04/11/2026
04/11/2026
יום רביעי, 04 בנובמבר 2026
חדשות העיר גבעתיים פלוס

עיריית גבעתיים מגייסת גמלאים למגוון משרות

מאת: מערכת Gplus

צילום: - ישראל מלובני

שתפו

עיריית גבעתיים השיקה קמפיין ייחודי לגיוס תושבים גמלאים וגמלאיות להעסקה במגוון משרות פנויות. התפקידים המוצעים לגמלאים הינם בתחומי עיסוק מגוונים כמו הנדסה, תכנון, קיימות, חינוך ועוד. בין המשרות: מנהל/ת למחלקת מבנים מסוכנים ולמחלקת קיימות, בודקי תכניות במינהל הנדסה, מפקחי רישוי בנייה, מפקחים בכירים לתכנון ובנייה, סייעות רפואיות ומשלבות, מזכירות בבתי הספר, פקחי סיירת ירוקה ועוד. תתכן העסקה במשרה מלאה או במשרה חלקית, בהתאם לאופי התפקיד.

 השינויים בשוק העבודה מאז פרוץ הקורונה הובילו למחסור של עובדים בתחומים רבים. מציאות התעסוקה העכשווית מחייבת ארגונים, לרבות רשויות מקומיות, למצוא פתרונות יצירתיים על מנת לגייס כוח אדם. 

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "הפנייה לקהילת הגמלאים על-מנת לאתר מועמדים מתאימים למשרות פנויות, נועדה לתת מענה למחסור בכח אדם, הקיים כיום בענפים רבים במשק, ובמיוחד במגזר הציבורי. עם העלייה בתוחלת ובאיכות החיים, ההגעה לגיל פנסיה אינה גזרת גורל עבור גמלאים אשר מעוניינים לעבוד ולהשתלב במסגרת תעסוקה עם יכולת השפעה על העיר ותושביה. נשמח לקלוט גמלאים עם כישורים מתאימים לשורותינו. מועמדים עם תפיסת עולם מגובשת וניסיון יכולים למצוא סיפוק ועניין רב בעבודה בעירייה אשר נוגעת כמעט בכל תחומי החיים של התושב."

הגשת מועמדות ופרטים נוספים באתר העירייה, או בטלפון: 03-5722312

עשו מנוי למגזין, ועכשיו בחינם!

היו מעודכנים וקבלו אם הכתבות והטורים הכי מעניינים

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך
01/23/2025

סיר של בית – חגיגה של טעמים

רוסלה רומנית, סחינה מרוקאית, בסל ולוביה טוניסאית ואושפלאו קווקזי – סדרה חורפית של תבשילי קדירה מקיבוץ הגלויות של המטבח הישראלי תכניס חום ונחמה אליכם הביתה
03/22/2022

אם חוויתם אחד מהגורמים המצויינים מטה, בואו להיבדק!

הקורונה עדיין פה… האם היא גרמה לכם נזק? לא בדיוק מה שרציתם "לראות"… תקופת הקורונה מאוד מאתגרת עבורנו בכלל ועבור העיניים שלנו בפרט. המגפה העולמית השפיעה על אורח החיים שלנו וכמובן גם על העיניים. עטיית […]
01/19/2025

זו פיצה? זו קסדייה? זה כל מה שחלמתם עליו!

פאפא ג'ונס,השיקה את ה- Papadias – פיצה העשויה באופן ייחודי מבצק דק ואיכותי של פאפא ג'ונס קריספי ומוגשת מקופלת עם מילויים עשירים של גבינות, בשרים וירקות.
02/04/2022

איריס וקסלר מציירת את סיפורי המקרא

"אני ציירת מקראית ולכן, כאמנית בחרתי להתחיל מהסיפור הראשוני ופניתי לסיפורי המקרא שמעוררים בי השראה. הסיפורים האלו מאפשרים לי לבטא רגש שאותו אני מציירת. למשל, כשאני בוחרת לצייר אהבה אני פונה למקרא ושם האהבה הראשונה היא אהבת יצחק ורבקה (בראשית פרק כ"ד), בנושא הדרת נשים ציירתי את מעמד בנות צלפחד (במדבר כ"ז)"
אל תפספסו הכתבות האהובות
חדשות הנדל"ן דן

הוספת ממ"דים בבניינים משותפים: בין הצורך הביטחוני לזכויות הדיירים

המציאות הביטחונית בישראל הפכה את הממ"ד מאמצעי מיגון רצוי לצורך חיוני בבניינים משותפים. כמה דיירים צריכים להסכים להוספת ממ"דים, מהן זכויות המתנגדים והאם הצורך הביטחוני גובר על זכויות הקניין?

קראו עוד»
חדשות הנדל"ן דן

ועדת הערר: החלטה שעשויה לשנות את חישוב היטלי ההשבחה בפרויקטים של פינוי בינוי

ועדת הערר החזירה לבחינה מחדש את שומת היטל ההשבחה. ההחלטה עוסקת גם בפטור ממ"דים, בהשפעת תמ"א 38 על שווי הקרקע ובמשמעות תקן 21 סוגיות שעשויות להשפיע על פרויקטים נוספים של התחדשות עירונית

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן