
מוגן: גבעתיים: 161 דירות במקום 52 במתחם ניצנה-הכנסת-שדה בוקר
זהו פוסט מוגן ואין לו תקציר.

קבוצת תדהר, קבוצת יוניון והימנותא חנכו את מגדל המשרדים בפרויקט BEYOND בגבעתיים, שנפתח לאכלוס והופך עם פתיחתו לבניין המאוכלס הגבוה בישראל. המגדל מתנשא לגובה של כ-320 מטרים וכולל 78 קומות.
העובדים הראשונים צפויים להיכנס למגדל ב-4 באוקטובר 2026, עם תחילת האכלוס. רוב השטחים במגדל כבר הושכרו, והוא צפוי לכלול תמהיל שוכרים מענפי ההייטק, משרדי עורכי דין ומותגי מסחר. המשרדים צפויים להימסר במהלך הרבעון הראשון של 2027.
כ-300 אלף מ"ר של עבודה, מסחר ופנאי
פרויקט BEYOND תוכנן כאקוסיסטם אורבני המשלב עבודה, מסחר, פנאי, בריאות ותוכן, ומשתרע על פני כ-300 אלף מ"ר.
שני המגדלים בפרויקט מתנשאים מעל פודיום בן שמונה קומות, הכולל כ-20 אלף מ"ר של שטחי מסחר ואמניטיז לרווחת העובדים והדיירים. הפודיום יכלול, בין היתר, שטחי מסחר ומסעדות, מרכז ספורט, מרכז כנסים, מתחמי בילוי ופנאי ופארק עילי בשטח של כ-4 דונם.
הפרויקט ממוקם בסמוך למתחם הבורסה ולנתיבי איילון, ובמרחק הליכה מתחנת רכבת ישראל תל אביב סבידור מרכז. בנוסף, הוא נמצא בקרבה לתחנות הרכבת הקלה, למטרו העתידי ולמסוף האוטובוסים המרכזי.
אירוע חנוכת המגדל נערך במתחם בהשתתפות ראש עיריית גבעתיים, רן קוניק, שגזר את הסרט לציון פתיחתו. באירוע השתתפו גם גיל גבע, יו"ר קבוצת תדהר; אורי לוין, מנכ"ל קבוצת תדהר; אריה בכר, נשיא דירקטוריון קבוצת תדהר; מארק ויסמן, דירקטור קבוצת תדהר; אליעזר מזינתר, מנכ"ל יוניון נכסים, וכן נציגי היזמיות והחברות השוכרות.
גיל גבע, יו"ר קבוצת תדהר: ״חנוכת BEYOND היא אבן דרך משמעותית באסטרטגיית הצמיחה של תדהר ובפיתוח פורטפוליו הנכסים המניבים של הקבוצה. הפרויקט מביא לידי ביטוי את המודל הייחודי של תדהר ואת היכולת שלנו לייצר ערך לאורך כל שרשרת הנדל״ן – משלב הייזום והתכנון, דרך הביצוע ועד להשכרה ולניהול הנכס לאורך זמן. הבחירה של שוכרים מובילים במשק ב-BEYOND והמעבר כעת לשלב האכלוס מחזקים את מעמדו כנכס משמעותי בליבת אזור הביקוש ומייצרים עבורנו בסיס להמשך צמיחה והשבחת הפעילות המניבה של הקבוצה״.
רן קוניק, ראש עיריית גבעתיים: "מגדל BEYOND, בניין המשרדים הגבוה בישראל, הוא מבנה מרשים המשנה את קו הרקיע של גוש דן ומהווה נקודת ציון חדשה בשער הכניסה לגבעתיים. הפרויקט מביא לעיר חברות משמעותיות, מקומות עבודה ופעילות עסקית ענפה, ולצידם גם מגוון שירותים שיעמדו לרשות התושבים והתושבות. לצד זאת, BEYOND הוא עוגן כלכלי משמעותי עבור גבעתיים ומאפשר לנו להמשיך להשקיע בחינוך, בקהילה, בתשתיות ובאיכות החיים של תושבינו. אני מברך את היזמים ואת כלל השותפים לפרויקט ומאחל להם הצלחה רבה והמשך שיתוף פעולה פורה".
* המידע בכתבה מובא למטרות מידע כללי בלבד ואינו מהווה ייעוץ משפטי, תכנוני או מקצועי. הכתבה מבוססת על המידע שהיה זמין במועד פרסומה. ט.ל.ח.
* הדמיות להמחשה בלבד, באדיבות קבוצת תדהר

זהו פוסט מוגן ואין לו תקציר.

