27/08/2025
27/08/2025
יום רביעי, 27 באוגוסט 2025
החיים הטובים

סיפור מתוק של חזון, השראה ויזמות

כמה שמחנו לגלות ש'מתוקה' – רשת הקפה והקונדיטוריות הוותיקה והאהובה פתחה סניף חדש ברחוב ביאליק ברמת גן. מדובר בבית קפה יפהפה וחנות קונדיטוריה מפנקת שבה ניתן למצוא מגוון מוצרים רחב הכולל: עוגות מוס, שמרים ובחושות, עוגיות, מאפים טריים ומוצרים לאפייה ביתית, לחמים ועוד.

בבית הקפה ניתן לשבת ליד השולחנות המוצבים ברחבה וליהנות מהתפריט הכולל כריכים מיוחדים, סלטים, מאפים מלוחים ומתוקים וקפה דני משובח. כמו כן, ניתן להזמין במקום ו/או לרכוש מגשי אירוח וכיבוד לאירועים פרטיים ו/או עסקיים מלוחים ומתוקים מתוך המגוון הרחב של הרשת.

שתפו:

"אנו מתמקדים בפיתוח ושכלול מתכונים שיש בהם, בכולם, ניחוח של בית, הבית שכולנו רוצים להיות חלק ממנו - חם, מזמין ומפנק"

כל ההתחלות מתוקות

בשנת 1998 בבניין אבן ישן בנווה צדק הגישו מירי ושוקי ארזי קפה טוב, סנדוויצ'ים שהוכנו במקום, עוגות וכמובן עוגיות מופלאות על שולחנות מיניאטוריים לצד ספות מבית סבתא. השמועה על 'מתוקה', שנקרא על שם אמה של מירי, החלה לעבור מפה לאוזן ומשכה קהל מתל אביב ומחוצה לה.

ברבות השנים שודרג מותג הקונדיטוריה הישראלית לרשת מצליחה, שאינה שוקטת על השמרים, עם פתיחה של סניפים חדשים ומפעל נוצץ וחדשני המרכז את פעילות הרשת. הערכים של 'מתוקה' בתחילת דרכה ממשיכים ללוות את תהליך הצמיחה: הקפדה על טעמים ומרקמים מדויקים ושילובים מעוררי תיאבון, טריות ואיכות חומרי הגלם, עבודת יד מוקפדת והגשה אסתטית.

בשנת 2002 נולד הרעיון של "מתוקה roomservice " – מגשי אירוח למשרד והביתה. פינגר פוד מוקפד ארוז ומוכן להגשה יצר באזז אדיר כשירות שטרם נראה בארץ. כאן גם נולד הקייטרינג של מתוקה, שילוב של אוכל ושירות לאירועים מאל"ף ועד תי"ו.

"'מתוקה' בעבורי היא הרבה יותר מעסק! היא שילוב של מה שתמיד אהבתי לעשות, לדמיין ולעשות שזה יקרה" אומרת מירי ארזי בהתרגשות "היצירה בעסק שלנו היא מרובה כי עסק אינו תערוכה. פרט לתפעול ולניהול יש ב'מתוקה' חווית לקוח ותקשורת אמתית, עשייה ששמה את הלקוחות והאורחים במרכז. אנו מתמקדים בפיתוח ושכלול מתכונים שיש בהם, בכולם, ניחוח של בית, הבית שכולנו רוצים להיות חלק ממנו – חם, מזמין ומפנק. העוגות והעוגיות שלנו אינן 'עוגות לאורחים'. הן לא נועדו להרשים אף אחד ונוצרו מחומרי הגלם הטובים ביותר כמו שנכין לאורחים הכי חשובים – בני ביתנו".

סניפי מתוקה

רמת גן, ביאליק 30 | גבעתיים, קניון גבעתיים קומה 3 | תל אביב, סניף קאנטרי ארלוזורוב, הרצל 18, טאגור 30 רמת אביב, הברזל 20 אסותא.

תוכן שיווקי

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
מתפנקים

12/12/2020

מהודו באהבה! נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח

מהודו באהבה נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות בישול מסורתיות ועכשוויות מטיולים וחוויות בארץ ובעולם וצברה […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
02/13/2021

הפתעה! קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף

הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, מדוייקות ואלגנטיות וגם מספקות רגעים של כייף בהם מנפצים […]
11/18/2020

"טומי רול בר" במרכז רמת גן

מסע בין טורטיות מהודקות להמבורגרים עסיסיים באנו בגלל הטורטיות נחזור בשביל ההמבורגר אני תמיד מחפשת מנות חדשות ומעניינות למשפחה או לאירוח חברים לארוחה מקורית וכמה שמחתי לגלות את "טומי רול בר" – בעיקר כעת כשהקורונה […]
07/11/2021

מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים - כך נולד הברעצל של עדי ואלעד
01/07/2021

מסע לארץ הקרואסונים

מסע לארץ הקרואסונים מאפים מושלמים בניחוח של חו״ל מארחים לבראנץ' מלכותי או סתם בא לכם לשתות קפה במרפסת? מצאנו עבורכם את המאפים המושלמים! מאפי בצק עלים איכותיים, המיוצרים בעבודת יד ומגיעים אליכם הביתה במארז קפוא […]
01/03/2021

"ההזמנה של ארוחת הסילבסטר כלל לא הגיעה!"

"ההזמנה של ארוחת הסילבסטר כלל לא הגיעה!" איך להזמין ארוחת סילבסטר בשנת 2020 ולקבל אותה ב-2021 או לא לקבל אותה בכלל… בתקופה כזו שבה המסעדות משוועות להזמנות כמה שמחנו כשקראנו את הפוסט של חברת אונטופו […]
02/26/2021

העוגיות האורבניות של קופרמן

העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את החדר. איך אפשר לא לאהוב דבר שכזה? אני כבר […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
10/21/2020

פטיסרי צרפתי בגבעתיים

עוגיות בסגנון צרפתי  'קייקס אנד מור' להזמין מגבעתיים ולהרגיש בפריז אין לתאר את העונג שהרגשנו כשהגיע אלינו המארז המתוק של "קייקס אנד מור" . כשפתחנו את מכסה הקופסא שהייתה מלאה במאפים ועוגיות בעבודת יד, מסודרים […]

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן