

הפסטיבל צפוי לארח שורת אמנים מובילים, ביניהם ותיקי המוזיקה העברית והישראלית לצד מוזיקאים ויוצרים שנמצאים בלב המיינסטרים. יחד עם אלו, מתוכננות לעלות הפקות מקור בלעדיות ומופעי מחווה לסמלי התרבות שעיצבו את המוזיקה הישראלית.
המופעים יתפרסו על פני מספר מוקדים ברחבי העיר, תחת כיפת השמיים וכן באולמות סגורים וממוזגים. מרבית המופעים ללא תשלום (אך מותנים בהרשמה מראש) וחלקם בתשלום סמלי נע בין 30 ל-90 ₪.
בין האומנים שייקחו חלק בפסטיבל השנה:
רביב כנר מארח את מוקי – שניהם על במה אחת, עידן עמדי עם המופע "חלק מהזמן", רמי קליינשטיין הוותיק בליווי להקתו, שלומי שבת מארח את נרקיס, שוטי הנבואה במופע עם שלל להיטיהם, שרון חזיז במסיבה ישראלית, אביבה אבידן במרתון ריקודי עם, הזמרת והשחקנית מירי אלוני עם מופע "זו ארץ ישראל היפה" ועוד שלל אמנים, הפקות מקור ומופעים ייחודיים.
האסון בפסטיבל ערד התרחש ב-18 ביולי 1995 ובו נמחצו למוות שלושה צעירים: איטן פלד, חן יצחק ונעמה אלקריב, באחד ממתחמי הפסטיבל שהיה ממוקם באזור התעשייה של ערד.
האירוע הטרגי סיים למעשה את תקופת הפריחה של הפסטיבל שאפיינה את שנות ה-90 המוקדמות.
הפסטיבל הראשון התקיים בסוכות 1983, ביוזמת מי שהיה ראש המועצה אברהם בייגה שוחט, פסטיבל שהיה קטן וצנוע ונמשך יומיים בלבד. הקפיצה המשמעותית הייתה בפסטיבל השני שנערך באוגוסט 1984, בהשתתפות קהל של כמה עשרות אלפים.

מה אם הדירה שחיפשתם חודשים נמצאת בעיר שאפילו לא חשבתם עליה?

הסכם התקשרות עם עו״ד דיירים בהתחדשות עירונית
מה חייבים לבדוק לפני שחותמים?

"הפיכת בסיס השלישות לשכונה אזרחית היא במידה רבה סגירת מעגל עבורי. 'בית זה לא רק מקום, זו תחושה', ואני מאמינה שהתחושה בשכונה ובסביבתה תהפוך מעתה ממגוננת וסגורה למזמינה וצומחת"

הגבול הדק בין אהבה, אחריות ושליטה: המקרה שמטלטל את דיני הצוואות

מהמעפילים אל הבנייה מחדש: אישה אחת, מורשת של תקומה – עדה סרני

המלחמה הממושכת, הריבית הגבוהה והמחסור החריף בידיים עובדות יצרו חוסר יציבות עמוק.

השנה, יותר מתמיד, נתכנס יחד כדי להוקיר את שורדי השואה החיים בעירנו בעצרת העירונית

רן קוניק, ראש העיריה: "החגיגות הגדולות ליום העצמאות ה-78 יידחו, אנו נקיים אירוע גדול דומה כשיתאפשר"

ד"ר אוהד קרני על האיזון שבין כלכלה לסביבה, מגבעת קוזלובסקי ועד למורדות ים המלח

אורי שפיר מספר על הקסם המשפחתי שמאחורי המשחקים שכולנו אוהבים

עיריית גבעתיים מרחיבה את המענה למשרתי ומשרתות המילואים והקבע ובני משפחותיהם

אורי שפיר מספר על הקסם המשפחתי שמאחורי המשחקים שכולנו אוהבים

עיריית גבעתיים הפקידה את פיתוח ובניית האגף החדש, המותאם לצרכי החינוך העתידיים, בידי חברת "יעד" – החברה העירונית לפיתוח העירי

אלדד לבני (49) אחד המייסדים של 'טורק' התחיל את דרכו בתכנות בסיסי בילדותו, המשיך דרך שירות טכני בחיל האוויר והיום הוא ה-CINO של החברה ● מתגורר ברמת גן, נשוי לנטע-לי ואב לעומר (11) ועידו (9)

חייו של איציק רובין דרך עדשת ההתנדבות, שיקבל את המתנה הגדולה מכולן – אות "יקיר העיר" גבעתיים

בטיחות הרכב: הטוב, הרע והלא נודע
שוק הרכב הוא לא שוק פשפשים: כללי האצבע שימנעו מכם לקנות "מציאה" בלי ציון בטיחות רשמי

עדי אברהמי, זמרת, יוצרת ומלחינה מביאה לבמה סיפורים אישיים המעובדים לשירים.

איך הפכו חן ומוטי ריכטר את האהבה שלהם לפיצה לעסק משגשג – החל מהקמת הרשת בישראל וכעת גם בהולנד


יובל קלו, שחקנית, זמרת ומדבבת היא כוכבת עולה בעולם הבמה
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!


