חגיגה צרפתית
קונדיטוריית מתוקה השיקה קולקציית סופגניות מוקפדת עם שיק צרפתי המשלבת את הסופגנייה הרכה והאוורירית של מתוקה עם מלית של מבחר גנאשים עשירים ומעל כובע בארט צרפתי שהוא בעצם חצי עוגיית מקרון.
הבעלים והמייסדת מירי ארזי שידרגה את הסופגנייה לקינוח גורמה בסגנון אמנותי. הן כל כך יפות שקשה היה לנו לתת ביס ולהרוס את היצירות המושלמות האלה.
כשסוף סוף נגסנו התאהבנו בסופגנייה במלית קרם פירות יער בקישוט מקרון סגול ובסופגנייה במלית קרם ריבת חלב בקישוט מקרון עם קוקוס, פשוט וואו! יש גם סופגניות עם מקרון שוקולד קפה, סופגנייה במלית קרם לימונצ'לו וסופגניה במלית ומקרון פיסטוק.
הפתעה נהדרת נוספת היו הלביבות של קייטרינג מגשי האירוח מתוקה רומסרוויס. לביבות תפוחי אדמה קריספיות מבחוץ ורכות וטעימות מבפנים. איזה כייף!
מחיר: 13-7 ₪
משלוחים לכל רחבי הארץ 1-700-723-723
צילום: נימרוד כהן
»» »» »» »» »» »» »»
11/27/2020
חגיגה טרנדית איזה כייף היה לטעום את קולקציית הסופגניות של בייקרי G27 מרמת חן. קולקצייה מרהיבה ביופייה שכוללת מגוון טעמים מיוחדים שעדיין לא טעמנו! סופגניות ברוטב בייגלה שמשלבות מתוק ומלוח בצורה מושלמת, סופגניות עם […]
11/27/2020
חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך […]
11/27/2020
חגיגה צרפתית קונדיטוריית מתוקה השיקה קולקציית סופגניות מוקפדת עם שיק צרפתי המשלבת את הסופגנייה הרכה והאוורירית של מתוקה עם מלית של מבחר גנאשים עשירים ומעל כובע בארט צרפתי שהוא בעצם חצי עוגיית מקרון. הבעלים והמייסדת […]
11/27/2020
חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
11/27/2020
חגיגת גלידות בקונדיטוריית ביסקוטי החליטו להמשיך את עונת הקיץ ויצרו קולקציית סופגניות בהשראת ארטיקים וגלידות. מארטיק "מטרה" הפירותי, האהוב על הילדים, דרך סולרו – ארטיק שמנת עמוס בפירות טרופים – ועד קינוחי הגלידה המוגזמים ועתירי […]
11/27/2020
חגיגת מרקמים מיכל מ"מיי סוויטי", קונדיטורית בוגרת בית-ספר "בישולים" יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן […]
11/27/2020
חגיגה מתוחכמת שגיב מלול הוא שף קונדיטור שפתח פטיסרי וקרא לה על שם בתו ליאן. הסופגניות שלו מעולות וזכו אצלינו לצל"ש, כאלה שענו על כל הציפיות! גודל אידיאלי, בצק אוורירי כמו ענן, מפוצצות במילוי מתוחכם […]
למעבר למגזינים:
ל‘גבעתיים פלוס’, הקליקו כאן
ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן