
המחברת, חברת קבוץ שדה נחמיה שבגליל העליון, כבר הוציאה לאור ארבעה ספרי ילדים קודמים וחמישה ספרי שירה. בספר החדש היא אורגת מציאות ודמיון, הנותנים ביטוי למשאלות ילדים, שמימושן הבלתי אפשרי קורם, גם אם לרגעים ספורים, עור וגידים.
איורים: חן אופיר. הוצאה: עצמית. לא צויין מחיר.
מה קורה במפגש מפתיע בין שני בעלי חיים שלכאורה אין ביניהם כל קשר? איך מפגש כזה קשור למחזור החיים בטבע ומה מגלים הפרפר והפר, כל אחד מהם, על השני?
ארנולד אחייב מעביר, באמצעות דיאלוג קולח, סיפור חיים על פר גברתן שהיה שר הפרים ומלכן של הפרות, ועל פרפר שנב סנונית נאה שעבר שינוי יותר מפעם אחת.
אחייב, שכבר הוציא לאור ספר ילדים אחד בעברית ושלושה ספרים ברוסית, יודע לשייף ולעבד מלים ולהפכן ליצירה מגובשת עם תובנות כמו: חשוב לשתמש במוח והרבה פחות בכוח. חשוב להתנהג בנימוס בעת שיחה עם אחרים, ומן הראוי לנצל כל דקה בחיים כדי להכיר את העולם הסובב אותנו.
איורים: דיאנה שמעון. הוצאת גלילי. מחיר: 65 ₪.
סדרת כתבות שתחשוף את הסודות, הסוגיות והפרטים הנסתרים בהצעות ובהסכמים
מה קורה במקרים בהם ישנו מיעוט שמרגיש שהוא קופח?
ניסן, אשר כזכור נמצא כאן לא מעט זמן, ומגיע ממשפחה טובה ומכובדת, וארץ שיצא מוניטין מצוין לתוצריה, לא זוכה כאן לעדנה מתפרצת.
מה קורה במקרים בהם ישנו מיעוט שמרגיש שהוא קופח?
בבורסה נהוגה גישת המערכת הסגורה של מנגנוני בוררות ייחודיים לפתרון סכסוכים
בוחרים ב'דאונסייזינג: למכור את הבית הגדול ולעבור לדירה קומפקטית, נגישה ומעוצבת
סדרת כתבות שתחשוף את הסודות, הסוגיות והפרטים הנסתרים בהצעות ובהסכמים
לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"
הרבנית ד"ר אילה גליקסברג הגישה לנשיא יצחק הרצוג את ספרו של בעלה המנוח "דרכי יוסף"
נפגשנו לראיון מיוחד ליום העצמאות עם מושיק גולדשטיין, המשנה לראש העיר ויו"ר 'יעד' – החברה הכלכלית של גבעתיים
"הסוד הקטן של הכדורסל הישראלי: כשיענקלה רוזן שיתף פעולה עם אריק איינשטיין בהפועל תל אביב לפני שהפך לאגדה"
בשעה 06:29 בבוקר ה-7 באוקטובר 2023, התעורר בסיס זיקים בדרום הארץ לבוקר שהפך במהרה לאחד הקשים בתולדות המדינה. סמ"ר עומרי ניב פיירשטין לא יכול היה לדעת ששעות אלו יהיו האחרונות בחייו, וגם הרגעים בהם יהפוך לגיבור שהציל חיים רבים
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!