

ביום חמישי, 23 ביוני, התקיים טקס סיום קורס טיס ״מסדר כנפיים״ מספר 184 בבסיס חיל האוויר חצרים. הטקס נערך בראשות מפקד חיל האוויר, אלוף תומר בר. שניים מהמסיימים הם סגן ע' וסגן י' מגבעתיים!
סגן ע', בן 21 מסיים את הקורס כנווט קרב.
לסגן ע' שתי אחיות ואח. אחיו של ע' הוא סמל במילואים בגיבוש קורס הטיס ואחותו הגדולה הייתה מפקדת להקת חיל האוויר בשירותה הצבאי. אמו (49) היא מפיקה בכירה בתקשורת ואביו (50) קצין בימ"מ. סגן ע' היה חניך בתנועת הנוער "הנוער העבד והלומד" ובבית הספר התיכון "קלעי" הרחיב את המגמות פיזיקה והיסטוריה. בזמנו הפנוי אוהב לשחק כדורגל, להיפגש עם חברים ולעסוק באומנויות לחימה.
סגן ע' מספר: "ידעתי מאז ומתמיד שאעשה משהו משמעותי, תמיד רציתי לשרת שירות קרבי וכשהגעתי לקורס התחלתי לאהוב את זה והמוטיבציה שלי רק עלתה". סגן ע' הבין שהוא רוצה להיות צוות אוויר בשלב הראשוני של הקורס: "כבר בשלב הראשוני הבנתי שזה מה שאני אוהב לעשות, אני עושה את התפקיד שלי כנווט ומבין את גודל האחריות"."קחעי"

סגן י', בן 23, מסיים את הקורס כטייס מסוקים.
לסגן י' אחות גדולה שמשרתת כקצינה בחיל האוויר בצריפין ואחות קטנה בחיל הים, אמו (52) מורה לרובוטיקה ואביו (56) עובד בתעשייה אווירית. לסגן י' שני בני דודים שהם צוותי אוויר, אחד טייס מסוקים גם כן, בטייסת 124 שבפלמחים ובן דודו השני, נווט במילואים בטייסת 133 שבתל נוף. סגן י' היה חניך ומדריך בתנועת הנוער "הצופים" עד סוף התיכון ומשם המשיך באותה המסגרת לשנת שירות בשבט "צופים" בצפון, שם ליווה עולים חדשים מאתיופיה בתיכון ובמרכז נוער. סגן י' למד בבית הספר התיכון במגמות פיזיקה ורובוטיקה. בזמנו הפנוי אוהב לטייל, לנגן בגיטרה ולבלות עם חברים.
סגן י' לא תמיד חלם להיות צוות אוויר: "התחלתי את המיונים ועם הזמן, הרצון להיות צוות אוויר התגבר". הוא הבין שזה המקום הנכון עבורו בהסבה למגמת מסוקים, הוא מספר: "ברגע שהתחלתי לטוס על מסוקים, הבנתי שאני אוהב ונהנה לטוס, אני נמצא במקום שאני צריך ורוצה להיות".
חוויה שזכורה לו במיוחד מהקורס היא הטיסה הראשונה במסוק: "אני זוכר שסיימתי את הטיסה עם חיוך ענק, נהניתי בטיסה הזאת יותר מכל חוויה אחרת שהייתה לי בקורס עד עכשיו".
גאים בכם, בהצלחה בהמשך!



יותר מ-150 רקדניות ורקדנים השתתפו במופע "מכורה שלי", שהוקדש לרוח הישראלית ולפסקול שליווה דורות שלמים

עיריית גבעתיים וארגוני הקהילה יקיימו במהלך החודש שורה של אירועים. אור-לי ניב, מ"מ וסגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק הקהילה הגאה: "חודש הגאווה הוא הזדמנות חשובה להזכיר שלכל אחת ואחד יש מקום בעיר שלנו"

הבניין ברחוב לואי מרשל 11 נפגע מטיל איראני. שיתוף פעולה בין עיריית תל אביב, מס רכוש והגורמים המקצועיים הוביל לאישור הריסה חריג בתוך יומיים

בשלב זה, אושרו רק עבודות ראשוניות בעקבות המחלוקות המקצועיות ארוכות השנים סביב סוגיית הניקוז באזור האיילון

כפר "כישורית" בצפון ממשיך לייצר סבונים, נרות ושמנים טבעיים בעבודת יד של בוגרים עם צרכים מיוחדים, גם בתוך תקופה כלכלית מאתגרת

אין ספק שלא כל בניין מגורים חייב לכלול בריכת שחייה. אולם במגדלים גדולים ובמתחמי מגורים מודרניים, ראוי שהאפשרות הזו תהיה חלק בלתי נפרד משולחן התכנון

בית המשפט לעניינים מינהליים בתל אביב קבע כי יש לבחון את מהות העסקה בפועל ולא את הגדרתה

יותר מ-150 רקדניות ורקדנים השתתפו במופע "מכורה שלי", שהוקדש לרוח הישראלית ולפסקול שליווה דורות שלמים

עיריית גבעתיים וארגוני הקהילה יקיימו במהלך החודש שורה של אירועים. אור-לי ניב, מ"מ וסגנית ראש העירייה ומחזיקת תיק הקהילה הגאה: "חודש הגאווה הוא הזדמנות חשובה להזכיר שלכל אחת ואחד יש מקום בעיר שלנו"

המצפור ברחוב המרי, מהתצפיות המרשימות בגוש דן, נסגר זמנית בעקבות עבודות להקמת מאגר מים חדש. בסיומם צפוי לקום במקום מצפור משודרג עם גינה, שבילי הליכה, ורחבת תצפית

בנימוקי הזכייה הודגש החיבור בין מסורת ושורשים לבין חדשנות ויצירתיות, לצד טיפוח תלמידים בעלי מעורבות חברתית ותחושת אחריות לקהילה.

המתחם ממוקם ברחובות קריניצי 21-25 ונחלת יוסף 2-8, בלב העיר רמת גן. 87 דירות יהרסו ובמקומם יבנו כ-300 יח"ד

עמותת קהילתיים פועלת בתחומי התרבות, הקהילה, הפנאי והחינוך המשלים. רחל תחליף בתפקידה את מייסד העמותה והמנכ"ל העמותה היוצא, שרון אבן טוב

לאחר שנים של חסמים תכנוניים, הושלמו תנאי ההפקדה של שתי תוכניות התחדשות: השכונות הדרומיות ושכונת "רבין מערב"

במסגרת כנס השקת מדד השקיפות הארצי של עמותת שבי"ל שנערך באוניברסיטת תל אביב, הוענק לעיריית גבעתיים ציון 90 מתוך 100
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


