fbpx
החיים הטובים

סיפור מתוק של חזון, השראה ויזמות

כמה שמחנו לגלות ש’מתוקה’ – רשת הקפה והקונדיטוריות הוותיקה והאהובה פתחה סניף חדש ברחוב ביאליק ברמת גן. מדובר בבית קפה יפהפה וחנות קונדיטוריה מפנקת שבה ניתן למצוא מגוון מוצרים רחב הכולל: עוגות מוס, שמרים ובחושות, עוגיות, מאפים טריים ומוצרים לאפייה ביתית, לחמים ועוד.

בבית הקפה ניתן לשבת ליד השולחנות המוצבים ברחבה וליהנות מהתפריט הכולל כריכים מיוחדים, סלטים, מאפים מלוחים ומתוקים וקפה דני משובח. כמו כן, ניתן להזמין במקום ו/או לרכוש מגשי אירוח וכיבוד לאירועים פרטיים ו/או עסקיים מלוחים ומתוקים מתוך המגוון הרחב של הרשת.

שתפו:

שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter

"אנו מתמקדים בפיתוח ושכלול מתכונים שיש בהם, בכולם, ניחוח של בית, הבית שכולנו רוצים להיות חלק ממנו - חם, מזמין ומפנק"

כל ההתחלות מתוקות

בשנת 1998 בבניין אבן ישן בנווה צדק הגישו מירי ושוקי ארזי קפה טוב, סנדוויצ’ים שהוכנו במקום, עוגות וכמובן עוגיות מופלאות על שולחנות מיניאטוריים לצד ספות מבית סבתא. השמועה על ‘מתוקה’, שנקרא על שם אמה של מירי, החלה לעבור מפה לאוזן ומשכה קהל מתל אביב ומחוצה לה.

ברבות השנים שודרג מותג הקונדיטוריה הישראלית לרשת מצליחה, שאינה שוקטת על השמרים, עם פתיחה של סניפים חדשים ומפעל נוצץ וחדשני המרכז את פעילות הרשת. הערכים של ‘מתוקה’ בתחילת דרכה ממשיכים ללוות את תהליך הצמיחה: הקפדה על טעמים ומרקמים מדויקים ושילובים מעוררי תיאבון, טריות ואיכות חומרי הגלם, עבודת יד מוקפדת והגשה אסתטית.

בשנת 2002 נולד הרעיון של “מתוקה roomservice ” – מגשי אירוח למשרד והביתה. פינגר פוד מוקפד ארוז ומוכן להגשה יצר באזז אדיר כשירות שטרם נראה בארץ. כאן גם נולד הקייטרינג של מתוקה, שילוב של אוכל ושירות לאירועים מאל”ף ועד תי”ו.

“‘מתוקה’ בעבורי היא הרבה יותר מעסק! היא שילוב של מה שתמיד אהבתי לעשות, לדמיין ולעשות שזה יקרה” אומרת מירי ארזי בהתרגשות “היצירה בעסק שלנו היא מרובה כי עסק אינו תערוכה. פרט לתפעול ולניהול יש ב’מתוקה’ חווית לקוח ותקשורת אמתית, עשייה ששמה את הלקוחות והאורחים במרכז. אנו מתמקדים בפיתוח ושכלול מתכונים שיש בהם, בכולם, ניחוח של בית, הבית שכולנו רוצים להיות חלק ממנו – חם, מזמין ומפנק. העוגות והעוגיות שלנו אינן ‘עוגות לאורחים’. הן לא נועדו להרשים אף אחד ונוצרו מחומרי הגלם הטובים ביותר כמו שנכין לאורחים הכי חשובים – בני ביתנו”.

סניפי מתוקה

רמת גן, ביאליק 30 | גבעתיים, קניון גבעתיים קומה 3 | תל אביב, סניף קאנטרי ארלוזורוב, הרצל 18, טאגור 30 רמת אביב, הברזל 20 אסותא.

תוכן שיווקי

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
מתפנקים

07/21/2021

המרענן הרשמי של הקיץ בגלסרי האוסטרי “שטפן”

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
10/05/2021

רעבים ובא לכם להתמכר?

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
11/22/2021

ענבר גפן תאפה עבורכם מגש של דונטאס טעימים ויפהפיים

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
01/11/2021

ללושה – אפייה ביתית מדוייקת

לטעום. להתרגש. ליהנות. ‘ללושה’ – אפייה ביתית מדוייקת אם אתם משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס, עוגיות קריספיות עם תוספות מושחתות כמו כדור פררו רושה, קוביות קינדר, עוגיות לוטוס, מרשמלו קטנים או בייגלע מצופה שוקולד, אז […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של “קרייבס” והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב”אסטלה”, החלה בייצור פרליני אספרסו […]
07/11/2021

מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים - כך נולד הברעצל של עדי ואלעד
07/02/2020

לעצלנים בלבד

לעצלנים בלבד מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים מאפים אישיים – זה בדיוק מה שהיה חסר לנו לשולחן של החג! בורקסים, קרואסונים ומאפי שמרים מלוחים ומתוקים שמכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים! חברת ‘עומר מאפים’, דור שני […]
10/30/2020

העוגיות הצבעוניות שגונבות את ההצגה

העוגיות הצבעוניות של ויולט ומיכל יגרמו לכולם לחייך לפני ארבע שנים בסטודיו קטן בכפר סבא הקימו ויולט ומיכל בוטיק המתמחה בעוגיות רויאל אייסינג. העסק נולד מתוך אהבה לעולמות האפיה, היצירה והרצון לחבור לאירועים הקטנים המשמחים […]
12/05/2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
08/11/2021

ארץ הממתקים של עדי

ארץ הממתקים של עדי אם אי פעם חלמתם להגיע לארץ הממתקים, עכשיו אתם יכולים לעשות את זה! “ממתקים של פעם” הוא מפעל בוטיק בהרצליה שבו רוקחת עדי ממתקים מדי יום בעבודת יד, לפי שיטות בישול […]
10/17/2020

איזה כיף שבמקרה נתקלתי במארזים המושקעים והמדהימים האלו

‘משהו בקטנה’ המארז האולטימטיבי  סופ”ש, סגר, ואני מחפשת איזה משלוח מגניב שיגרום לנו להרגיש בבילוי או בחופשה. את האופציות בוולט אני כבר מכירה בעל-פה, בתן ביס כבר ניסיתי הכל, ובאופן כללי בא לי משהו בניחוח […]
11/07/2020

תאילנד זה כאן! ‘איסאן’ מזכירה לכם את החופים הנפלאים בתאילנד

תאילנד זה כאן! ‘איסאן’ מזכירה לכם את החופים בתאילנד כל מה שאני חושבת עליו זה על החופשה בתאילנד בשנה שעברה – החופים, השמש, והאוכל – אוי האוכל. כל כך טעים, טרי, פיצוץ של טעמים בפה. […]

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן