27/11/2025
27/11/2025
יום חמישי, 27 בנובמבר 2025
חדשות העיר גבעתיים פלוס

לכבוד יום המשפחה, האחים התאומים מגבעתיים שהתגייסו יחד לחיל השריון

"אחי התאום עבר איתי יחד את כל ההכשרה החל מהטירונות והאימון המתקדם בפלוגות שונות, ועד קורס מפקדי טנקים"

שתפו

הכירו את התאומים רז ולירוי אלגזי תושבי גבעתיים!

רז ולירוי אלגזי, בני 20, תאומים מגבעתיים שהתגייסו יחד לחיל השריון. השניים התגייסו יחד לחטיבה 401 ועברו יחדיו הכל, החל מהטירונות והאימון המתקדם בפלוגות שונות, ועד שעברו קורס מפקדי טנקים, ויצאו להיות מפקדים ביחד.
ביום חמישי הקרוב רז יסיים את קורס קציני השריון בטקס קק״ץ אחוד המרגש, ולירוי המתקרב לשחרורו מגיע לחבק אותו.

צוער רז אלגזי מספר על סיום קורס הקצינים: ״בחודשים האחרונים למדתי איך להיות קצין בחיל השריון, למדתי להילחם ולפקד בצורה הכי טובה שאפשר. אני גאה ומתרגש לסיים את קורס הקצינים היום, מתחיל דרך חדשה עם החברים שכבר מזמן הפכו למשפחה. אחי התאום שעבר איתי יחד את כל ההכשרה הגיע לתמוך בי במעמד המרגש ואין שמח ממני״.

אחיו התאום, סמ״ר לירוי אלגזי משתף בגאווה לראות את אחיו מקבל דרגה על רחבת המסדרים ״אחרי כל הדרך שאני ורז עברנו יחד בחיל השריון אני מתרגש לראות שהוא מסיים קורס קצינים. אני מאחל לו דרך שילך בדרכים טובות ובטוח שהוא יהיה המפקד הכי טוב וייתן הכל למען החיילים שלו. תלך בשלום ותחזור בשלום״. יום המשפחה שמח!

עשו מנוי למגזין, ועכשיו בחינם!

היו מעודכנים וקבלו אם הכתבות והטורים הכי מעניינים

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך

מה חדש במטבח?

החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.

קראו עוד »
אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 137

מגזין רמת גן פלוס 135
עם בוא ראש השנה, אני מחפשת את האור ואת היופי בקהילה. הנושאים שמחברים את כל הכתבות במגזין זה הם עשייה, התמדה ותרומה. אנשים שהפכו את החלומות והרצונות
שלהם למציאות. ראש העיר רן קוניק – בחר במנהיגות ועשייה למען הציבור, איציק רובין בחר בנתינה אינסופית למען הקהילה, חן ומוטי ריכטר בחרו בהתחדשות ויזמות. שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בעשייה, נתינה, ושגשוג.

קראו עוד»
המומחית רוית סיני

חתמתם על הסכם פינוי־בינוי? ייתכן שוויתרתם על הזכות למכור את הדירה שלכם

בעלי דירות רבים חותמים על הסכמים בני עשרות עמודים מבלי להבין את המשמעויות המלאות של הסעיפים – ובכך נחשפים לסכנות אמיתיות. אחת המרכזיות שבהן: מגבלות חמורות על מכירת הדירה במהלך הפרויקט.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן