26/07/2024
26/07/2024
יום שישי, 26 ביולי 2024
הפסקת אוכל

אל ארץ הסופגניות

לכבוד החג הכי משמין בשנה, בדקנו ומצאנו עבורכם את הסופגניות ששוות את הקלוריות ואת הספורט שצריך לעשות אחרי...
שיהיה חג טעים ושמח!

בר פנזור

דצמבר 2022

אל ארץ הפלאות

טאטי משיקה לכבוד חג החנוכה קולקציית 8 סופגניות פיצוץ עם מילויים ייחודיים המוזרקים בכמות כפולה בכל סופגנייה עד שהקרם בפנים מתפוצץ! הבצק איקוני, מגוון המילויים, הציפויים והעיצובים של הסופגניות הולכים לכבוש לכם את כל החושים! פיצוץ שוקולד עם סוכריות צבעוניות, פיצוץ אוראו עם קרם אוראו וקרמבל קקאו ושוקולד לבן, פיצוץ סניקרס עם קרם חמאת בוטנים וקרמל מלוח, פיצוץ וולווט עם קרם גבינה ושוקולד לבן במרקם אדום קטיפתי, פיצוץ אלפחורס ופיצוץ סינבון.

חביבת הקהל: סופגניית פיצוץ פיסטוק, קרם פיסטוק, שוקולד לבן, שברי פיסטוק. סופגניה פצצה! מהטובות שאכלנו ever.

מחירים: פיצוץ קלאסי ריבה 8 ₪, פיצוץ מיוחד 16-14 ₪. מארז טעימות של כל הסוגים 115 ₪  מארז BEST SELLERS  55 ₪

צילום: דניאל לילה

הזמנות בכל סניפי טאטי ואילנס.

טאטי גבעתיים: דרך השלום 53

*התמונה הראשית בכתבה: סופגניות חנוכה של טאטי, צילום דניאל לילה

אל המהפיכה הפריזאית

קולקציית הסופגניות האווריריות של ביסקוטי השנה באווירה דקדנטית ומוגזמת במיוחד היישר מצרפת – מעצמת הקינוחים. היכונו לשיר 'או לה לה' בלב.

לצד הסופגניות האהובות במילוי ריבה, קרם ריבת חלב וקרם שוקולד, יצרה הקונדיטורית רוסלה יונה מגוון סופגניות מושחתות המיוצרות בעבודת יד, בהשראת הקינוחים הצרפתיים שהפכו לאבן יסוד בהיכל הקונדיטוריה העולמי בפרשנות חגיגית ומרהיבה. עוגת הקונקורד המרשימה, מאפה הפאריז ברסט האגדי, הקרם ברולה הקלאסי ועוד. כפי שנאמר – אם אין בריוש, תאכלו סופגניות!

חביבת הקהל: סופגניית ״פריז ברסט״ – קרם נוגט, ציפוי פרלינה לוז, דיסקית לואקר נוגט, שוקט לוז. שלמות כבר אמרנו?!  אלגנטית, מעודנת ומדוייקת בטעם – 'ויוה לה רבולושיין'.

מחירים: 7-9 ₪ לסופגניות הקלאסיות, 13 ₪ לסופגניות בהשראה צרפתית.

צילום: בועז לביא.

ביסקוטי

אל מגרש המשחקים

קונדיטוריית מתוקה משיקה שמונה סופגניות כמספר ימי החג! וארבעה דונטאס מיוחדים וחדשים: לוטוס, פיסטוק, לונה פארק עם סוכריות קופצות וחמצוצים ומגרש משחקים עם שוקולד ודובוני גומי.

פרט לסופגניית סברינה תותים במילוי קרם וניל, נגיעת ריבת תות ומניפת תותים טריים, סופגניית פחזניות קרמל ועליה מגדל פחזניות וניל מעוטרות ברוטב טופי קרמלי וסופגנייה שוקולדית לילדים,

מצטרפות לליין גם סופגניות אפויות וטבעוניות: סופגניית לוטוס אפויה מומתקת בסילאן, במילוי קרם לוטוס עם שברי עוגיות לוטוס, וסופגניית פירות יער אפויה

חביבת הקהל:  דונאט פיסטוק בציפוי גנאש שוקולד לבן וזילופי קרם פיסטוק, בקישוט קדאיף ושברי פיסטוק – איזה כייף של דונאט! רך ועסיסי ומפוצץ בקרם. כל ביס תענוג צרוף… ללא ספק מההברקות של החג!

מחירים: 7 ₪ לסופגניות קלאסיות, 12-13 ₪ לסופגניות ולדונטאס ממגוון הקולקציות.

צילום: בני גם זו לטובה.

משלוחים ברחבי הארץ

 

אל הארץ המשוגעת של צ'יטוס ואור שפיץ

תתכוננו ללקק וללכלך את האצבעות עם הסופגניות המשוגעות של צ'יטוס והקונדיטורית אור שפיץ חטיף הגבינה האהוב, צ'יטוס, והקונדיטורית המוכשרת אור שפיץ בשיתוף פעולה חגיגי זוהי השנה השנייה, במסגרתו מוצעות סופגניות מפנקות ועשירות הכוללות את חטיף הגבינה האהוב, ביניהן: סופגניית Cheesecake המבוססת על קרם גבינה, שוקולד לבן, צי'טוס גבינה, ריבת חלב וקוביית בלונדיז וסופגניית פאפס (PUFFS) המבוססת על שוקולד חלב בציפוי צ'יטוס פאפס גרוס.

מחירים: החל מ-18 שקלים לסופגנייה ויש גם מארז מעוצב וממותג של 6 סופגניות במגוון מילויים וטעמים שונים.

צילום: MY social

הבייקרי של אור שפיץ, רח' בוגרשוב 3, תל אביב, בין התאריכים 18-26.12.

אל רחבי העולם

קולקציית הסופגניות של מאפה נאמן, מורכבת מטעמים וציפויים מיוחדים המשלבים חומרי גלם איכותיים מעולם קונדיטוריות הפטיסרי מרחבי העולם. סופגנית פונדנט לבן מסורתית עם ציפוי פסי גנאש שוקולד, גאנש פיסטוק, קרם אוראו וגאנש לבן, שוקולד בלגי חום/לבן וסוכריות ריינבו לצד הטעמים הקלאסיים, כמו ריבת תות וריבת חלב. ברשת מציעים השנה גם דואנטסים המשלבים טעמים של שוקולד בלגי, לבן ואו חום עם גלייזינג, לצד ספינג' מרוקאי מצופה שבבי סוכר.

חביבת הקהל: סופגניית רד וולווט רכה ועסיסית במילוי קרם לבן וציפוי סאכר לבן, פייטה פטל, זילוף קרם לבן – שילוב מנצח שיצר ללא ספק את מלכת היופי והטעם של הסופגניות!

מחירים: 5-7 ₪ לסופגניה עם ריבת תות או ריבת חלב, 10-11 ₪ לסופגניות ולדונטאס ממגוון הקולקציות.

צילום: גיל אבירם.

מאפה נאמן

אל הכוכבים

חברת ויליפוד מציגה סדרת מאפי דונאטס חדשה, המהווה תחרות איכותית ומושחתת לשלל הסופגניות המעוצבות. ליין הדונטאס הנהדרות כולל לא פחות משלושה עשר מילויים וציפויים, ביניהם פיסטוק ופסי שוקולד, שוקולד וקרם עוגיות קרמל קפה, שוקולד לבן וקרם תות וניל ועוד… לכל אחת אישיות משלה.

חביבות הקהל: דונאט בציפוי שוקולד לבן ומילוי קרם תות וניל ודונאט בציפוי ובמילוי פיסטוק ופסי שוקולד. שילוב מנצח בין מילוי עשיר לבין ציפוי משובח יצר ללא ספק את מלכת היופי והטעם של הדונאטס!

מחירים: 5-7.90 ₪ לדונאט.

צילום: סטודיו say.

הדונאטס של ויליפוד נמכרות בתפזורת במאפיות ברשתות השיווק

הכתבה התפרסמה במגזינים
'גבעתיים פלוס' ו'רמת גן פלוס'

הכי מעניין !

כתבות וטורים מלאי עניין ורלבנטיות

היו מעודכנים וקבלו את הכתבות והטורים הכי מעניינים

החדשות והחידושים, הכתבות והטורים הכי מעניינים

הפסקת אוכל

איזה קיץ לוהט

הגיע הקיץ, חם כל כך בחוץ ומצב הרוח ירוד. אספתי עבורכם מספר מנות חדשות שיספקו לכם רגעים טעימים במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד »

חג השבועות

חגיגות גדולות לא יהיו כאן השנה ובכל זאת אם חשקה נפשכם בעוגת גבינה משובחת או במאפה מיוחד לחג, קבלו כמה אפשרויות טעימות במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד »

חג שבועות טעים ופורח

הטנא שלנו לשבועות הכולל מאפים, פסטות טריות, מגשי גבינות, סושי משובח, פרחים וכמובן מלכות החג – עוגות הגבינה. כל מה שתוכלו להזמין לשולחן החג

קראו עוד »
אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 121

מגזין 121 גרסת דפדוף אינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף חזרה לאתר המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו מנוי

קראו עוד»
כתבות השער

"גבעתיים כובשת את לבבות הישראלים"

דרור דבאח הוא מנכ"ל 'יעד' החברה לפיתוח גבעתיים המסכם בימים אלו חמש שנות כהונה ● מהנדס אזרחי ובעל תואר שני במנהל עסקים הרואה בעשייה הציבורית שליחות ● נשוי ואב לשלושה, מתגורר ביבנה

קראו עוד»
החיים הטובים

איזה קיץ לוהט

הגיע הקיץ, חם כל כך בחוץ ומצב הרוח ירוד. אספתי עבורכם מספר מנות חדשות שיספקו לכם רגעים טעימים במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד»
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
כתבות השער

סיפור מהסרטים בשלושה ימים

איה כהן אבישר קשרה את הסיפור שכתבה בעשיה של אור-לי, במשפחה המיוחדת שלהם, בנסיבות נפילתו של עומרי וזכתה בפרס הראשון בתחרות, ארבעה כרטיסים לפסטיבל הסרטים בקאן, 'הכל כלול'.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן