
פעילויות ייעודיות לטובת משרתי ומשרתות המילואים והקבע ובני משפחותיהם
עיריית גבעתיים מרחיבה את המענה למשרתי ומשרתות המילואים והקבע ובני משפחותיהם

במסגרת אירועי חודש האישה בגבעתיים, התקיים אירוע מרגש לזכרה של תושבת העיר התצפיתנית רב"ט מיה ויאלובו פולו ז״ל שנפלה בקרב בשבעה באוקטובר במוצב נחל עוז. באירוע הוצגה תערוכת "העיניים של המדינה״ אשר מוצגת מתחילת החודש במרכזים הקהילתיים בעיר ומתמקדת בסיפורן של תצפיתניות נחל עוז שנפלו במלחמות חרבות הברזל ובסיפור חייה של מיה בפרט.
תערוכת 'העיניים של המדינה" באה לתת פנים ושמות ל-18 התצפיתניות ממוצב נחל עוז שנפלו במלחמת חרבות הברזל, ביניהן רב"ט מיה ויאלובו פולו, תושבת העיר. בתערוכה מוצגות תמונותיהן של כל 18 התצפיתניות עם טקסט קצר המתאר את דמותן. התערוכה המרגשת מעלה על נס את גבורתן ואומץ ליבן של הנשים הצעירות והאמיצות, אשר נפלו בעת הגנה על המולדת.
נוי שטיינר פרנק, בת דודתה של מיה, סיפרה בקול חנוק: "מיה אהבה את כולם ורצתה שיהיה טוב למשפחתה, לחברותיה ולכל הסובבים אותה, היא רצתה לחיות טוב ולשמח אחרים. הפחד שלי הוא שישכחו איך מיה וחברותיה נפלו. אני מאחלת שזכרן יהיה נצור בליבנו לעולמי עד, אחרת אין לנו זכות קיום."
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים, שיתף על המעמד המרגש ״הייתה לנו הזכות להוקיר ולהכיר את האומץ של מיה וחברותיה בתערוכה המיוחדת הזו. התצפיתניות של מוצב נחל עוז לעד יזכרו על תרומתן למעננו ולמען המדינה כולה״.
אור לי ניב, מ"מ וסגנית ראש עיריית גבעתיים הוסיפה: "השנה במסגרת חודש האישה בחרנו להזכיר ולהאיר נשים ראויות, נשים שהשמיעו קולן בדרכים שונות, נשים שראוי שנזכור, שנציין ונשמר בתוכנו. מיה וחברותיה הן דוגמה למוטיבציה נשית, מסוגלות נשית וכוח נשי בדיוק כמו אלו שאנחנו מטפחות עבור בנות העיר ונשות העיר".
צילום: עיריית גבעתיים

עיריית גבעתיים מרחיבה את המענה למשרתי ומשרתות המילואים והקבע ובני משפחותיהם

דגש על חוסן קהילתי, סיוע לתושבים ושמירה על שגרה וביטחון בצל המצב הביטחוני

גבעתיים מרחיבה את מערך השמרטפיות.
ממשיכים להעמיק את המענה להורים העובדים החיוניים על ידי הרחבת מערך השמרטפיות העירוני בגבעתיים לקראת חופשת פסח

בימים אלו כלל הפעילות מתרכזת במתחם ה״בייס״

אורי שפיר מספר על הקסם המשפחתי שמאחורי המשחקים שכולנו אוהבים

נבחרת של מותגים ומוצרים שיהפכו את שולחן חג הפסח ואת הבית לחגיגיים במיוחד, בר פנזור

הגבול הדק בין אהבה, אחריות ושליטה: המקרה שמטלטל את דיני הצוואות

בימים אלו כלל הפעילות מתרכזת במתחם ה״בייס״

סדרת תוכניות בשם "שאגת האריה" לחיזוק העולם הרגשי של ילדי הגן.

ההתחדשות מציבה במרכז את רווחת בעלי החיים, את בטיחותם ואת בטיחות המבקרים, לצד מפגש חווייתי ומכבד בין האדם לעולם החי

פה אחד. נבחר רב ראשי חדש לגבעתיים – הרב משה אדרי
בשעה טובה נבחר רב ראשי לעיר גבעתיים, הרב משה אדרי הוא בנו של הרב הראשי לעיר לשעבר הרב פנחס אדרי ז"ל

הנהלת רשות מקרקעי ישראל אישרה עדכון להסכם העקרונות להעתקת הספארי מרמת גן לפארק אריאל שרון. המהלך יוביל להקמת רובע עירוני חדש – אבל למי זה באמת טוב?

המדבר נצבע בשלל צבעים בעקבות הגשם המשמעותי שירד באזור

בטקס בבית ווהלין בגבעתיים יוענקו אותות הוקרה לפעילי המחתרת של תנועות הנוער הציוניות בהונגריה, שהצילו יהודים במהלך השואה

מדובר על שמרטפיות לילדי עובדים חיוניים במספר מוקדים ברחבי הארץ, ובראשם קן בורכוב גבעתיים

האלוף שי קלפר, מפקד פיקוד העורף, ביקר במרכז ההפעלה העירוני של גבעתיים

האלוף שי קלפר, מפקד פיקוד העורף, ביקר במרכז ההפעלה העירוני של גבעתיים
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


