17/03/2024
17/03/2024
יום ראשון, 17 במרץ 2024
אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה
12/24/2020
מסעדת ק-פה האנוי הווייטנאמית חוגגת 5
12/26/2020

באיזו רשת באזור תמצאו את הפיצה הטובה מכולן?

המאכל האיטלקי המחבר בצק שמרים מרודד כהלכה, רוטב עגבניות משובח וגבינת מוצרלה מגורדת הפך לאחד מהפופולריים בכל העולם. כל כך פשוט אבל גם כל כך מורכב. אז איזו פיצה להזמין ברשתות האמריקאיות שצצות לנו בכל פינה באיזור ומהי הפיצה הטעימה ביותר?

בפיצה גראז' פיענחו את הסוד לפיצה דקה משובחת

חורף, שוב סגר ואנחנו כרגיל תקועים בבית. מה יותר מנחם מפיצה חמה שמגיעה הביתה? ואז גילינו את פיצה גראז' – פיצה דקה וקריספית עם תוספות ייחודיות שנעשית באהבה כאן ליד הבית. פיצה גראז' נפתחה בקומה השלישית של קניון גבעתיים קצת לפני הסגר השני ולכן לא הספקנו ליהנות מהפיצות הנפלאות שלה.

את הסניף פתחו שלוש אחיות גבעתיימיות שרצו מקום כייפי לאוהבי פיצות, כזה שאפשר לבוא לאכול בו אחרי הלימודים, לבלות בערב עם חברים ולהזמין הביתה לכל המשפחה.בר מנהלת הסניף, השתחררה מהצבא אחרי 4 שנים בקבע, וכבר ביום השחרור שלה עבדה בסניף בtlv על מנת ללמוד הכל – החל בהכנת הפיצות, ניהול המלאי, הזמנת סחורה, קניית המרכיבים המתאימים וניהול הסניף.

אבל לקורונה היו תכניות משלה ועל מנת להכין את הסניף למשלוחים עבדו שלוש האחיות יום יום. הביאו את החברים הכי טובים שלהן שיעבדו יחד איתן, לימדו אותם להכין פיצות, נרשמו לוולט ותן ביס, פתחו אתר אינטרנט, העבירו את הבשורה מפה לאוזן, הכל על מנת להפוך את החלום שלהן לאמיתי!

מה טעמנו?

לאוהבי הפיצות ללא רוטב עגבניות (כמונו) אנחנו ממליצים על ספיישל פטריות ושמן כמהין – פיצה דקה ונפלאה, מכוסה בשכבת פטריות נדיבה שעליהן נבזק שמן הכמהין. לקחנו ביס, עצמנו עיניים והרגשנו עונג! גם פיצה ביאנקה (לבנה באיטלקית) שכוסתה בגבינת מוצרלה ובמריחות רוטב פסטו ביתי נתנה לנו הרגשה של פיצת שף איטלקית משובחת.

 

הפיצה היא דקה וקלילה ומתאפיינת בבצק ללא שמן וללא סוכר בכלל. השוליים קריספיים, רוטב העגבניות הוא עדין וטעים ופרט לכל הירקות והרטבים בפיצה גראז' משתמשים ב-100% גבינת מוצרלה.

המשכנו לפיצה גרליקסטו (שילוב של שום ופסטו) שכוסתה בפרוסות דקיקות של עגבניה טרייה והייתה בהחלט טעימה ומיוחדת מאוד, ועוד טעמנו את הפיצה הים-תיכונית שסיפקה מענה נפלא וטעים לאוהבי הזיתים והבצל שבחבורה.

בנוסף, יש בתפריט פיצה חריפה, פיצה ללא גלוטן ופיצה עם תירס לילדים וכמובן קינוח הורס של קלצונה מבצק פריך ממולא בנוטלה חמה ואבקת סוכר שניבזקה מעל בנדיבות. ממחר דיאטה!

עכשיו גם אתם יכולים ליהנות מכל הטוב הזה, פשוט תזמינו לכם!

הזמנות ישירות מהסניף (כשר) בין השעות 16:00-22:30 לאזור רמת גן גבעתיים:

  03-5082765

www.pizzagaragegivatayim.co.il

 pizzagaragegiv

PizzaGarageGiv

אפשר גם ב- או


רשת פאפא ג'ונס פתחה סניף חדש ברמת-גן

ומיד הזמנו פיצות כדי לטעום ולספר לכם

מה טעמנו?

התחלנו ב״יוונית״ שהייתה ממש מסע מענג באגן הים התיכון: גבינת פטה, בצל סגול, זיתים שחורים, פרוסות פלפל פפרוצ'יני חריף, עגבניות וגבינת מוצרלה. המשכנו לארצות הברית עם פיצה "פפרוני ספיישל״ – פפרוני בקר ושלוש גבינות שהייתה קלאסית ומצוינת.

את הפיצה תיבלנו ברוטב השום האגדי של פאפא שהפך את חוויית הפיצה למוצלחת מאוד. ברשת גאים במיוחד ברוטב העגבניות המפורסם שלהם העשוי מעגבניות משובחות ומיובא מארה"ב לישראל.

פאפא ג'ונס 6699*

www.papajohns.co.il


לכל אחד יש את הפיצה שלו

רשת דומינו'ס פיצה ממשיכה לחדש ע"י השקת מוצרים נילווים ומוצרים חדשים בטעמים מעניינים ומקטגוריות חדשות

מה טעמנו?

בדומינוס מצאנו מענה לכולם –  התחלנו בפיצת ציז'י קראסט במילוי 100% מוצרלה חריף – פיצה עשירה במיוחד עם גבינת מוצרלה מותכת בשוליים. יש גם עם פסטו או זיתים ואיזה כייף זה שאפשר ליהנות גם מהקשה של הפיצה.

המשכנו בפיצתPRO  מבצק כוסמין (80% מסך הקמחים) לספורטאים שבינינו או לאלו שסתם רוצים לשמור על הגזרה, שהייתה מעולה! שאפו על בצק הכוסמין הנפלא!

1-700-70-70-70 או באפליקציית דומינו'ס פיצה.

צילום: אודי מוזני, דן פרץ.


פיצה מושחתת מהסרטים

רשת פיצה האט היא רשת חלבית ורב הסניפים כשרים

מה טעמנו?

פיצת פאן, פיצת ה"צ'יזי בייטס" עם נגיסי בצק בשוליים ממולאים בגבינה ופיצת ה"קראון המלכותית" – פיצה דקה, מעוטרת בכדורי גבינת שמנת בשוליים.

שמעו, פיצה האט יכולים ללמד את כולנו שיעור בשחיתות מהי – גבינה, גבינה ועוד גבינה! אין ספק שפיצה האט היא בדיוק כל מה שאנחנו מדמיינים כשאנחנו חושבים על פיצה אמריקאית מהסרטים, ואם גם לכם בא לברוח קצת מהמציאות – זו הפיצה בשבילכם.

1-700-50-60-70בווטסאפ או באפליקציית פיצה האט.

צילום: אסף קרלה

»» »» »» »» »» »» »»

 

 

12/25/2023

ממלכת המאפים של ליטל

ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
10/22/2022

פייסטרי בוקס עם נבחרת מתוקים מפחידים במיוחד

הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
10/19/2022

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
09/13/2022

הכירו את ה-Upper Market חווית אוכל רחוב אורבנית

הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
01/07/2022

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות!

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
01/01/2022

הקינוח עם הטוויסט שעלה מאוסטרליה

שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
12/26/2021

קולקציית המתוקים של בית המאפה "עומר בייקרי"

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
12/05/2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!


למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 


 

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן