
פסטיבל הצגות ילדים בחנוכה בתאטרון גבעתיים
עם הצגות הילדים האהובות ביותר: הלב, פיטר פן, הקוסם מארץ עוץ, הארנב ממושי, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, הדייג ודג הזהב, הענק וגנו, פינוקיו, אלאדין, ובגדי המלך החדשים

בהתרגשות רבה, אולם התרבות והמופעים "סטודיו 24" ע"ש אבי (אבינעם) קורן נחנך השבוע בבית ראשונים במעמד ראש עיריית גבעתיים רן קוניק ובנוכחות חברי מועצת העיר, בני משפחתו של אבי קורן, חברי המשפחה ותושבי/ות העיר. האולם שופץ במהלך השנה האחרונה והוא כולל 223 מושבים. באולם עתידים להתקיים מופעים, כנסים, הצגות ילדים ומבוגרים, הרצאות, שבתות תרבות, הצגות התיאטרון הקהילתי בימתיים ועוד.
שמו של האולם, "סטודיו 24", נקבע בשיתוף התושבים בסקר שערכו עיריית גבעתיים ועמותת קהילתיים. במסגרת הסקר, רוב המשיבים העדיפו את השם הנבחר כמחווה לאולם הקולנוע "סטודיו" אשר פעל בגבעתיים החל משנות ה-60. המספר 24 הוא למעשה כתובתו של בית ראשונים – גורדון 24.
האולם נקרא על שמו של אבי (אבינעם) קורן ז"ל, פזמונאי, מחזאי ומתרגם שיצירותיו הן מאבני הדרך של התרבות הישראלית. במעמד חנוכת האולם אמרו בני משפחתו: "אנו נרגשים מאד מהמחווה ומבקשים להודות מקרב לב לעובדי עיריית גבעתיים והעומד בראשה מר רן קוניק וכמובן לכל מי שעזר להגשים את חלום הנצחת זכרו של אבינו, אחינו וחברנו אבי קורן בדרך שהכי מאפיינת אותו, אולם תרבות ומופעים. אבי התגורר בגבעתיים שנים רבות והייתה לו אהבה גדולה לעיר. אנו מקווים שהאולם שאנו חונכים על שמו ישמש מרכז תרבותי פעיל עבור כלל תושבי גבעתיים בדיוק כפי שאבי בוודאי היה רוצה ומקווה. זו גם סגירת מעגל כשבדיוק באולם הזה אבי הופיע עם להקת הנח"ל פעמיים בזמן שירותו הצבאי. תודה ושנדע ימים טובים כי "יותר מזה אנחנו לא צריכים"."
אירוע חנוכת האולם בהנחייתו של נועם גיל-אור נפתח בברכות ולאחריהן הסרת הלוט משלט האולם. הערב נפתח בברכות ולאחריהן הסרת הלוט משלט האולם. בהמשך התקיים מופע "בוא הביתה" בניהולה המוסיקלי של ורד פיקר עם הזמרים נתן סלור ומיקה עינב ובהשתתפות שולה חן ואיתמר קורן, בנו של אבי קורן ז"ל. הנגנים היו אריק לבנת (כלי נשיפה) ורמי שולר (כלי הקשה). במהלך המופע שולבו קטעי קריאה וסיפורים מחייו של קורן. בין הנוכחים היו כאמור חברי משפחה רבים ביניהם ששי קשת, יונה אליאן, רבקה מיכאלי, חנן יובל, נירה רבינוביץ', גילת אנקורי, ציפי מור, דוד קריבושי, אופירה גלוסקא, שמעון כהן ועוד. משפחתו של קורן הפתיעה את הקהל עם ביצוע בכורה לשיר "זה לא היום", שירו האחרון של קורן.
צילום: עיריית גבעתיים

עם הצגות הילדים האהובות ביותר: הלב, פיטר פן, הקוסם מארץ עוץ, הארנב ממושי, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, הדייג ודג הזהב, הענק וגנו, פינוקיו, אלאדין, ובגדי המלך החדשים

עלייה משמעותית בנתוני הבגרות המצטיינת בעיר. רן קוניק: "ההישגים בראש ובראשונה של התלמידים והתלמידות"

שבוע של ערכים, שיח ובחירות חינוכיות: גבעתיים מובילה מהלך עירוני ייחודי לחינוך לדמוקרטיה מהגיל הרך ועד התיכון

עו"ד ענבר לב: בניגוד לטענות האב, האישה דווקא פעלה לקיום הקשר בינו לבין בנו, והסכימה לבדיקת האבהות

אופל מוקה, הקרוסאובר האופנתי של אופל עבר עדכון טכנולוגי, קיבל מנוע היברידי מתון חדש ומציע עיצוב רענן

עיריית גבעתיים הפקידה את פיתוח ובניית האגף החדש, המותאם לצרכי החינוך העתידיים, בידי חברת "יעד" – החברה העירונית לפיתוח העירי

אנדרטה אחת ועשרות סיפורי חיים. בלב גן רבקה, ניצבת אנדרטה לזכר בני ובנות גבעתיים, שנפלו בכל מערכות ישראל

אחרי התקופה שבה המדינה עצרה נשימה, גם שוק הנדל"ן מתחיל לנשום

בעלי דירות רבים חותמים על הסכמים בני עשרות עמודים מבלי להבין את המשמעויות המלאות של הסעיפים – ובכך נחשפים לסכנות אמיתיות. אחת המרכזיות שבהן: מגבלות חמורות על מכירת הדירה במהלך הפרויקט.

החיילים הבודדים בבית עמותת פלוגת בית זכו לארוחת ערב מפנקת בליל ששי
בשנה האחרונה מגיעים מתנדבי עמותת שניר אחת לחודש ועמלים על הכנת תפריט עשיר ומגוון עבור החיילים והחיילות

שיר במתנה לשנה החדשה
משוררי גבעתיים ורמת גן מעניקים את הדבר היקר ביותר שיש להם

הקסם שמאחורי המילים. כיצד כבשו הסופרת מאירה ברנע גולדברג ו'כראמל' את לבבות הקוראים

מגזין רמת גן פלוס 135
עם בוא ראש השנה, אני מחפשת את האור ואת היופי בקהילה. הנושאים שמחברים את כל הכתבות במגזין זה הם עשייה, התמדה ותרומה. אנשים שהפכו את החלומות והרצונות
שלהם למציאות. ראש העיר רן קוניק – בחר במנהיגות ועשייה למען הציבור, איציק רובין בחר בנתינה אינסופית למען הקהילה, חן ומוטי ריכטר בחרו בהתחדשות ויזמות. שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בעשייה, נתינה, ושגשוג.

אופל מוקה, הקרוסאובר האופנתי של אופל עבר עדכון טכנולוגי, קיבל מנוע היברידי מתון חדש ומציע עיצוב רענן

כפיר ואריאל ביבס ז"ל, נחטפו במתקפת הטרור ב-7 באוקטובר יחד עם אמם, ולאחר מכן נרצחו באכזריות ע"י מחבלי החמס

חודש האזרחים הוותיקים יצויין עם מגוון אירועים ופעילויות יחודיות

השיפוץ כלל חניון מודרני ושטח ציבורי חדש לתושבים

לרגעים המחזה נראה כמו סצנה מסרט, יען בוגר מטייל בשכונת רמת חן וגרם להפתעה גדולה
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


