26/07/2024
26/07/2024
יום שישי, 26 ביולי 2024
אש בוערת בעיניהם – מגזין 19
12/25/2016
הכוכבית הקטנה במסגרת הסכמי תמא 38 בהריסה ובניה – מול יזמים וקבלנים
01/06/2017

הפסקת אוכל

חויית האוכל והאלכוהול בגבעתיים ובאזור הולכת ומתפתחת. בר פנזור מסכמת את ביקוריה ומגישה לכם דווחים אובייקטיביים על המסעדות והברים הכי עדכניים באזור

איפה האוכל טעים ומיוחד? איפה לא יקרעו אתכם במחיר? איפה השירות מצויין? ומה לגבי השירותים, סמן למשהו, הלא כך?

הפסקת אוכל מגזין 19 ב-

בנדיטו

פיצה שובבה

בר פנזור

אח, האיטלקים האלו. כמה המצאות טעימות יש להם – פסטות, וגלידות, ופוקאצ׳ות ופיצות! unnamedאין מטבח שיש עליו קונצנזוס כמו על המטבח איטלקי, ואין מטבח שחדר לחיי היומיום של כולנו, כמו המטבח האיטלקי.

ואם עדיין לא הבנתם, גם אני מתה על אוכל איטלקי, אז כששמעתי שפתחו פיצת שף בגבעתיים, הרגשתי שזו המחויבות האישית שלי לחברה כולה, ולכם בפרט, ללכת ולבחון את המצב!

הגענו שניים לבנדיטו, ממטבחו של הפיציולו מנה שטרום, בערב גשום, ונעמדנו מול הויטרינה של הפיצות. בבנדיטו כל ״סלייס״ הוא מלבן, שווה ערך בערך בגודלו לסלייס וחצי בפיצה עגולה רגילה. התלבטו קשות מה להזמין, ובסוף החלטנו לנסות מגוון רחב, כי אוף, הכל נראה כזה טעים. כל מלבן גדוש בהמון תוספות – משמן כמהין וארטישוק, ועד הררי בצל מקורמל וברוקולי.

אחרי התלבטות ארוכה, הזמנו חמישה מלבנים – מלבן אנטיפסטי ובולגרית, מלבן ביאנקו (פיצה לבנה, ללא רוטב עגבניות) עם ארטישוק, ברוקולי ושמן כמהין, מלבן ביאנקו עם בצל מקורמל ופיטריות, מלבן ביצת עין, אספרגוס ועגבניות מיובשות, ומלבן טונה סיציליאנית חריפה. כל מלבן עולה 20-24 שקלים. בשביל שלא נתייבש חלילה, הזמנו גם בקבוק שתייה קלה גדול (10 שקלים) – מאוד נוח לארוחה רבת משתתפים.unnamed-4

פיצה איטלקית עם רוטב מקסיקני

ניגשנו לשבת, והמתנו לפיצות. אזור הישיבה הוקף תנורי חימום, אז קר בהחלט לא היה לנו, ועל השולחן הונחו עציץ בזיליקום, ארבעה בקבוקי רטבים מקסיקנים חריפים, וכמה מלחיות של תבליני פיצה.

לא עברו 5 דקות, והגיעו הפיצות שלנו, כשכל סלייס חצוי לשניים: בצק פריך, דק וטעים, כזה שנושא את התוספות היטב, מינון מדויק של רוטב עגבניות (באלו שלא היו ״פיצות לבנות״ כמובן), ועושר של תוספות טעימות. כל פיצה מספרת סיפור משלה, כזה שלא בא לך להפסיק לחוות, אז אתה אוכל, ואוכל, ואוכל… ואחרי 4 סלייסים שחלקנו שנינו, הרגשנו שאנחנו עומדים להתפוצץ. אוי אכלנו יותר מדי. את הסלייס החמישי ארזנו הביתה, פשוט כי נגמר המקום בבטן, יחד עם הרטבים הנהדרים בצד.unnamed-3

השירות היה אדיב ונהדר, הפיצות היו מצוינות ואיכותיות, ואפילו המחיר היה הוגן. המחיר למזמיניםמגש שלם זהה (4 מלבנים) יוצא אפילו יותר משתלם – 69 שקלים למגש ללא תוספות, ו82 שקלים למגש עם תוספות. יש פיצה טבעונית, וכמובן שיש גם פיצות יותר ״פשוטות״ ומתאימות לילדים, דוגמת פיצה ארבע גבינות או פיצה מרגריטה. אפילו גלידות האגן דאז אישיות לקינוח יש.

בקיצור – מומלץ ממש.

בנדיטו, ויצמן 60 גבעתיים, פתוח א׳-ה׳ 13:00-23:00, ובשבת מוצ״ש – 00:00. כשר, ללא תעודה.

טלפון להזמנות: 077-4413424

unnamed-5

 

 

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן