02/12/2023
02/12/2023
שבת, 02 בדצמבר 2023
מגרש ביתי

טורניר טניס המשפחות השנתי

מאת: ספורט Gplus

שתפו

טורניר הטניס המסורתי של העמותה לקידום הספורט בגבעתיים, התקיים זה השנה השביעית, בהשתתפות של כ- 50 משפחות במגרש הטניס של בית ספר "תלם".

בטורניר נערכו מקצים בקטגורית ¾ מגרש, מגרש שלם וכן מקצה בקטגורית מיני טניס, בו השתתפו כ- 20 משפחות. במקום הראשון בקטגוריית ¾ מגרש זכתה משפחת וארס. את המקום השני קטפו משפחת גרינשטיין ומשפחת יקר, ובמקום השלישי זכתה משפחת פיינה ובמקום הרביעי משפחת גולדפרב.

בקטגוריית מגרש שלם זכו במקום הראשון האחים אלדד ואביב עצמון. האחים עצמון פוקדים את התחרות מזה מספר שנים והחלו את דרכם באימונים בחוג הטניס של העמותה לקידום הספורט. ראוי לציין שאלדד עצמון מדורג במקום הראשון בתחרויות הטניס לגיל 16 בישראל והשנה אף ייצג את המדינה באליפות אירופה בטניס. גם אביב, שמחכה לגיוסו לצה"ל, היה שחקן נוער מוביל לאורך השנים.

במקום השני בקטגוריה זכתה משפחת שני, אשר השתתפה בכל טורניר בשבע השנים של התחרות. מתוכן, זכתה המשפחה בארבע מן התחרויות במקום הראשון ובשלוש מהן במקום השני. משפחת קורן זכתה במקום השלישי ולמקום הרביעי הגיעה משפחת אפל.

במסגרת קטגוריית מיני-טניס אשר התחרו בני הגיל הצעיר במשחקונים קצרים המתאימים לגילם. עמותת הספורט העניקה לכל ילד מדליה על השתתפותו במשחקים, במטרה לעודד פעילות ספורטיבית ולהמשיך לפתח מיומנויות וערכים ספורטיביים.

עמוס פרישמן, מנכ"ל עמותת הספורט: "ברכות לזוכים ותודות לכל המשפחות המשתתפות שהגיעו ונתנו את מאת האחוזים שלהן ועזרו לקדם את שילוב הספורט בחיי התושבים בעיר. תודה לרן קוניק על הרוח הגבית לקידום תחום הטניס בעמותה ובעיר בכלל."

העמותה לקידום הספורט הינה עמותה עירונית אשר מפעילה ומקדמת את כל חוגי הספורט בגבעתיים כחלק מהטמעת דרך חיים המגלמת מגוון תכונות וכישורי חיים כגון  הכלה, קבוצתיות, התמדה, שיתוף פעולה ועוד.

עשו מנוי למגזין, ועכשיו בחינם!

היו מעודכנים וקבלו אם הכתבות והטורים הכי מעניינים

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך
06/18/2021

סיפור מתוק של חזון, השראה ויזמות

החיים הטובים סיפור מתוק של חזון, השראה ויזמות כמה שמחנו לגלות ש'מתוקה' – רשת הקפה והקונדיטוריות הוותיקה והאהובה פתחה סניף חדש ברחוב ביאליק ברמת גן. מדובר בבית קפה יפהפה וחנות קונדיטוריה מפנקת שבה ניתן למצוא
12/26/2022

הידעתם שניתן לשחות ולראות טוב? כנראה שיש לנו פתרון עבורכם!

האם אתם או ילדיכם לומדים שחייה או שוחים להנאתכם בים או בבריכה?
01/05/2023

חוששים מהאלימות הגוברת? איך תהיו אחראים לעצמכם, לבריאותכם ולשלמותכם

האלימות ברחובות מדאיגה? איך תהיו אחראים לעצמכם, לבריאותכם ולשלמותכם היבטים פרקטיים בהגנה עצמית לנשים, וגם לגברים רמי ששון שתפו: בזמנים אלו, הסטטיסטיקה והתקשורת מביאים לידיעתנו, כי מידת האלימות כנגד נשים גוברת, ומקרי האונס בפרט. די
01/07/2023

"אני חשוף לפיתויים בפיצוציה כל היום, אבל למזלי יש את אברהמסון"

שולי ליניאדו מרמת גן עבר שני ניתוחים לטיפול בהשמנת יתר ללא הועיל:  "ירדתי במשקל מהר יותר בשלושת חודשים הראשונים שלאחר הגמילה מסוכרים ופחמימות ממכרות במכון אברהמסון. 15 אנשים עם דחף בלתי נשלט לפחמימות נגמלו בעקבותיי וכולם מצליחים לרדת יפה במשקל"
אל תפספסו הכתבות האהובות
כתבות השער

כפר עזה שלי

"היום זה נראה רחוק אבל התקווה היא כי בתום הלחימה ועם השבת הביטחון לעוטף עזה/עוטף ישראל, ניתן יהיה לשקם את קיבוץ כפר עזה ולחזור ולגור בו ולחדש את חיי הקהילה לצד הזיכרון של אלו שאינם עוד"

קראו עוד»
מתגלגלים

קטן אבל גדול – WEY COFFEE 02

"הרכב נוח מאד למרחקים ארוכים, ובזכות המפרט העשיר שלו מקבלים ערך מוסף לרכישתו. ישנה תחושה כי מתקבלת תמורה מלאה עבור כל שקל ברכב שבנוי היטב, בטוח, נראה טוב מאד ומהנה לנהיגה"

קראו עוד»
כתבות השער

מה מסתתר בכספת הסודית השמורה בתל אביב?

אם אתם רוצים לראות את שירי האהבה שכתב המשורר שאול טשרניחובסקי לאהובתו, את ציוריה הנאיביים של לאה גולדברג או את הכרטיסים ללוויה של ביאליק, יש לי הצעה עבורכם הכוללת ביקור בכספת בה שמורים ניירות הערך של הספרות העברית

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 112

'רמת גן פלוס' החדש מלחמת מלחמת חרבות ברזל
2023. מערכת 'פלוס תקשורת' וכל בית ישראל מחבקים את תושבי ישראל ומחזקים את הכוחות ההצלה והבטחון

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן