17/04/2026
17/04/2026
יום שישי, 17 באפריל 2026
דברים יפים

דברים מופלאים יכולים לקרות

נבחרת של מותגים ומוצרים שיהפכו את שולחן חג הפסח ואת הבית לחגיגיים במיוחד

בר פנזור

27/3/2026

שתפו:

צילום: ביסקוטי
נבחרת של מותגים ומוצרים שיהפכו את שולחן חג הפסח ואת הבית לחגיגיים במיוחדמהצבעוניות והניחוחות המשכרים של זרי הפרחים המעוצבים , דרך יינות אדומים חגיגיים ועד לסדרות כלי בישול והגשה בעיצוב עכשווי ומדויקלצד אלו, תוכלו להתחדש בסדרות טיפוח מתקדמות לעור הפנים ולהתענג על מבחר קינוחים כשרים לחג ומוצרי פקאן ישראליים טבעיים ואיכותיים.
1. בקונדיטוריית ביסקוטי לא פוסחים על המתוק ומשיקים מבחר עוגות, קינוחים אישיים ופשטידות איכותיים וכשרים לחג ללא חשש קטניות. השפית רוסלה יונה יצרה מגוון עשיר של מתוקים ומלוחים בטעמים וניחוחות בייתים. מלכת השולחן תהיה ללא ספק עוגת שוויצריה הקטנה המשלבת תחתית של עוגיית מרנג אגוזים, קרם מסקרפונה שבתוכו שכבה קריספית של שוקולד מריר, בנוסף שכבה של גבינה אפויה ומעליו זילוף קרם שנטילי.
הזמנות: 03-5704015 
 

2. אין פסח בלי אגוזים וב'פקאן הצפון' תמצאו את כל הטוב של הפקאן הישראלי: חמאות ומטבלי פקאן במגוון טעמים, ממרח הפקולאטה המפורסם שלהם, מארזי פקאן מיוחדים, שמן פקאן איכותי, וכמובן – אגוזי פקאן טריים שגדלו באהבה במטעים שלנו בעמק החולה. כל מוצר הוא 100% טבעי, נקי וללא תוספים מלאכותיים, מושלמים לאפייה, לבישול או פשוט לנשנוש חגיגי בין הסעודות.

להזמנות: pecanhatzafon.com

צילום: גיל אבירם

3. סולתם, מותג כלי הבישול והאפייה המוביל בישראל משיקה לפסח, את NUDE סדרת כלי בישול והגשה חדשה, שמביאה למטבח חיבור מדויק בין עיצוב עכשווי, איכות גבוהה ושימוש יומיומי נוח. סדרה שנועדה למי שמבשל, מארח ומגיש מתוך תשומת לב לפרטים, לא רק בטעמים, אלא גם בנראות. הסדרה כוללת מבחר רחב של פריטים בגווני הניוד – גוף, אדמה וחול. הכלים מתאימים לכל סוגי הכיריים, כולל אינדוקציה.

להשיג: בסולתם עזריאלי גבעתיים, בסניפים ובאתר Soltam.co.i

4. מותג היופי ג'ייד משיק את: SKINFINITY סדרת טיפוח הפנים החדשה לטיפול בסימני הזדקנות ראשונים. כל מוצר בסדרה מציע טיפוח עור עוצמתי המבוסס על קומפלקס האנטי אייג'ינג Swiss Legacy, אשר פותח במעבדות שוויצריות ומבוסס על ארבעים שנות ניסיון בביוטכנולוגיה של הצמח. סרום לשיקום ולגמישות העור, קרם לחות מטפח ומחדש לפנים ולצוואר וקרם עיניים לעור מוצק ומועשר בלחות.

להשיג ברשתות הפארם ובחנות האונליין gade.co.il

צילום: יח"צ

5. יקב יפו חוגג את הפסח עם מהדורת אספנים מיוחדת ויינות אדומים וחגיגיים לשולחן החג. מהדורת GARBUZ COLLECTION 2023 לציון 25 שנה ליקב יפו, עם יצירה מקורית של האמן יאיר גרבוז. יין פרימיום חגיגי המורכב מקברנה סוביניון, קברנה פרנק ומרלו, בשילוב נוכחות עשירה של פירות יער בשלים, שזיף ודובדבן שחור, לצד נגיעות עץ אלון צרפתי חדש. בנוסף, מציע היקב גם את HOMMAGE MALBEC 2023 מלבק עם מעט מרלו שיושן 12 חודשים בחביות עץ אלון ויכול להתאים מאוד למנות הבשריות של שולחן החג.

להשיג ברשת WINE&MORE ובאתר wineandmore.co.il

6. אומרים שפסח הוא חג האביב, ואנחנו כאן כדי לוודא שתרגישו את זה בכל פינה בבית. בדוכן הפרחים של 'גיגו' ממושב פורת כבר תמצאו את הניחוחות המשכרים והצבעים הכי מרגשים של העונה. זרי חג מעוצבים, שילובים אמנותיים של צבעוניים, ליליות, ורדים וענפי קישוט רעננים וסידורי שולחן מנצחים.

מחכים לכם בדוכן הפרחים בקניון עזריאלי גבעתיים, קומה 1 ליד המעלית.  gigu.co.il

 

5. בפסח הזה אוכלים פיצה

פאפא ג'ונס משיקה תפריט פסח עם פיצות ללא גלוטן מבצק מותאם לחג

השנה לא מתפשרים על טעם ואיכות: רשת הפיצריות הבינלאומית פיתחה בצק חדש ללא גלוטן שמותאם לפסח ומשמש כבסיס לתפריט פיצות ומנות נלוות מותאם לחג: 

בתפריט לפסח: פיצה קלאסית ללא גלוטן מבצק מותאם לפסח בהרכבה אישית, פיצה ״היוונית״, ״טוליפ״, ״הצמחונית״, ואצבעות גבינה. 

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
כתבות השער
כתבות השער

בריכת רמב"ם עושה קאמבק

אחרי כמעט שמונה עשורים מאז הוקמה, אחרי שהוכרזה כמבנה לשימור ואחרי שלפני כשמונה שנים ננעלה וננטשה – הבריכה המיתולוגית מתעוררת לחיים

קראו עוד »
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן