הפסקת אוכל פנזור

חויית האוכל והאלכוהול בגבעתיים ובאזור הולכת ומתפתחת. בר פנזור מסכמת את ביקוריה ומגישה לכם דווחים אובייקטיביים על המסעדות והברים הכי עדכניים באזור.

איפה האוכל טעים ומיוחד? איפה לא יקרעו אתכם במחיר? איפה השירות מצויין? ומה לגבי השירותים, סמן למשהו, הלא כך?

 .

בא לשכונה ביסטרו חדש – דניאלה,  – מגזין 13

בר פנזור

חם. ממש חם. כל כך חם, שאפילו צעידה של 10 דקות, הופכת הפסקת אוכל 1לסבל. אני לא מסוגלת ללכת בחוץ מבלי לשנות צבע לאדום, הודות לגנים האשכנזים שלי. בגלל מזג האוויר, החלטנו לחרוג קצת מגבולות גבעתיים, ולנסוע לנו ל״דניאלה״ – הביסטרו החדש ברחוב מעבר יבוק 5 בתל אביב ממש על גבול גבעתיים. משעות אחר הצהריים, בכניסה למקום, יש מקומות חנייה השמורים לסועדים, כך שאין צורך לבזבז זמן בחיפוש חניה.

מבחר מגוון

חנינו, נכנסנו, בחרנו לנו שולחן, ומיד הגיעה מלצרית נחמדה עם התפריטים. עיון קצר בתפריט הראה לנו זה לצד זה מגוון רחב: כבד קצוץ, שניצל,
המבורגר ומק אנד צ’יז וגם ניוקי, דגים מעושנים ושניצל גבינת חלומי. בשעות הצהריים, יש במקום ארוחות עסקיות (כוללות במחיר המנה העיקרית גם מנה ראשונה) אבל מכיוון שהגענו בערב, הדבר לא היה רלוונטי. לאחר התלבטויות ארוכות (ובאמת שהן היו ארוכות), החלטנו להזמין למנה ראשונה את לביבות הפרסה ולמנות עיקריות המבורגר עם בצל מטוגן ופירה, וניוקי ריקוטה על מצע של תבשיל גלילי. לא עברו עשר דקות, והלביבות כבר הגיעו. חמות ופריכות מבחוץ, רכות ונמסות מבפנים, מוגשות עם שמנת חמוצה וסלסת עגבניות. המנה הייתה נהדרת, אבל לא היינו מתנגדות לעוד קצת סלסת עגבניות… רק סיימנו, והופס, הגיעו המנה העיקריות. ההמבורגר היה מצוין. בשר טוב, עשוי בדיוק במידת העשייה שביקשתי (מדיום, לתוהים). הלחמנייה שעטפה אותו הייתה אלוהית, והצליחה באורח פלא להחזיק את כל הרטבים, הירקות והקציצה, מבלי להתפרק, כמו שקורה לי בדרך כלל. מנה נהדרת. הפירה הגיע גם הוא עם בצל מטוגן, טעים, מלא חמאה ועשיר.

גיליון 13 47 ניוקי נימוח

הניוקי היה מדהים ונימוח. ניוקי ריקוטה שהוגש על מצע של תבשיל ירקות גלילי שכלל פטריות, ארטישוק, תרד, שומר, בצלי שאלוט, בהשלמה של יוגורט עיזים וצ’נקים של גבינת צפתית ממשק צוריאל כשהכל עטוף ברוטב לימוני עשיר. מנה מיוחדת, ולא כבדה הודות ללימוניות המרעננת. המלצרית החביבה הדגישה בפנינו שמנת הניוקי, שניצל גבינת החלומי ואחת מארוחות הבוקר הן חלק מתפריט המנות הגליליות של משחקי השף שאומץ במקום. כלומר, אלה מתכונים שהכינו מתמודדי תוכנית משחקי השף בשיתוף עם משק צוריאל ואפשר לאכול אותן במבחר מסעדות ברחבי הארץ.

הקינוח המושחת

בשלב הזה הרגשנו כבר מפוצצות, אבל לא יכולנו שלא להזמין את הקינוח. ברגע שעינינו צדו אותו בתפריט, עוד בטרם הזמנו את שאר המנות, ידענו שנזמין אותו. ואכן, לא ויתרנו. הזמנו את הקראק פאי – הקינוח המושחת, שקרוי כך לא סתם. ממכר כמו קראק, עשוי חמאה, סוכר, סולת וקמח, וטעים. כל כך טעים. הקינוח היה נהדר, פריך במקומית הנכונים, ומתמוסס בפה באחרים. קצת מלח לאיזון המתיקות, ותלולית קצפת לצד הכול, בשביל להעלות את רמת האושר. אוי, כמה אושר יש אחרי שאוכלים קראק פאי.
החשבון הסתכם ב192 שקלים, עבור ראשונה, שתי עיקריות גדולות, כוס תה עם נענע וקינוח. הכול היה טעים, המקום מעוצב בסגנון קלאסי והאווירה נעימה. המקום מציע מגוון רחב של ארוחות בוקר, כריכים וארוחות עסקיות ואפילו שלוש ארוחות לילדים. נראה שבדניאלה חושבים על כולם – יש מנות לטבעונים ומנות נטולות גלוטן. יש בר אלכוהול עשיר ומדי פעם בשעות הערב הופעות ג’אז. במילים אחרות, שווה ללכת.

דניאלה ביסטרו בשכונה


מעבר יבוק 5, תל אביב

לא כשר

טלפון: 03-7575477

ימים ושעות פתיחה

א’-ה’ 9:00-23:00

ו’ 8:30-16:00

שבת:  10:00-17:00

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

השלימו בבקשה את בדיקת האבטחה

Wisite

בניית אתרים לעסקים
Wisite - Wise Site. Wise Choice.