
חודש הקיימות ואיכות הסביבה של גבעתיים יוצא לדרך
גבעתיים מציינת את חודש הקיימות ואיכות הסביבה במגוון רחב של אירועים לכל הגילים.
אירוע הפתיחה של שבוע הגאווה בגבעתיים, התקיים ברחבת התיאטרון. במקום הוצבה שדרת דגלי גאווה המלווה בהסבר על הצבעים של כל קהילה.
האירוע התקיים במעמד רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים ובהובלת אור-לי ניב, סגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק הלהט"ב. .
הערב, החל בהצגת התערוכה "כחול לבנים, ורוד לבנות" של האוצרת גלית צימבליסט. 36 אמנים ישראלים הציגו יצירות עכשוויות העוסקות בסוגיות המתעוררות בהקשר הייחודי לקהילת הלהט"ב בישראל; בהתמודדויות היומיומיות בבחינת זהויות מגדריות אישיות וקולקטיביות; ובפערים וההתנגשויות בין תפיסת והגדרת ה'אני' לבין התפיסות וההגדרות החיצוניות וחברתיות. התערוכה מזמינה את הצופים לבחון ולהרהר בשאלה היכן אנו מצויים כעת על ציר הזמן, האם ומה השינוי שחל בחברה הישראלית בקבלת והעצמת מגוון הזהויות. במהלך התערוכה הבובנאית יעל בן נתן והרקדנית עדן קרמר הציגו מיצג אומנותי המשלב ריקוד ומוסיקה מקורית.
בחלקו השני של האירוע, התקיים מופע אינטימי של אוהד שרגאי, בו חשף את סיפור יציאתו מהארון. במופע, שילב קטעים הומוריסטים ומרגשים וסיפר על אתגרים וטלטלות שחווה, למשל כשניסה לצאת מהארון מול משפחתו. לצד הסיפורים, אוהד ביצע עיבודים מקוריים של שירים ששאב מהם כוח בצמתים משמעותיים בחייו.
אמש (21.6), נערך אירוע השיא בהשתתפות מאות תושבים. מלכות הדראג סלין לה דיווין, קריסטינה פוקס וקימברלי סוואן הציבו מופע דראג לעילא ולעילא, בהשתתפות הקהל, שקיבל הזדמנות להתגנדר בעמדת ג'נדר בלנדר בחסות "ג'י טו" ולצעוד על שטיח ורוד שהתפרס ברחבת התיאטרון. D.J דניאל מריומה ליווה את המלכות עם ביטים מקפיצים. לאחר מכן, D.J דלית רצ'סטר הקפיצה את הרחבה במסיבה עד הלילה.
אור- לי ניב, סגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק הלהט"ב: "גבעתיים החוגגת 100 שנה להיווסדה, מספיק בוגרת כדי להסתכל בעיניים של הקהילות המרכיבות אותה ולהבין את התהליכים, אותם הן עוברות. לאחרונה מצאתי את עצמי מסבירה לא מעט מדוע עלינו להמשיך לציין את אירועי הגאווה. אמנם החברה היום יותר מכילה אך הדרך עוד ארוכה מאוד לקבלה מלאה ושיווין.
הזכיה במדד הגאווה מעיד על כך שגבעתיים מובילה ברמה הארצית בטיפול וקידום קהילת הלהט"ב, חשוב לי מעבר לחגיגות והאירועים שחשובים מאוד, להוביל תהליכי עומק שישרישו התייחסות אחרת וקבלה אמיתית. השנה, פתחנו את ה"נסט", הבית לקהילה הגאה בעיר, בו מתקיימות פעילויות במרחב בטוח. לאחרונה, השקנו שירות חדש של מרכז הגישור, המתמחה בגישור בקהילה. היינו לעיר הראשונה בה הוחל שירות רישום הזוגיות ועד כה נרשמו – 30 זוגות.
נמשיך לפעול למען הקהילה בכל המישורים, לפתח תכניות ייעודיות, לקדם חינוך לשוויון ולגבש את הקהילה. חג גאווה שמח לכולם".
גבעתיים מציינת את חודש הקיימות ואיכות הסביבה במגוון רחב של אירועים לכל הגילים.
ערב מוצלח של חגיגות עצמאות בגבעתיים.
ההופעות של אביב גפן, התקוה 6 ויובל דיין נדחו , וביחד עם הופעתו המתוכננת למוצאי החג של דיויד ברוזה, יצרו ערב עשיר, מגוון ומהנה.
ב 15 במאי יפתחו את שעריהם ללא עלות 22 מוזאונים ברמת גן ובתל אביב כמו גם עשרות ברחבי הארץ
אלפי תוושבות תושבים השתתפו בטקס המרכזי בגבעתיים ביום הזכרון
גבעתיים מציינת את חודש הקיימות ואיכות הסביבה במגוון רחב של אירועים לכל הגילים.
כ-30 ראשי רשויות מרחבי הארץ התכנסובהרצליה למפגש עבודה
בין בלנקנזה לעצמאות לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ נטע עדני 5/5/2025 לא בכל יום נפטרת דמות, שהחזיקה בעדינות ובנחישות את חוטי הזהות הישראלית שלנו. בכתיבת הטור הזה, בעיצומם של ימי שואה ותקומה, רגע לפני
משנה לשנה הבעלים מודעים יותר לזכויות שמקנה להם החוק והרשות המקומית
ערב מוצלח של חגיגות עצמאות בגבעתיים.
ההופעות של אביב גפן, התקוה 6 ויובל דיין נדחו , וביחד עם הופעתו המתוכננת למוצאי החג של דיויד ברוזה, יצרו ערב עשיר, מגוון ומהנה.
ה-AI ) משביח את הגבולות של שוק הנדל"ן ומספק כלים חדשניים המייעלים ומשדרגים את התהליך.
החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.
פולקסווגן נכנסה לעולם החשמלי באיחור, ומאז מנסה לתפוס את השוק.
ב 15 במאי יפתחו את שעריהם ללא עלות 22 מוזאונים ברמת גן ובתל אביב כמו גם עשרות ברחבי הארץ
אלפי תוושבות תושבים השתתפו בטקס המרכזי בגבעתיים ביום הזכרון
הרבנית ד"ר אילה גליקסברג הגישה לנשיא יצחק הרצוג את ספרו של בעלה המנוח "דרכי יוסף"
בשעה 06:29 בבוקר ה-7 באוקטובר 2023, התעורר בסיס זיקים בדרום הארץ לבוקר שהפך במהרה לאחד הקשים בתולדות המדינה. סמ"ר עומרי ניב פיירשטין לא יכול היה לדעת ששעות אלו יהיו האחרונות בחייו, וגם הרגעים בהם יהפוך לגיבור שהציל חיים רבים
נפגשנו לראיון מיוחד ליום העצמאות עם מושיק גולדשטיין, המשנה לראש העיר ויו"ר 'יעד' – החברה הכלכלית של גבעתיים
לדברי מנהלת בית הספר ענת ג'קסון, הפרוייקט הייחודי והיצירות מבטאות שיתוף פעולה בין אדם לבינה מלאכותית שצמחו מתוך החזון, הערכים המובילים והחיים בבית הספר.
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!