

נבחרות תלמידות מבתי הספר בגבעתיים קטפו הישגים מרשימים בתחרויות מחוזיות בכדרושת של משרד החינוך. בגמר עונת המשחקים של שנת 2022 השתתפו עשרות נבחרות מבתי ספר במחוז תל-אביב, אשר התחרו בקבוצות גיל שונות. התלמידות מתאמנות במהלך השנה במסגרת שיעורי חינוך גופני בבתי הספר, ומשתתפות בטורנירים עירוניים בהובלת מדור הספורט במנהל החינוך בעיריית גבעתיים.
בקבוצת הגיל של כיתות ז'-ח', הנבחרת של תלמידות ביה"ס בורוכוב זכתה במקום הראשון באליפות המחוזית. למקום השני הגיעה נבחרת התלמידות של ביה"ס שמעוני. הנבחרות של בורוכוב ושמעוני גברו על אלופות הערים מחולון ומחוף השרון.
בקבוצת הגיל של כיתות ט', הגיעה נבחרת התלמידות של תיכון שמעון בן-צבי למקום השני.
בקבוצת הגיל של כיתות י'-י"ב, זכתה נבחרת התלמידות של תיכון שמעון בן-צבי. הנבחרת גברה על אלופות הערים מחולון, ת"א, רמת-גן וקריית אונו.
תמונות באדיבות דוברות עיריית גבעתיים




במסגרת תפקידו יהיה אלעד עוז רוזגוביץ אחראי על תחומי התחבורה, איכות הסביבה והקיימות, צרכים מיוחדים, הספורט והחדשנות

34 דירות ייהרסו ובמקומן יוקמו 74 דירות חדשות – כך ייראה אחד הפרויקטים הבאים ברחוב המעיין בגבעתיים

שלושה ערבי מוזיקה פתוחים בגן רבקה עם שירי אהבה, להיטי הביטלס, כוורת והרוק הישראלי – והכניסה חופשית
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


