חגיגה מתוחכמת
11/27/2020חגיגת גלידות
11/27/2020חגיגה מתוחכמת
11/27/2020חגיגת גלידות
11/27/2020חגיגת מרקמים
מיכל מ"מיי סוויטי", קונדיטורית בוגרת בית-ספר "בישולים" יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין!
הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן הוא אידיאלי והמליות עשירות וטעימות מאוד.
מיכל נצמדה לטעמים הקלאסיים ובצורה אלגנטית כמו ריבת תות ואבקת סוכר, לוטוס עם פירורי לוטוס, גנאש שוקולד ומזרה של סוכריות צבעוניות.
חביבות המערכת היו ללא ספק סופגניית הבייגלה – שילוב של מתוק ומליחות מאוזנת, הסופגניה ששילבה קרם לימון קטיפתי, גנאש פיסטוק ופתיתי פטל קריספיים מעל והסופגנייה עם המלית והציפוי של הפררה רושה. היא נראתה כמו כדור שוקולד אלגנטי, קונדיטוריה במיטבה.
מחיר: 14-6 ₪.
My sweety הזמנות מראש, איסוף עצמי מגבעתיים או משלוחים: ☎ 052-5135675
צילום: מיכל גנון
»» »» »» »» »» »» »»
11/27/2020
חגיגה טרנדית איזה כייף היה לטעום את קולקציית הסופגניות של בייקרי G27 מרמת חן. קולקצייה מרהיבה ביופייה שכוללת מגוון טעמים מיוחדים שעדיין לא טעמנו! סופגניות ברוטב בייגלה שמשלבות מתוק ומלוח בצורה מושלמת, סופגניות עם […]
11/27/2020
חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך […]
11/27/2020
חגיגה צרפתית קונדיטוריית מתוקה השיקה קולקציית סופגניות מוקפדת עם שיק צרפתי המשלבת את הסופגנייה הרכה והאוורירית של מתוקה עם מלית של מבחר גנאשים עשירים ומעל כובע בארט צרפתי שהוא בעצם חצי עוגיית מקרון. הבעלים והמייסדת […]
11/27/2020
חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
11/27/2020
חגיגת גלידות בקונדיטוריית ביסקוטי החליטו להמשיך את עונת הקיץ ויצרו קולקציית סופגניות בהשראת ארטיקים וגלידות. מארטיק "מטרה" הפירותי, האהוב על הילדים, דרך סולרו – ארטיק שמנת עמוס בפירות טרופים – ועד קינוחי הגלידה המוגזמים ועתירי […]
11/27/2020
חגיגת מרקמים מיכל מ"מיי סוויטי", קונדיטורית בוגרת בית-ספר "בישולים" יצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן […]
11/27/2020
חגיגה מתוחכמת שגיב מלול הוא שף קונדיטור שפתח פטיסרי וקרא לה על שם בתו ליאן. הסופגניות שלו מעולות וזכו אצלינו לצל"ש, כאלה שענו על כל הציפיות! גודל אידיאלי, בצק אוורירי כמו ענן, מפוצצות במילוי מתוחכם […]
למעבר למגזינים: