12/04/2025
12/04/2025
שבת, 12 באפריל 2025
חדשות העיר גבעתיים פלוס

גבעתיים פותחת את הלב: שוק תמיכה מרגש בחקלאי הדרום

שוק איכרים ברחבת קניון גבעתיים שמטרתו תמיכה במשקים מקו העימות בדרום

האחים דין וים ליכטמן

שתפו

ביוזמה מרגשת ומיוחדת, עיריית גבעתיים מזמינה את תושבי ותושבות העיר לקחת חלק בשוק איכרים שמטרתו תמיכה במשקים מקו העימות בדרום. השוק יתקיים ביום חמישי, 20.3, החל מהשעה 16:30, ברחבת קניון גבעתיים, ויציע למכירה תוצרת חקלאית מובחרת ישירות מהחקלאים, שממשיכים לייצר ולגדל למרות המציאות המורכבת. במסגרת האירוע ניתן וכדאי להזמין מראש דרך אתר העירייה שכן הרכישה במקום הינה מוגבלת.

בין המשקים המשתתפים יהיו משק סיטון-ביבס, שהוקם על ידי אלעד ודנה סיטון ממושב ישע ופועל לזכרם של הוריה של דנה ואחותה שירי ביבס ז"ל, שנרצחו באירועי השבת השחורה; משק ליכטמן של האחים דין וים ממושב עין הבשור אשר פועלים לקידום החקלאות המקומית ומציעים תוצרת איכותית ומגוונת, תוך שיתופי פעולה עם משקים נוספים מהאזור; משק פטקין שמתמחה בגידול תותים בשיטת ביו-תות תלוי, המאפשרת גידול טבעי ובריא במיוחד; משק ארנולדס שמתמחה בגידול עגבניות שרי צבעוניות ומלפפונים מזן ארומטו, הידועים באיכותם הגבוהה; "הללויה", יצרני שמן זית מחבל הבשור, שזכה בפרסים יוקרתיים בארץ ובעולם, לצד ממרחי עגבניות איכותיים ומוצרים נוספים.

רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, ציין כי "סיפורם של המשקים המשתתפים בשוק העוטף שלנו הוא סיפורה של מדינת ישראל כולה. יש לנו זכות גדולה לקיים את האירוע הזה בעיר ולתמוך בחקלאות הישראלית. אני מזמין את תושבי ותושבות העיר להגיע וליהנות מהתוצרת המשובחת".

חדשות העיר גבעתיים פלוס

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

מכס השיפוט לכס הספרות

לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 130

גיליון חגיגי המביא את רוח הפסח, ובמרכזו משאל בקרב מובילים בתחומם על החירות האישית ומנהגי החג שלהם. הכי חשוב שכל החטופים יזכו לחירות וישובו למשפחותיהם

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן