

הטנדר סאנגיונג מוסו, חוזר לישראל מחודש ומהודר. מדובר על רכב פיק-אפ 4X4 גדול עם ארגז פתוח ויכולות שטח: הבסיס ושאר המכלולים מגיעים מהרקסטון.
מימדי הרכב נדיבים: אורך 4,504 מ"מ, רוחב 1,950 מ"מ, גובה 1,855 מ"מ, בסיס גלגלים 3,210 מ"מ וארגז פתוח באורך 1,610 מ"מ, רוחב 1,570 מ"מ וגובה דופן של 570 מ"מ.
המוסו מונע במנוע טורבו דיזל 2.2 ליטר, e-XDi 220, המפיק הספק מרבי של 202 כ"ס ומומנט מרבי של 45 קג"מ, ומצויד בתיבת הילוכים אוטומטית בעלת 6 הילוכים המיוצרת על ידי AISIN היפנית .
המוסו החדש מצויד בהנעה לכל הגלגלים, ההספק מועבר באופן קבוע לגלגלים האחוריים, וניתן לשלב את ההנעה לגלגלים הקדמיים באופן אלקטרוני, עם בחירה בין יחס העברה גבוה או נמוך, בהתאם לתנאי השטח.
בנוסף, המוסו כולל כסטנדרט נעילת דיפרנציאל אחורי אוט'. הוא מבוסס על שלדת סולם עם כושר גרירה מקסימלי של 3,000 ק"ג.
המוסו כולל גם מערכת בקרת נגרר חדשה (TSC) המשפרת את יציבות הנהיגה על ידי איתור וייצוב אוטומטי של תנועות סבסוב ונדנוד של הנגרר המחובר לרכב.
מחירים:
מוסו טורבו דיזל 2.2 ל' 4X4 EX – 260,000 ש"ח
מוסו טורבו דיזל 2.2 ל' 4X4 פרימיום – 280,000 ש"ח

אין ספק שלא כל בניין מגורים חייב לכלול בריכת שחייה. אולם במגדלים גדולים ובמתחמי מגורים מודרניים, ראוי שהאפשרות הזו תהיה חלק בלתי נפרד משולחן התכנון

בית המשפט לעניינים מינהליים בתל אביב קבע כי יש לבחון את מהות העסקה בפועל ולא את הגדרתה

יותר מ-150 רקדניות ורקדנים השתתפו במופע "מכורה שלי", שהוקדש לרוח הישראלית ולפסקול שליווה דורות שלמים

עיריית גבעתיים וארגוני הקהילה יקיימו במהלך החודש שורה של אירועים. אור-לי ניב, מ"מ וסגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק הקהילה הגאה: "חודש הגאווה הוא הזדמנות חשובה להזכיר שלכל אחת ואחד יש מקום בעיר שלנו"

המצפור ברחוב המרי, מהתצפיות המרשימות בגוש דן, נסגר זמנית בעקבות עבודות להקמת מאגר מים חדש. בסיומם צפוי לקום במקום מצפור משודרג עם גינה, שבילי הליכה, ורחבת תצפית

בנימוקי הזכייה הודגש החיבור בין מסורת ושורשים לבין חדשנות ויצירתיות, לצד טיפוח תלמידים בעלי מעורבות חברתית ותחושת אחריות לקהילה.

המתחם ממוקם ברחובות קריניצי 21-25 ונחלת יוסף 2-8, בלב העיר רמת גן. 87 דירות יהרסו ובמקומם יבנו כ-300 יח"ד

עמותת קהילתיים פועלת בתחומי התרבות, הקהילה, הפנאי והחינוך המשלים. רחל תחליף בתפקידה את מייסד העמותה והמנכ"ל העמותה היוצא, שרון אבן טוב

לאחר שנים של חסמים תכנוניים, הושלמו תנאי ההפקדה של שתי תוכניות התחדשות: השכונות הדרומיות ושכונת "רבין מערב"
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


