21/10/2025
21/10/2025
יום שלישי, 21 באוקטובר 2025
חדשות העיר רמת גן פלוס

יזמות בעלייה - מנהיגות צעירה ברמת גן לעולים חדשים

שתפו

בתום תכנית הכשרה שארכה חצי שנה, ערכה מחלקת עלייה וקליטה של עיריית רמת גן, מפגש סיום של תכנית מנהיגות צעירה לעולים חדשים, בהשתתפות מנהלים בכירים ממשרד העלייה והקליטה, שתומכת בתכנית ברמה הארצית.

התכנית ברמת גן פעלה תחת הנושא המארגן "עולים בקהילה", ושילבה תכנים מתחומי היזמות הקהילתית, מעורבות חברתית, תרבות וחברה ישראלית, ופיתוח אישי ומקצועי.

במפגש המסכם, שהתקיים במתחם ה"נטוורק" בעיר, הציגו המשתתפים מיזמים מגוונים, החל מהנגשת מקומות מרכזיים בעיר לציבור העולים, דרך יצירת קהילת אמנים למטרת נטוורקינג והעברת מידע ספציפי, ועד לרעיונות שונים לחיבור בין עולים וישראלים ילידי הארץ.

שי שנקמן, מנהל מחלקת עלייה וקליטה, הסביר: "רובם של המיזמים שהוצגו במפגש המסכם, הדגישו את הצרכים הייחודיים של עולים שמגיעים לישראל ללא משפחות, וככאלה, נדרשים ליצור קשרים מרובים, ללמוד מניסיונם של עולים ותיקים, ולהשקיע בנטוורקינג באופן תכוף. בהתאם, אנו כמחלקה נערכים לאגד את הרעיונות הראשוניים שהוצגו, תחת פרויקט חברתי, שיחבר בין עולים חדשים וותיקים, ישראלים ילידי הארץ וחניכי תכניות חוויה בישראל."

ברווז המנדרין באגם בפארק הלאומי

מור ואביב נהנים מה'ויליס' הקלאסית

ברי והספורטיבית האדומה

עשו מנוי למגזין, ועכשיו בחינם!

היו מעודכנים וקבלו אם הכתבות והטורים הכי מעניינים

חדשות העיר רמת גן פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך
אל תפספסו הכתבות האהובות
אדם גורל יועץ נדל"ן

הטעות היקרה ביותר של מוכרי דירות: ההתמכרות למחיר הגבוה

הטעות היקרה ביותר של מוכרי דירות: ההתמכרות למחיר הגבוה כולם רוצים למכור במחיר הכי גבוה – אבל לפעמים דווקא המחיר הוא מה שמפיל את העסקה אדם גורל יועץ נדלן 18/8/2025 שתפו אִילוּסְטְרַצְיָה להמחשה בלבד: Gemini

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 135

מגזין רמת גן פלוס 135
עם בוא ראש השנה, אני מחפשת את האור ואת היופי בקהילה. הנושאים שמחברים את כל הכתבות במגזין זה הם עשייה, התמדה ותרומה. אנשים שהפכו את החלומות והרצונות
שלהם למציאות. ראש העיר רן קוניק – בחר במנהיגות ועשייה למען הציבור, איציק רובין בחר בנתינה אינסופית למען הקהילה, חן ומוטי ריכטר בחרו בהתחדשות ויזמות. שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בעשייה, נתינה, ושגשוג.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן