22/07/2024
22/07/2024
יום שני, 22 ביולי 2024

חגיגה מתוקה לחנוכה

בר פנזור

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!

חג טעים ושמח!

חגיגה אלגנטית

ברשת הפטיסרי בוטיק סנטרל, שהגיעה לגבעתיים, פיצחו את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ענני ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון.

עוגת הסופגניות האלגנטית, בגרסת בועות (bubbleloaf), בה כל סופגנייה במילוי קרמי אחר בתוך בצק בריוש נהדר, רך ועשיר הובאה אל השולחן אחר כבוד ועשתה לנו את האירוע. שלל המילויים המעודנים איפשרו לכל אחד לבחור את הטעם האהוב עליו ולהרגיש בעננים… קרם פטיסייר וניל, קרם קרמל, קרם פיסטוק, קרם לימוני ושוקולד נוטלה. חלום של עוגה! צילום: טל סיון ציפורין.

בוטיק סנטרל, סירקין 11 גבעתיים

חגיגה בין כוכבים

פרט לסופגניות, חנוכה הוא חג של אור ואין לתאר את האור שעלה מהקופסא של טורי. טלי אוספנסקי לקחה אותנו למסע בין כוכבים או אם לדייק בין שוקולדים.

השם טורי נבנה מהשמות של שתי האחיות טלי ואורי, שהתחילו להכין שוקולדים במרתף בבית של אורי, מתוך אהבה ותשוקה גדולה לשוקולד, שוקולד כיפי ואיכותי. ואז הגיעה הקורונה וטרפה את הקלפים, אורי נאלצה לעזוב ומאז טלי אחראית על הממלכה הקטנה הזו, וטורי הוא הגשמת חלום עבורה, לאחר שלמדה להיות שוקולטיירית בארץ ובחו"ל.

בקופסת הפרלינים שהיא מכינה בעבודת יד יש מגוון של טעמים: נוגט שומשום קראנצ'י, ליצ'י ומי ורדים, פיסטוק עם תחתית שוקולד לבן ופטל, פסיפלורה עם גנאש שוקולד לבן ועוד ועוד… בכל פעם שהכנסנו פרלין שוקולד לפה, חשנו התפוצצות של טעמים, נימוחות ועונג גדול

Tory – house of chocolate.

חגיגה מושחתת

קונדיטוריית ביסקוטי מציעה השנה קולקציית סופגניות בהשראת אמריקה. הקונדיטורית רוסלה יונה יצרה מגוון סופגניות מושחתות בהשראת הקינוחים האמריקאים שהפכו לקאלט תרבותי כמו הקראק פאי, פאי הלימון ועוגיית השוקולד צ'יפ. חביבות המערכת היו  סופגניית הרד וולווט המדהימה גם ביופיה וגם בטעמה – במילוי קרם גבינה וניל עשיר, וציפוי פירורי עוגת פטל. שלמות כבר אמרנו?! וסופגניית Peanut Butter & Jelly – סופגניה מושלמת במילוי קונפיטורת תות וחמאת בוטנים שהזכירה לנו טעמי ילדות באמריקה. איזה כייף! צילום: בועז לביא, סטיילינג: ענת לבל.

את המוצרים ניתן לרכוש בחנות "ביסקוטי" או בהזמנה טלפונית

חגיגה פריזאית

גל סמסנוביץ׳ היא קונדיטורית צעירה שסיימה בהצטיינות את בית הספר בישולים ואחרי תכנונים רבים בחרה להכין לכבוד חנוכה טארט סנט הונורה. סנט הונורה הוא קינוח צרפתי קלאסי שמשלב בצק פריך, פחזניות מקורמלות וקרם. שילוב הטעמים שבו יוצר סוג של קסם שקשה להסביר במילים.

בטוויסט מקורי וגאוני החליפה גל את הפחזניות הקלאסיות בסופגניות ענן קטנטנות מקורמלות והצליחה להפוך את הטארט הפריזאי לישראלי למהדרין.

אין לתאר את המראה היפהפה ואת הטעם של הטארט העשיר והפריך שמולא בקרם פטיסייר ושונטי שוקולד לבן משגע. פשוט לא יכולנו להפסיק לאכול ממנו עד שהצלחת נותרה ריקה וגל הוכתרה כמלכת הטאראטים.

תזמינו עכשיו ותודו לנו אחר כך!

Gallato Patisserie הזמנות מראש, איסוף עצמי מבת ים או משלוחים:

חגיגה טרנדית

איזה כייף היה לטעום את קולקציית המתוקים של בית המאפה "עומר בייקרי". עומר גבאי הוא צעיר נמרץ ומקצועי שאופה באהבה גדולה והקינוחים והמאפים שלו מבטיחים ביותר: הבצקים מעולים, הקרמים טעימים ועשירים, והצבעוניות נהדרת.

פתחנו בקרואסוני החמאה המדופפים לשכבות רבות וממולאים במגוון קרמים מדויקים ועשירים: שקדים, פיסטוק, שוקולד לבן ומסקרפונה ופררו רושה, המשכנו לעוגת דולצ'ה ובננה קרמית ונימוחה וקינחנו בטירמיסו אישי משגע – אולי בזכות הרכות של המסקרפונה הטירמיסו הזה ממכר ומיועד לכל מי שרוצה ליהנות בחג עם נקיפות מצפון! שווה להזמין, להבליח לרגע אל ארץ המתוקים המשגעת של עומר ורום, לטעום ולהעלות תמונות לאינסטגרם כדי שכולם יקנאו בכם!

Bakery_omer:

חגיגת פוחזניות

כולנו כבר מכירים את הסופגניות האגדיות של קונדיטוריית מתוקה… אבל הפעם הבעלים והמייסדת מירי ארזי הצליחה להפתיע אותנו בגדול עם הפוחזניה = פחזניית ענק בהשראת סופגניות. בצק רבוך (לא מטוגן) בגודל סופגניה עם המון מילוי: פוחזניית טירמיסו עם גנאש קפה וקרמבל ופוחזניית פירות יער עם גנאש דובדבנים ואוכמניות וקרמבל אדום.

בקולקצייה החדשה טעמנו ונהננו גם מסופגניית השוקולד מקופלת אבל חביבת המערכת הייתה סופגניית המלבי המושלמת – מילוי קרם מלבי, מי ורדים וקוקוס ציפוי שוקולד לבן וחטיף הקוקוס הורוד והאהוב מעל.

מתוקה קניון גבעתיים קומה 3, ביאליק 45, ר"ג  משלוחים ברחבי הארץ

חגיגה מהפנטת

ענבר גפן היא קונדיטורית נפלאה, בוגרת אסטלה כיתת אומן ובעלת עסק לעוגות מעוצבות, מארזי קינוחים ואירועי קונספט מתוקים. היא תאפה עבורכם מגש של דונטאס טעימים ויפהפיים: קינדר בואנו, קרם בייגלה מלוח, קרם בזוקה וספרינקלס או מלבי עם גלייז ורדים וסקוויזר קולי מלבי.

אולי בזכות הרכות של בצק השמרים, אולי בשל הטעם הונילי, אולי בגלל הגודל –  הדונטאס האלה הם שיחוק אמיתי. לכל אחד מהדונטאס מעניקה ענבר באהבה גדולה תוספת ייחודית משגעת שהופכת את הקולקצייה שלה לחגיגה צבעונית ומהפנטת. חביבת המערכת הייתה חד הקרן בציפוי שוקולד לבן וגומי קשת בענן. מצאנו את הכיבוד המושלם לחג!

העוגות של ענבר

הזמנות, משלוחים באיזור המרכז 

הכלים בכתבה: מלכה טחן,  03-562-5999

חגיגה מדוייקת

מיכל גנון היא קונדיטורית מגבעתיים שיצרה קולקציית סופגניות מהממת, מענגת וטעימה והיא זוכה אצלינו כבר שנה שנייה ברצף בפרס הבצק המצטיין! הבצק של הסופגניות הוא רך, קליל ואוורירי כאילו לא פגש שמן מימיו, הגודל שלהן הוא אידיאלי והן מפוצצות במליות עשירות וטעימות מאוד: ריבת תות, לוטוס עם פירורי לוטוס, קרם לימון קטיפתי ושברי פיסטוק קלוי והמלכה עם הכתר במילוי גנאש פיסטוק ובציפוי פרלינה פיסטוק.

למרות כל הטוב הזה, חביבי המערכת פה אחד היו כדורי הסופגניות הקטנטנים מלאי הסירופ שהזכירו את העוואמה מהמטבח הערבי. הם התפצחו בפה ומילאו אותו עונג והוכיחו שלפעמים פחות זה יותר! קונדיטוריה במיטבה.

My sweety הזמנות מראש, איסוף עצמי מגבעתיים או משלוחים: 

המדריך להזמנות

01/01/2022

הקינוח עם הטוויסט שעלה מאוסטרליה

שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
11/27/2020

חגיגה מתוחכמת

חגיגה מתוחכמת שגיב מלול הוא שף קונדיטור שפתח פטיסרי וקרא לה על שם בתו ליאן. הסופגניות שלו מעולות וזכו אצלינו לצל"ש, כאלה שענו על כל הציפיות! גודל אידיאלי, בצק אוורירי כמו ענן, מפוצצות במילוי מתוחכם […]
12/28/2020

צ׳אפובורגר – הפצצה החדשה בעולם ההמבורגרים

צ׳אפובורגר – הפצצה החדשה בעולם ההמבורגרים חורף וגם סגר, ולכן כולנו תקועים בבית. כמה שמחנו לגלות שיש המבורגר חדש בעיר ולא סתם המבורגר אלא כזה שמכין השף ג'לאל סלאם (טוטו, חדר אוכל) במטבח הרפאים של […]
10/30/2020

ורד אופה עוגיות טעימות ויוהן מייצר את החותכנים

יצירה על עוגייה פעילות מושלמת לכל אירוע הכל התחיל מזה שחברות של ורד ביסרור ביקשו ממנה שתכין לבנות שלהן עוגיות לקישוט ליום ההולדת. ההתלהבות והביקוש היו גדולים וזה מה שהביא אותה ליצור מארזי עוגיות חמאה […]
12/24/2020

אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה

האהבה של אריק להכנת חומוס היא כמו האהבה למוזיקה ונגינה. הרכיבים שונים אבל היעד זהה: טעם טוב, תשוקה ואהבה אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה אריק לבנת הוא מוזיקאי, אמן ויוצר. לצד המוזיקה, הוא […]
07/11/2021

מוכנים לפחמימה הכי לוהטת בעיר?!

האהבה של אלעד לבצקים נולדה כבר לפני שני עשורים. במהלך השנים הוא עבד בקונדיטוריה הכיר חומרי גלם רבים ולמד טכניקות וחידושים - כך נולד הברעצל של עדי ואלעד
03/24/2021

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן […]
10/21/2020

פטיסרי צרפתי בגבעתיים

עוגיות בסגנון צרפתי  'קייקס אנד מור' להזמין מגבעתיים ולהרגיש בפריז אין לתאר את העונג שהרגשנו כשהגיע אלינו המארז המתוק של "קייקס אנד מור" . כשפתחנו את מכסה הקופסא שהייתה מלאה במאפים ועוגיות בעבודת יד, מסודרים […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 121

מגזין 121 גרסת דפדוף אינטראקטיבית הקליקו על המודעות שבמגזין למידע רלבנטי נוסף חזרה לאתר המגזינים ספריית המגזינים עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום! עשו מנוי

קראו עוד»
כתבות השער

"גבעתיים כובשת את לבבות הישראלים"

דרור דבאח הוא מנכ"ל 'יעד' החברה לפיתוח גבעתיים המסכם בימים אלו חמש שנות כהונה ● מהנדס אזרחי ובעל תואר שני במנהל עסקים הרואה בעשייה הציבורית שליחות ● נשוי ואב לשלושה, מתגורר ביבנה

קראו עוד»
החיים הטובים

איזה קיץ לוהט

הגיע הקיץ, חם כל כך בחוץ ומצב הרוח ירוד. אספתי עבורכם מספר מנות חדשות שיספקו לכם רגעים טעימים במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד»
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן