
הסטארט אפ של העוגיות
02/16/2021
רן קוניק אירח את אביגדור ליברמן יו"ר 'ישראל ביתנו' בביקורו בגבעתיים
02/17/2021
הסטארט אפ של העוגיות
02/16/2021
רן קוניק אירח את אביגדור ליברמן יו"ר 'ישראל ביתנו' בביקורו בגבעתיים
02/17/2021
"אוי ואבוי אם המוסיקה שלי לא תקבל את המעטפת הכי מכובדת שיכולה להיות"
רוזי ליא
חנן-יה ישראל בוהדנה הוא מוסיקאי וסופר, בן 35 שנולד בבאר שבע וגדל באופקים. הוא מצליח "לגעת" במאזיניו עם המוסיקה הייחודית שהוא יוצר.
חנן מסביר: "11 שנה שאני עוטף את האמת שלי (את יצירותי) בעשרות אלפי שקלים כדי לענג את הקהל ולחיות בשלום עם עצמי ועם המוסיקה שלי.
בוחר בקפידה את השותפים לעשייה, את היכולות המוסיקליות שלהם, את הרשמים האמנותיים, את התפיסות האמנותיות, מקפיד הקפדה יתרה כי אוי ואבוי אם המוסיקה שלי לא תקבל את המעטפת הכי מכובדת שיכולה להיות. מאז ומתמיד אני מוותר על רכישת בית, בגדים מפנקים ורכב שווה. גם הנייד ממנו אני כותב סדוק ולא מעניין אותי לסדר אותו.
היצירות טבעיות לי, התוכן והמורכבות המוסיקלית והטקסטואלית עוברים ניתוח קשה. אני חושב עתיק, מסור, שמרני, עברי, נסתר, עמוק, אמיתי וישר.
נעמי שמר, אלכסנדר פן, עשרות כלי קשת והבבא סאלי מופיעים לי בראש לפני ואחרי שאני מייצר.
אז מאז ועד היום אני עושה דרך…"

בשנת 2009 הוציא את אלבום הבכורה שלו "מקבל בהבנה" ממנו יצא סינגל הבכורה "התבודדות" שזכה לשבחים רבים בעיתונות הכתובה, ונוגן בסדרה סרוגים בעונה השנייה.
בהופעת הבכורה שלו בשנת 2010 התפרסמה הידיעה בחדשות ערוץ 1 על היותו בן הדודה של הזמר עמיר בניון וכבר אז בלט בשינוי הבלתי צפוי לבן דודתו באופי המוסיקלי וצורת ההגשה וכך סומן כאחת ההבטחות הבטוחות במוסיקה הישראלית כשנכתב עליו באתר שירונט שהוא אחד הקולות המרעננים של המוסיקה הישראלית באותה עת.
מאז ועד היום הוציא בוהדנה מספר סינגלים בודדים. כל שיר שלו לא פרץ את מחסום התחנה המושמעת ביותר גלגל"צ עד שהגיע "שובי" שעשה זאת.
"שובי" מספר חנן-יה ישראל בוהדנה הוא שיר שנכתב לפני יותר מעשר שנים אך קיבל תוקף כאשר בת זוגו שהתה ביוון כחודש ושר לה לשוב, כשחזרה לקח אותה לאולפן ההקלטות והחל להקליט את השיר בנוכחותה, בת זוגו השחקנית עלמה שרבו כתבה את התסריט לקליפ, ביימה ושיחקה.
"שובי" הוא שיר מהורהר המבטא קריאה להרגשה של אהבת אמת לשוב כשמחד לא מחפש אותה ולא מתחנן לה מתוך אמונה שהיא ראויה להופיע בפתאומיות וטבעיות ומאידך מהרהר על מקומה בחייו ורוצה בה."
בשנת 2018 הוציא את ספר השירה "לבושה בחסד ערוך" ולאחריו את ספר הילדים "אבא בוא אבא פה".
קישור לשיר "שובי" : חנן-יה ישראל בוהדנה | שובי – YouTube
קישור לעמוד היוטיוב של חנן-יה ישראל בוהדנה : חנן-יה ישראל בוהדנה – YouTube
צילום: שלומי זנאתי
06/21/2026
שלוש תוכניות פינוי-בינוי בשכונות הראשונים, נחלת גנים והבילויים הופקדו בוועדה המחוזית. התוכניות כוללות כ-950 דירות חדשות, שטחי ציבור ומסחר, וממוקמות בסמוך לקווי הרכבת הקלה וצירי תחבורה מרכזיים
06/17/2026
נתוני הלמ"ס ונתוני שוק השכירות מצביעים על המשך עליית מחירים בגוש דן. שכר הדירה לשוכרים חדשים זינק ב־6.8% בשנה האחרונה, בעוד שהביקושים הגבוהים והתחדשות עירונית בהיקפים גדולים ממשיכים להפעיל לחץ על השוק.
06/17/2026
בשנת 2024 הופקו באמצעות מצלמות האכיפה בעיר 36,192 דוחות בהיקף של כ־14.3 מיליון שקל. לצד זאת נמצאו ליקויים בתיעוד מחיקת אירועים והסיבות למחיקתם, בשקיפות כלפי הציבור ובשמירה על פרטיות עוברי הדרך
06/16/2026
מחירי הדירות בגבעתיים, רמת גן ותל אביב גבוהים, ומשפחות רבות נוטלות משכנתאות של מיליוני שקלים כדי לרכוש דירה. דווקא התחום שנוגע להתחייבות הכלכלית הגדולה ביותר בחייהן, פועל כמעט ללא הסדרה. מי משלם את המחיר? הציבור
06/15/2026
קושי למצוא עובדים זמינים בגבעתיים, רמת גן ותל אביב, התוצאה: שיפוצים שנמשכים חודשים מעבר למתוכנן ועלויות שעולות
06/15/2026
תל אביב ממשיכה להוביל במכירות, למרות שנרשמה ירידה. רמת גן ופתח תקווה בולטות במספר העסקאות
06/10/2026
במסגרת המיזם צפויות להיהרס 36 דירות ברחובות בן גוריון 99–107 והמיתר 10 ובמקומם יוקמו כ-133 יח"ד חדשות
06/08/2026
הבניין ברחוב לואי מרשל 11 נפגע מטיל איראני. שיתוף פעולה בין עיריית תל אביב, מס רכוש והגורמים המקצועיים הוביל לאישור הריסה חריג בתוך יומיים
06/08/2026
בשלב זה, אושרו רק עבודות ראשוניות בעקבות המחלוקות המקצועיות ארוכות השנים סביב סוגיית הניקוז באזור האיילון
06/05/2026
אין ספק שלא כל בניין מגורים חייב לכלול בריכת שחייה. אולם במגדלים גדולים ובמתחמי מגורים מודרניים, ראוי שהאפשרות הזו תהיה חלק בלתי נפרד משולחן התכנון
למעבר למגזינים:

















