fbpx
החיים הטובים

סיפור מתוק של חזון, השראה ויזמות

כמה שמחנו לגלות ש’מתוקה’ – רשת הקפה והקונדיטוריות הוותיקה והאהובה פתחה סניף חדש ברחוב ביאליק ברמת גן. מדובר בבית קפה יפהפה וחנות קונדיטוריה מפנקת שבה ניתן למצוא מגוון מוצרים רחב הכולל: עוגות מוס, שמרים ובחושות, עוגיות, מאפים טריים ומוצרים לאפייה ביתית, לחמים ועוד.

בבית הקפה ניתן לשבת ליד השולחנות המוצבים ברחבה וליהנות מהתפריט הכולל כריכים מיוחדים, סלטים, מאפים מלוחים ומתוקים וקפה דני משובח. כמו כן, ניתן להזמין במקום ו/או לרכוש מגשי אירוח וכיבוד לאירועים פרטיים ו/או עסקיים מלוחים ומתוקים מתוך המגוון הרחב של הרשת.

שתפו:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter

"אנו מתמקדים בפיתוח ושכלול מתכונים שיש בהם, בכולם, ניחוח של בית, הבית שכולנו רוצים להיות חלק ממנו - חם, מזמין ומפנק"

כל ההתחלות מתוקות

בשנת 1998 בבניין אבן ישן בנווה צדק הגישו מירי ושוקי ארזי קפה טוב, סנדוויצ’ים שהוכנו במקום, עוגות וכמובן עוגיות מופלאות על שולחנות מיניאטוריים לצד ספות מבית סבתא. השמועה על ‘מתוקה’, שנקרא על שם אמה של מירי, החלה לעבור מפה לאוזן ומשכה קהל מתל אביב ומחוצה לה.

ברבות השנים שודרג מותג הקונדיטוריה הישראלית לרשת מצליחה, שאינה שוקטת על השמרים, עם פתיחה של סניפים חדשים ומפעל נוצץ וחדשני המרכז את פעילות הרשת. הערכים של ‘מתוקה’ בתחילת דרכה ממשיכים ללוות את תהליך הצמיחה: הקפדה על טעמים ומרקמים מדויקים ושילובים מעוררי תיאבון, טריות ואיכות חומרי הגלם, עבודת יד מוקפדת והגשה אסתטית.

בשנת 2002 נולד הרעיון של “מתוקה roomservice ” – מגשי אירוח למשרד והביתה. פינגר פוד מוקפד ארוז ומוכן להגשה יצר באזז אדיר כשירות שטרם נראה בארץ. כאן גם נולד הקייטרינג של מתוקה, שילוב של אוכל ושירות לאירועים מאל”ף ועד תי”ו.

“‘מתוקה’ בעבורי היא הרבה יותר מעסק! היא שילוב של מה שתמיד אהבתי לעשות, לדמיין ולעשות שזה יקרה” אומרת מירי ארזי בהתרגשות “היצירה בעסק שלנו היא מרובה כי עסק אינו תערוכה. פרט לתפעול ולניהול יש ב’מתוקה’ חווית לקוח ותקשורת אמתית, עשייה ששמה את הלקוחות והאורחים במרכז. אנו מתמקדים בפיתוח ושכלול מתכונים שיש בהם, בכולם, ניחוח של בית, הבית שכולנו רוצים להיות חלק ממנו – חם, מזמין ומפנק. העוגות והעוגיות שלנו אינן ‘עוגות לאורחים’. הן לא נועדו להרשים אף אחד ונוצרו מחומרי הגלם הטובים ביותר כמו שנכין לאורחים הכי חשובים – בני ביתנו”.

סניפי מתוקה

רמת גן, ביאליק 30 | גבעתיים, קניון גבעתיים קומה 3 | תל אביב, סניף קאנטרי ארלוזורוב, הרצל 18, טאגור 30 רמת אביב, הברזל 20 אסותא.

תוכן שיווקי

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
מתפנקים

10/21/2020

פטיסרי צרפתי בגבעתיים

עוגיות בסגנון צרפתי  ‘קייקס אנד מור’ להזמין מגבעתיים ולהרגיש בפריז אין לתאר את העונג שהרגשנו כשהגיע אלינו המארז המתוק של “קייקס אנד מור” . כשפתחנו את מכסה הקופסא שהייתה מלאה במאפים ועוגיות בעבודת יד, מסודרים […]
11/09/2020

המקרונים של מור הן קפיצה לפריז

‘הולי מולי’ איזה מקרונים נפלאים “הולי מולי” נוצר בתקופת סגר הקורונה כשמור לוי מצאה את עצמה בחל”ת והחלה לאפות מקרונים ולחלק לחברים ולבני המשפחה כדי שיהיה להם מתוק בפה ובלב. התגובות החיוביות גרמו לה להבין […]
04/08/2021

סושי ‘סואשי’ – יצירות אמנות

סושי. זה לא מה שחשבתם! ב’סואשי’ כל מגש הוא מיוחד, יצירת אמנות לשמה איך אני אוהבת סושי! הדגים הנאים הטריים, האורז המתקתק, המליחות של האצה, הירקות החתוכים דק – ארוחה טעימה, קלילה ומתוחכמת. מה יכול […]
11/02/2020

‘קופסת אוכל’ – מארזים קולינריים קונספטואליים

חושבים מחוץ לקופסא מארז קולינארי מוקפד בהזמנה אישית אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו בימים פרה-הקורונה, זה דייטים כיפיים וטעימים עם בן הזוג: דרינק ונשנוש באיזה בר קוקטיילים מפונפן, ארוחת ערב טובה במסעדה רומנטית, או […]
10/18/2020

העוגיות שרייצ’ל הכינה לדיויד לבסיס והפכו ללהיט

‘מונסטה קוקיס’ עוגיות לאוהבי מפלצות דיויד ורייצ’ל ‏הכירו לפני כארבע שנים באולפן ללימוד עברית בקיבוץ מעגן מיכאל. דיויד עלה לארץ מגואטמלה ורייצ’ל מארה”ב וכאן הפכו לידידים טובים ועברו לגור בשכנות ברמת גן. כשדיויד התגייס והיה […]
10/16/2020

בואי חלה

‘המאפייה הביתית של שרון’ המאפים שגונבים את ההצגה הכנת חלות היא הנאה לכל דבר וכשהן יוצאות מהתנור וכל הבית מתמלא ריחות הלב מתמלא באושר (ועוד לא דיברנו על התמונות שמעלים לאינסטגרם). אחרי שנים של אפייה […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של “קרייבס” והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב”אסטלה”, החלה בייצור פרליני אספרסו […]
08/13/2020

הג’ונגל הגיע העירה

ג’ירפה חוויות אורבניות ב”ג’ירפה חוויות אורבניות” הבינו שאם אי אפשר להביא את המטיילים לשוק, השוק יכול להגיע אליהם הביתה. הם ילקטו עבורכם חבילה משמחת מכ-30 ספקים שונים המייצרים מכל טוב הארץ, יסדרו בתוך ארגז עץ […]
11/07/2020

תאילנד זה כאן! ‘איסאן’ מזכירה לכם את החופים הנפלאים בתאילנד

תאילנד זה כאן! ‘איסאן’ מזכירה לכם את החופים בתאילנד כל מה שאני חושבת עליו זה על החופשה בתאילנד בשנה שעברה – החופים, השמש, והאוכל – אוי האוכל. כל כך טעים, טרי, פיצוץ של טעמים בפה. […]
01/22/2021

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת עוד סגר, ועוד סגר. עוד ימים בבית בהם העבודה והזמן החופשי מתערבבים זה בזה, אין בילויים ואין אירועים חברתיים. תקופה מבאסת. אז מה ישמח לבב אנוש? […]
11/23/2021

חגיגה בין כוכבים – טורי שוקולד

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
11/03/2020

סוף סוף מצאנו אוכל הודי ביתי אותנטי טעים

תבשילים הודים מהמטבח של פרוז עד הבית נאיה ופרוז אוהבים יצירתיות, אוכל ומה שבניהם הגיע הזמן לאוכל האמיתי, כזה שמתבשל במטבח ממתכונים שעברו מפה לאוזן במשפחה במשך דורי דורות. כמה שמחנו לגלות את Taste of […]

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן