חורף, שוב סגר ואנחנו כרגיל תקועים בבית. מה יותר מנחם מפיצה חמה שמגיעה הביתה? ואז גילינו את פיצה גראז' – פיצה דקה וקריספית עם תוספות ייחודיות שנעשית באהבה כאן ליד הבית. פיצה גראז' נפתחה בקומה השלישית של קניון גבעתיים קצת לפני הסגר השני ולכן לא הספקנו ליהנות מהפיצות הנפלאות שלה.
את הסניף פתחו שלוש אחיות גבעתיימיות שרצו מקום כייפי לאוהבי פיצות, כזה שאפשר לבוא לאכול בו אחרי הלימודים, לבלות בערב עם חברים ולהזמין הביתה לכל המשפחה.בר מנהלת הסניף, השתחררה מהצבא אחרי 4 שנים בקבע, וכבר ביום השחרור שלה עבדה בסניף בtlv על מנת ללמוד הכל – החל בהכנת הפיצות, ניהול המלאי, הזמנת סחורה, קניית המרכיבים המתאימים וניהול הסניף.
אבל לקורונה היו תכניות משלה ועל מנת להכין את הסניף למשלוחים עבדו שלוש האחיות יום יום. הביאו את החברים הכי טובים שלהן שיעבדו יחד איתן, לימדו אותם להכין פיצות, נרשמו לוולט ותן ביס, פתחו אתר אינטרנט, העבירו את הבשורה מפה לאוזן, הכל על מנת להפוך את החלום שלהן לאמיתי!
מה טעמנו?
לאוהבי הפיצות ללא רוטב עגבניות (כמונו) אנחנו ממליצים על ספיישל פטריות ושמן כמהין – פיצה דקה ונפלאה, מכוסה בשכבת פטריות נדיבה שעליהן נבזק שמן הכמהין. לקחנו ביס, עצמנו עיניים והרגשנו עונג! גם פיצה ביאנקה (לבנה באיטלקית) שכוסתה בגבינת מוצרלה ובמריחות רוטב פסטו ביתי נתנה לנו הרגשה של פיצת שף איטלקית משובחת.
הפיצה היא דקה וקלילה ומתאפיינת בבצק ללא שמן וללא סוכר בכלל. השוליים קריספיים, רוטב העגבניות הוא עדין וטעים ופרט לכל הירקות והרטבים בפיצה גראז' משתמשים ב-100% גבינת מוצרלה.
המשכנו לפיצה גרליקסטו (שילוב של שום ופסטו) שכוסתה בפרוסות דקיקות של עגבניה טרייה והייתה בהחלט טעימה ומיוחדת מאוד, ועוד טעמנו את הפיצה הים-תיכונית שסיפקה מענה נפלא וטעים לאוהבי הזיתים והבצל שבחבורה.
בנוסף, יש בתפריט פיצה חריפה, פיצה ללא גלוטן ופיצה עם תירס לילדים וכמובן קינוח הורס של קלצונה מבצק פריך ממולא בנוטלה חמה ואבקת סוכר שניבזקה מעל בנדיבות. ממחר דיאטה!
עכשיו גם אתם יכולים ליהנות מכל הטוב הזה, פשוט תזמינו לכם!
הזמנות ישירות מהסניף (כשר) בין השעות 16:00-22:30 לאזור רמת גן גבעתיים:
www.pizzagaragegivatayim.co.il
אפשר גם ב- או
התחלנו ב״יוונית״ שהייתה ממש מסע מענג באגן הים התיכון: גבינת פטה, בצל סגול, זיתים שחורים, פרוסות פלפל פפרוצ'יני חריף, עגבניות וגבינת מוצרלה. המשכנו לארצות הברית עם פיצה "פפרוני ספיישל״ – פפרוני בקר ושלוש גבינות שהייתה קלאסית ומצוינת.
את הפיצה תיבלנו ברוטב השום האגדי של פאפא שהפך את חוויית הפיצה למוצלחת מאוד. ברשת גאים במיוחד ברוטב העגבניות המפורסם שלהם העשוי מעגבניות משובחות ומיובא מארה"ב לישראל.
פאפא ג'ונס 6699*
בדומינוס מצאנו מענה לכולם – התחלנו בפיצת ציז'י קראסט במילוי 100% מוצרלה חריף – פיצה עשירה במיוחד עם גבינת מוצרלה מותכת בשוליים. יש גם עם פסטו או זיתים ואיזה כייף זה שאפשר ליהנות גם מהקשה של הפיצה.
המשכנו בפיצתPRO מבצק כוסמין (80% מסך הקמחים) לספורטאים שבינינו או לאלו שסתם רוצים לשמור על הגזרה, שהייתה מעולה! שאפו על בצק הכוסמין הנפלא!
1-700-70-70-70 או באפליקציית דומינו'ס פיצה.
צילום: אודי מוזני, דן פרץ.
פיצת פאן, פיצת ה"צ'יזי בייטס" עם נגיסי בצק בשוליים ממולאים בגבינה ופיצת ה"קראון המלכותית" – פיצה דקה, מעוטרת בכדורי גבינת שמנת בשוליים.
שמעו, פיצה האט יכולים ללמד את כולנו שיעור בשחיתות מהי – גבינה, גבינה ועוד גבינה! אין ספק שפיצה האט היא בדיוק כל מה שאנחנו מדמיינים כשאנחנו חושבים על פיצה אמריקאית מהסרטים, ואם גם לכם בא לברוח קצת מהמציאות – זו הפיצה בשבילכם.
1-700-50-60-70בווטסאפ או באפליקציית פיצה האט.
צילום: אסף קרלה
למעבר למגזינים:
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!