11/07/2025
11/07/2025
יום שישי, 11 ביולי 2025

מקדונלד'ס בפיתה

בר פנזור

מקדונלד'ס ישראל מציעה לראשונה בעולם, לצד התפריט המוכר, את אוכל הרחוב האהוב על הישראלים: פלאפל, קבב או קריספי צ׳יקן במיני פיתה עם טחינה, ירקות וחמוצים.

בצהרי היום, בהתלהבות גדולה יצאנו לטעום את המנות החדשות. בעודנו ממתינים בציפיה דרוכה לפיתות החדשות, פגשנו את מנהל האיזור שרון אלמקייס שהסביר פנים ובאדיבות ונחמדות אין קץ הוציא והציג לנו את המנות. נשנשנו בתיאבון רב מהמק נאגטס החריפים החדשים שמסתמנים כהצלחה מסחררת! גם חמים ופריכים בטירוף, גם טעימים וגם חריפים. טבלנו ברטבים השונים ולא יכולנו לעצור…

ואז הגיעה נבחרת מנות הרחוב החדשות והפעם בטוויסט מקומי ואהוב – מנה "בפיתה". במהלך הזה מקדונלד'ס ישראל בעצם מחזירה למדפים את המק קבב והמק פלאפל שהפכו לדי פופולריים לפני כעשור.

התחלנו עם הקריספי צ'יקן שהיה מצוין ובליווי של ירקות טריים והחמוצים המוכרים של מקדונלד'ס, בהחלט אחלה של מנה. מנת הקבב היתה טעימה מאוד אבל מצאנו שהיא דומה קצת יותר מדי להמבורגר. הפלאפל היה שיחוק אמיתי! כדורים נימוחים זהובים מבחוץ וירוקים מבפנים, בדיוק מה שעושה פלאפל לטוב וטעים. כל הטוב הזה מוגש עם טחינה בסמיכות הרצויה, ירקות טריים וחמוצים. פשוט ונפלא!

עבור מקדונלד'ס מדובר בפעם הראשונה בה הרשת מכניסה מנות בפיתה לתפריט באופן קבוע, גם בארץ וגם בעולם, וזה בהחלט שינוי מרענן שמוסיף אפשרויות ומגוון למי שלא רוצה לאכול המבורגר.

02/08/2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה קצרה וארוכה, רביולי במילויים שונים, ניוקי, רטבים ועוד המון […]
08/11/2021

ארץ הממתקים של עדי

ארץ הממתקים של עדי אם אי פעם חלמתם להגיע לארץ הממתקים, עכשיו אתם יכולים לעשות את זה! "ממתקים של פעם" הוא מפעל בוטיק בהרצליה שבו רוקחת עדי ממתקים מדי יום בעבודת יד, לפי שיטות בישול […]
01/22/2021

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת

הקוקטיילים הצבעוניים המבוקבקים של גבי גרשטור יוצרים חוויה מושלמת עוד סגר, ועוד סגר. עוד ימים בבית בהם העבודה והזמן החופשי מתערבבים זה בזה, אין בילויים ואין אירועים חברתיים. תקופה מבאסת. אז מה ישמח לבב אנוש? […]
10/18/2020

לאכול טוב וגם לעשות טוב

'באזז'  דיינר אמריקאי בגבעתיים כמה חיכינו ליום הזה שבו יפתח בגבעתיים דיינר אמריקאי אמיתי, כזה שמגיש אוכל טוב ומושחת וכמה שמחנו ששמענו על "באזז"! הזמנו משלוח לשני רעבים והוא הגיע במהירות (זה בגבעתיים, זוכרים?). המבורגר […]
01/07/2022

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות!

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
09/02/2020

חגיגת בשרים מעושנים

'צ'ופ-צ'ופ' ארוחת בשרים מעושנים כל מי שאוהב בשר ומגדיר עצמו כקרניבור, יסכים שאין כמו לאכול נתח טוב של בשר מעושן צלוי כהלכה. אבל מה עושים כשאין מעשנה בבית? מזמינים מצ'ופ צ'ופ נתחים ובשרים נהדרים, עסיסיים […]
10/30/2020

העוגיות הצבעוניות שגונבות את ההצגה

העוגיות הצבעוניות של ויולט ומיכל יגרמו לכולם לחייך לפני ארבע שנים בסטודיו קטן בכפר סבא הקימו ויולט ומיכל בוטיק המתמחה בעוגיות רויאל אייסינג. העסק נולד מתוך אהבה לעולמות האפיה, היצירה והרצון לחבור לאירועים הקטנים המשמחים […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 133

במהלך מלחמת 'עם כלביא' ספגה העיר רמת גן פגיעה ישירה. בריאיון עם טפסר משנה אבי קורדובה, מפקד כבאות והצלה בגבעתיים ורמת גן, בה חשף את האתגרים, ההכנות והמחויבות של לוחמי האש

קראו עוד»
כתבות השער

חומת האש של גבעתיים ורמת גן: מסע אל לב האש

השיחה עם טפסר משנה אבי קורדובה, מפקד כבאות והצלה בגבעתיים ורמת גן, בה חשף את האתגרים, ההכנות והמחויבות של לוחמי האש, התקיימה לפני מלחמת 'עם כלביא' כאשר איש לא צפה שבקרוב יידרשו לוחמי האש הללו להפגין את מקצועיותם ומסירותם בתנאי לחימה אמיתיים

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן