
פסטיבל הצגות ילדים בחנוכה בתאטרון גבעתיים
עם הצגות הילדים האהובות ביותר: הלב, פיטר פן, הקוסם מארץ עוץ, הארנב ממושי, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, הדייג ודג הזהב, הענק וגנו, פינוקיו, אלאדין, ובגדי המלך החדשים

עיריית גבעתיים אירחה היום (ב') את קורס המנכ"לים של המכללה הלאומית לאיתנות ישראלית, המכללה של פיקוד העורף, אשר הגיעו במהלך הכשרתם לתרגל תרחיש חירום ולהתאמן על עבודת המטה לניהול מיטבי של הרשות המקומית בשעת חירום.
במהלך הביקור למדו מקרוב על מודל ההתנהלות המוצלח של עיריית גבעתיים בתקופות חירום ועלה נושא חשיבות התיאום ושיתוף הפעולה בין גורמי הניהול בעיר – מראש העירייה רן קוניק, דרך מחזיקת תיק הביטחון וסגנית ראש העירייה אור-לי ניב, ועד אגף הביטחון ומנהלי האגפים הרלוונטיים. שיתוף פעולה זה הוכיח את עצמו עם פרוץ המלחמה ולאורך החודשים שלאחריה.
ראש העירייה קוניק הציג בפני המשתתפים את העיר גבעתיים ואת הצעדים שננקטו בעיר מהרגע הראשון של הלחימה, תוך מתן דגש על ההחלטה למגן את כלל מוסדות החינוך בעיר. קוניק פירט על האתגרים הכרוכים בכך, לצד היתרון המשמעותי ביותר – חיזוק תחושת הביטחון של תלמידי העיר והוריהם. משתתפי הקורס הביעו התרשמות מפרויקט מיגון מוסדות החינוך ואף סיירו באתר הבנייה של מגדל הממ"קים (מרחב מוגן קומתי) בבית הספר קלעי.
סגנית ראש העיר ומחזיקת תיק הביטחון, אור-לי ניב, הדגישה את החשיבות שבהיערכות לחירום כבר בימי שגרה. לדבריה, נהלי עבודה מסודרים ושיתוף פעולה הדוק בין אגפים הם המפתח להתמודדות מוצלחת עם מצבי חירום, כפי שהתברר היטב במהלך הלחימה. ניב ציינה במיוחד את החשיבות של הקשר עם התושבים, שיח פתוח ומתמשך ושיתוף הפעולה בין גורמי העירייה, אשר יצרו תשתית יציבה שאפשרה לעיר להגיב במהירות וביעילות בזמן אמת.
מנכ"ל העירייה, אבי מוטולה (אל"מ במיל'), הציג את ההתמודדות עם פערי כוח האדם כתוצאה מהתגייסות נרחבת של בעלי תפקידים משמעותיים למילואים, ואת היערכות העירייה לתרחישים מגוונים. מנהל ההכשרה במכללה, אל"ם (במיל') יונתן רז, שיבח את גבעתיים על יכולת קבלת ההחלטות שלה, על ראייה אסטרטגית קדימה ועל הדינמיקה הייחודית בין בעלי התפקידים בעירייה. לדבריו, גבעתיים מהווה מודל להתנהלות אחראית ואפקטיבית בעתות חירום.
הקורס, המתקיים במסגרת המכללה הלאומית לאיתנות ישראלית של פיקוד העורף, מיועד למנכ"לים וסגני ראשי רשויות מקומיות, במטרה להכשיר את בכירי המערכת המוניציפלית להתמודדות עם מצבי חירום. במסגרת ההכשרה, המשתתפים רוכשים ידע תיאורטי ומעשי בתחומי ניהול עירוני בחירום, קבלת החלטות תחת לחץ, חיזוק החוסן האזרחי, עבודה מול גורמי הביטחון והצלה, תרגול מצבי קיצון והיערכות לאירועים בלתי צפויים.
צילום: עיריית גבעתיים

עם הצגות הילדים האהובות ביותר: הלב, פיטר פן, הקוסם מארץ עוץ, הארנב ממושי, אוזו ומוזו מכפר קאקארוזו, הדייג ודג הזהב, הענק וגנו, פינוקיו, אלאדין, ובגדי המלך החדשים

עלייה משמעותית בנתוני הבגרות המצטיינת בעיר. רן קוניק: "ההישגים בראש ובראשונה של התלמידים והתלמידות"

שבוע של ערכים, שיח ובחירות חינוכיות: גבעתיים מובילה מהלך עירוני ייחודי לחינוך לדמוקרטיה מהגיל הרך ועד התיכון

עו"ד ענבר לב: בניגוד לטענות האב, האישה דווקא פעלה לקיום הקשר בינו לבין בנו, והסכימה לבדיקת האבהות

אופל מוקה, הקרוסאובר האופנתי של אופל עבר עדכון טכנולוגי, קיבל מנוע היברידי מתון חדש ומציע עיצוב רענן

עיריית גבעתיים הפקידה את פיתוח ובניית האגף החדש, המותאם לצרכי החינוך העתידיים, בידי חברת "יעד" – החברה העירונית לפיתוח העירי

אנדרטה אחת ועשרות סיפורי חיים. בלב גן רבקה, ניצבת אנדרטה לזכר בני ובנות גבעתיים, שנפלו בכל מערכות ישראל

אחרי התקופה שבה המדינה עצרה נשימה, גם שוק הנדל"ן מתחיל לנשום

בעלי דירות רבים חותמים על הסכמים בני עשרות עמודים מבלי להבין את המשמעויות המלאות של הסעיפים – ובכך נחשפים לסכנות אמיתיות. אחת המרכזיות שבהן: מגבלות חמורות על מכירת הדירה במהלך הפרויקט.

החיילים הבודדים בבית עמותת פלוגת בית זכו לארוחת ערב מפנקת בליל ששי
בשנה האחרונה מגיעים מתנדבי עמותת שניר אחת לחודש ועמלים על הכנת תפריט עשיר ומגוון עבור החיילים והחיילות

שיר במתנה לשנה החדשה
משוררי גבעתיים ורמת גן מעניקים את הדבר היקר ביותר שיש להם

הקסם שמאחורי המילים. כיצד כבשו הסופרת מאירה ברנע גולדברג ו'כראמל' את לבבות הקוראים

מגזין רמת גן פלוס 135
עם בוא ראש השנה, אני מחפשת את האור ואת היופי בקהילה. הנושאים שמחברים את כל הכתבות במגזין זה הם עשייה, התמדה ותרומה. אנשים שהפכו את החלומות והרצונות
שלהם למציאות. ראש העיר רן קוניק – בחר במנהיגות ועשייה למען הציבור, איציק רובין בחר בנתינה אינסופית למען הקהילה, חן ומוטי ריכטר בחרו בהתחדשות ויזמות. שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בעשייה, נתינה, ושגשוג.

אופל מוקה, הקרוסאובר האופנתי של אופל עבר עדכון טכנולוגי, קיבל מנוע היברידי מתון חדש ומציע עיצוב רענן

כפיר ואריאל ביבס ז"ל, נחטפו במתקפת הטרור ב-7 באוקטובר יחד עם אמם, ולאחר מכן נרצחו באכזריות ע"י מחבלי החמס

חודש האזרחים הוותיקים יצויין עם מגוון אירועים ופעילויות יחודיות

השיפוץ כלל חניון מודרני ושטח ציבורי חדש לתושבים

לרגעים המחזה נראה כמו סצנה מסרט, יען בוגר מטייל בשכונת רמת חן וגרם להפתעה גדולה
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


