דבאח הוא מנכ"ל 'יעד' החברה לפיתוח גבעתיים המסכם בימים אלו חמש שנות כהונה ● מהנדס אזרחי ובעל תואר שני במנהל עסקים הרואה בעשייה הציבורית שליחות ● נשוי ואב לשלושה, מתגורר ביבנה

קרא עוד »

כתוב את הכותרת כאן

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן