18/04/2024
18/04/2024
יום חמישי, 18 באפריל 2024
"אני אוהב אתגרים ואני יותר אוהב לצלוח אותם!"
08/29/2020
חגיגת פתיחת שנת הלימודים בגבעתיים בצל הקורונה
09/01/2020

 

אם אין לחם תאכלו פיצה

רומאית, נפוליטנית או אמריקאית, פיצות חדשות צצות באיזור כמו פטריות לאחר הגשם וכעת עם מגבלות הקורונה, הכי נוח זה להזמין פיצה חמה לארוחת הערב המשפחתית טעמנו עבורכם את שש הלוהטות באיזור

טיול בחו"ל בלי להחתים דרכון

בפאפא ג'ונס לקחו אותנו לטיול בחו"ל, בלי להחתים דרכון! פתחנו ב״יוונית״ שהייתה ממש מסע מענג באגן הים התיכון עם גבינת פטה, בצל סגול, זיתים שחורים ופרוסות פלפל פפרוצ'יני חריף. המשכנו בקפיצה לטוסקנה עם ״טוסקנית 6 סוגי גבינות״ שהייתה האהובה עלינו –פרמז'ן, רומנה, אסיאגו, פונטינה, פרובולונה ומוצרלה, פשוט וואו. עברנו לארצות הברית עם פיצה "פפרוני ספיישל״ –שהייתה קלאסית ומצוינת, ולפיצה ״המומלצת של פאפא״ – 6 גבינות, פרוסות פפרוני בקר, כדורי בשר שהייתה הכי מושחתת. לצד הפיצות קיבלנו רוטב שום ורוטב עגבניות שהיו מושלמים כדיפ ל"קשה" של הפיצה. אהבנו.

פאפא ג'ונס, משלוחים חינם 6699*  דיזינגוף 267 תל אביב

לכל אחד יש את הפיצה שלו

דומינוס פיצה מספקת מענה לכולם  – התחלנו בפיצתPRO  מבצק כוסמין (80% מסך הקמחים) לספורטאים שבינינו או לאלו שסתם רוצים לשמור על הגזרה, שהייתה מעולה! שאפו על בצק הכוסמין הנפלא! המשכנו בפיצת ציז'י קראסט במילוי 100% מוצרלה קלאסית ופסטו – פיצה עשירה במיוחד עם גבינת מוצרלה מותכת בשוליים, לכל הגרגרנים – מבטיחים שלא יישאר לכם אפילו פירור אחד בצלחת! ואפילו פיצה ל"פיינשמקרים" שמחפשים פיצה יותר מתוחכמת – פיצת ארבע מחבתות נפלאה בשיתוף השף אסף גרניט – פיצה מתוחכמת עם ארטישוק, בצל קונפי נימוח, עגבניות שרי ושום מושלמת לארוחה משפחתית ולאירוח.

1-700-70-70-70 או באפליקציית דומינו'ס פיצה.

צילום: דן פרץ

פיצה מושחתת מהסרטים

שמעו, פיצה האט יכולים ללמד את כולנו שיעור בשחיתות מהי – גבינה, גבינה ועוד גבינה! התחלנו בפיצת ה"צ'יזי בייטס" עם נגיסי בצק בשוליים ממולאים בגבינה והמשכנו בפיצת ה"קראון המלכותית" – פיצה דקה, מעוטרת בכדורי גבינת שמנת בשוליים. אין ספק שפיצה האט היא בדיוק כל מה שאנחנו מדמיינים כשאנחנו חושבים על פיצה אמריקאית מהסרטים, ואם גם לכם בא לברוח קצת מהמציאות – זו הפיצה בשבילכם.

1-700-50-60-70 בווטסאפ או באפליקציית פיצה האט.

פיצות עושים באהבה

האחיות שיר וקורל גורן בנו תפריט של מטבח איטלקי המקפיד על חומרי גלם משובחים, טעמים יוצאים מן הכלל וכמובן טריות.

טעמנו את פיצת הפטריות עם שפע של פטריות טריות – פיצה קלאסית שאהובה על ילדים ומבוגרים כאחד, ואת פיצת התרד וגבינת העיזים – דמיינו בצק דק ואוורירי, רוטב טעים, גבינה נמתחת, ועל הכל עלי תרד שפוזרו בנדיבות עם מדליוני גבינת עיזים קרמית. כמה טעים! עלי התרד אפילו הצליחו לשמור על רעננות למרות האפייה, וזו לגמרי הפיצה המומלצת בעינינו לאלו שיבקרו או יזמינו מבבקה.

בבקה פיצה, 03-5030221 משלוחים לגבעתיים ורמת גן עם וולט.

צילום: גיל אבירם

חגיגת תוספות משובחת

בסופר פיצה של יובל שניר המגוון והעושר מקשה על הבחירה! הבצק עבה במיוחד ואוורירי, חתוך למלבנים, ועליו – עולם ומלואו. ניסינו את הפיצה עם חמאת פרמזן, גבינת בימסטר הולנדית מיושנת 48 חודשים, את הדאבל קראסט "האם אנד צ׳יז", את הפיצה עם גבינת טום עיזים מהפרינאים, עלי לפת איטלקיים ורומסקו, את זו עם רוטב עגבניות שמש, גבינת מאסדאם עיזים הולנדית, שקדים קלויים ופסטו. שמעו, חגיגה. כל תוספת יותר טעימה מקודמתה. שימו לב שאת הפיצות של סופר פיצה צריך לאפות 3 דקות ב-220 מעלות כשהן מגיעות הביתה בשביל החוויה המיטבית.

סופר פיצה, 03-7434499  משלוחים לגבעתיים ורמת גן עם וולט.

צילום: אסף קרלה.

גן עדן נפוליטני

רוני חברוני הבעלים של פיצה 85, משנה את התפריט לפי מה שמגיע טרי לשוק, והבצק הוא בסגנון נפוליטני. בחרנו בשתי פיצות קלאסיות – פיצה קפרזה עם מוצרלה טרייה, פסטו ועגבניות שרי שהייתה מצוינת, ופיצה פונגי עם רוטב שמנת, פטריות מוקפצות בחמאה וממרח פטריות כמהין שהייתה ממכרת. הבצק של הפיצות שהיה אוורירי וקראנצ׳י במקביל היה טעים בצורה יוצאת דופן (עד כדי כך, שאכלנו את כל הקשה…), בכל ביס וביס מרגישים שהפיצות של פיצה 85 עשויות מהחומרים האיכותיים ביותר. גן עדן!

פיצה 85, רחוב מוהליבר 43 תל אביב,  03-7599759 טייק אווי וישיבה במקום.

צילום: תמר דניאלי להב


הכתבה התפרסמה במגזין 71

למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 


 

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן