fbpx
מוטי כהן. שכיהן כמפכ”ל בשנתיים האחרונות, ימונה למנכ”ל עירית רמת גן
ינואר 24, 2021
בתיכון שמעון בן צבי ישלחו את הניסוי בנושא התכלות פלסטיק לתחנת החלל הבינ”ל
ינואר 25, 2021

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים!

מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק.

וכאן מגיע החידוש של ענת שלקחה את המתכון המקורי הפופולארי והעבירה אותו למגרש שלה. במהלך גאוני היא יצרה גירסה אישית מוקטנת שהיא מכינה ב-15 טעמים שהיא הכי אוהבת, כשכל אחד יותר טעים ויותר מיוחד.

ענת היא מעצבת גרפית במקצועה וחובבת אפייה מגיל 14. אחרי הרבה זמן של עיסוק בעיצוב ובמיתוג לצד אפייה שהובילו לרצון לפרוץ דרך ולחדש, היא התחילה לפתח מתכונים מיוחדים וחילקה לחברים ושכנים. עד שבא הרעיון לסטארט-אפ הטירמיסו! כך הפך הטירמיסו לגירסה אישית וזכה לקופסא נוחה ולמדבקה מעוצבת לעילא ולעילא.

בצהרי שבת הנחנו את הקופסאות הממותגות על השולחן ויצאנו לדרך הטירמיסו המושחתת. בקרקעיתה של כל קופסא מונחים להם לתפארת 2 בישקוטים שמנמנים ועליהם מסקרפונה מוקצף בטעמים שונים: לוטוס, קרם עוגיות, מארס, פיסטוק, בייגלה, אגוזי, נוטלה רגילה ונוטלה לבנה, תותים, דובדבנים ועוד… ואז בא השידרוג שהופך את כל הקינוח הזה לטעים בטירוף – שכבה של קרם (בטעם שתואם את המסקרפונה) שסוגרת כמו מכסה מעל ומעניקה את הטוויסט הייחודי לקינוח. אנחנו אהבנו במיוחד את הפקאן קרמל ואת הקינדר. במילה אחת וואו!

במאמתוק משלבת ענת את האהבה שלה להכנת קינוחים מתוקים ואת הידע והניסיון שלה במיתוג. כל הקינוחים מיוצרים משמנת אמיתית, מסקרפונה, ממתקים ושוקולדים הכי איכותיים ויש לה גם מרכיב סודי. משהו שהוא חלק בלתי נפרד מהקינוח והוא גם ייחודי בתחום הקינוחים.

מאמתוק, יש משלוחים, וענת גם מצרפת בכל הזמנה מתנה והפתעה מתוקה, הזמנות: 

  054-2954888

 054-2954888 

 mamatocakes

  mamamatok

»» »» »» »» »» »» »»

 

 

 

 

מרץ 7, 2021

חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות

הגיע הזמן שהצרכן הישראלי יוכל ליהנות מחוויית בשר גם בארץ חוויה עוצמתית של טעמים כפי שבשר אמיתי אמור להיות אם אתם צמחונים או טבעונים, תעצרו כאן. […]
פברואר 26, 2021

העוגיות האורבניות של קופרמן

העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את […]
פברואר 22, 2021

קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה

קרם ברולה ומלבי נפגשים בקומבינציה גלידוניות הסושי הנהדרות של מיה העולם מתחלק לשניים – אלה שאוהבים סושי ואלה שלא. אבל גם אם אתם שייכים לקבוצה השנייה, […]
פברואר 16, 2021

הסטארט אפ של העוגיות

הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים […]
פברואר 13, 2021

הקראק פאי של רון ועדן הוא מושחת וטעים בטירוף

הולי קראק פאי ממכר כמו סם, מושחת וטעים בטירוף גילוי נאות: אני מכורה לעוגה האמריקאית הזו וזה לא מפתיע כי מדובר באחת העוגות הכי שוות שיש. […]
פברואר 13, 2021

משולש הזהב – מבחן הטעימות לפורים 2021

משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או […]
פברואר 13, 2021

הפתעה! קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף

הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, […]
פברואר 8, 2021

ראמן משובח לאלו שמתגעגעים ליפן

‘הראמן של תום שמיר’ געגועים ליפן שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה שמחתי לגלות, שממש כאן […]
פברואר 8, 2021

סושי ‘סואשי’ – יצירות אמנות

סושי. זה לא מה שחשבתם! ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות […]
פברואר 8, 2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה […]


למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 

 

Wisite

בניית אתרים לעסקים
Wisite - Wise Site. Wise Choice.

דילוג לתוכן