הוועדה קבעה כי מדובר בהסכם פינוי בינוי ולא בעסקת קומבינציה, ולכן הפטור חל גם על הממ"דים בדירות היזם; הערר על היטל של 970,575 שקל נדחה

שלושה מגדלים בני 30 קומות ומבנה בן 10 קומות יוקמו בשכונה, במתחם השני לא יוקצו מקומות חניה בשל הקרבה לתוואי הקו הסגול

שישה בניינים ובהם 80 דירות ישנות ייהרסו, ובמקומם יוקמו שני מגדלי מגורים בני 23 קומות עם 224 דירות חדשות

פטור מהיטל השבחה גם למסחר ותעסוקה: החלטה שעשויה לחסוך ליזמים מיליוני שקלים

"חשוב להבין שהתחדשות עירונית היא מרתון ולא ספרינט. פרויקט ממוצע נמשך שנים רבות. דווקא משום כך ההסכם חייב לצפות מראש את כל התרחישים האפשריים…"

התחדשות עירונית בעיקר באזורי הביקוש במרכז: 80.5% מהדירות שהחלה בנייתן בעקבות הריסת בניינים קיימים והקמת חדשים נבנו במחוזות תל אביב והמרכז

קבוצת שי חי וקבוצת שקד אפרים זכו במכרז דיירים לקידום פרויקט ברחובות הראובני ובר יוחאי. הבניינים הישנים צפויים להיהרס ובמקומם מתוכננות כ-80 דירות

היקף המשכנתאות שנלקחו באוגוסט ממשיך להיות גבוה, ונתוני שלושת החודשים האחרונים מצביעים על ביקוש משמעותי לאשראי לדיור. כיצד זה מתיישב עם ההאטה בשוק הנדל"ן?

42 דירות נהרסו ברחוב אדמית בדרום העיר, ובמקומן יקום מגדל בן 33 קומות ובו 118 יחידות דיור

הוועדה המקומית אישרה היתר להריסת בניין בן 4 קומות בשכונת ראשונים. במקומו ייבנה בניין חדש בן 8 קומות

מצומת שבו כמעט איבדה את חייה ועד למוקד העתידי של המטרו וההתחדשות העירונית: הסיפור האישי שמחבר בין זיכרונות, בטיחות והעתיד של אחד הצירים המרכזיים בגבעתיים

רוב הציבור היהודי מעריך בחיוב את תפקוד הרשות המקומית ביישוב מגוריו. 74% מהפונים לרשות המקומית מרוצים מהשירות שקיבלו, ו-40% כבר פונים לרשות באמצעות האינטרנט

המרכז הרפואי החדש ברחוב כצנלסון יעניק שירותי רפואה לתושבי גבעתיים והסביבה; לצד פתיחתו עולה גם שאלת הנגישות והחניה באזור

חדשות העיר גבעתיים פלוס העצרת העירונית אשתקד. צילום עיריית גבעתיים גבעתיים מציינת שלוש שנים לשבעה באוקטובר העירייה תקיים במהלך אוקטובר שורת אירועי זיכרון, ובהם טקס עירוני, עמדות הנצחה, מפגש עם משפחות שכולות והקרנת הסרט "חדר

גבעתיים: שורת הקלות בהליך קבלת תווי החנייה בעיר
ההקלות גובשו בעקבות מקרים חוזרים שבהם נתקלת העירייה במסגרת הטיפול בבקשות לתווי חנייה

הריבית השתנתה, החיים השתנו וגם המשכנתה שלכם אולי כבר לא מתאימה. לפני שממשיכים לשלם כרגיל, כדאי לעצור ולבדוק כמה באמת עולה לכם המשכנתה לאורך השנים.

הריבית מתחילה לרדת, הרוכשים חוזרים בזהירות, ובשוק מורגשת ציפייה לשינוי פוליטי. השאלה הגדולה: האם הביקושים העצורים יפגשו מספיק דירות באזורי הביקוש?

התכנית להתחדשות המתחם, המשתרע על כ־120 דונם, מתעכבת בין היתר בשל המלחמה. העירייה חוששת שבנייה נקודתית תפגע ביכולת לממש את התכנית הכוללת

כ-400 יחידות דיור, מגדל בן 35 קומות ומבנה בן 10 קומות: עיריית רמת גן מקדמת מתחם חדש שיחליף את בתי האבות בשדרות הילד ואת "גן בעיר"

התכנית שאושרה למתחם בין רחובות כצנלסון לבלוך עשויה להתבטל, בעקבות קידום תכנית להקמת בית ספר חדש באזור
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


