28/02/2024
28/02/2024
יום רביעי, 28 בפברואר 2024
מהודו באהבה! נוּלה מבשלת אוכל הודי נועז, צבעוני ושמח
12/12/2020
עוד מותג סיני מצטרף בקרוב לשוק הרכב בישראל
12/13/2020

סיר של אהבה

מרווה מבשלת אוכל אינטליגנטי, טעים ומנחם ליום חורפי ומשפחתי

אם גם אתם מאוהבי בישול ביתי משובח הכתבה הזו בשבילכם!

מרווה בת ה-28 מנהלת המטבח של מסעדת טוטו, מצאה את עצמה בחל״ת עקב הקורונה והתחילה לבשל מהבית. זה נותן לה קצת אוויר במפרשים, ומעסיק אותה מאוד בתקופה הזאת. היא מבשלת אוכל ביתי נפלא כמו קוסקוס, ממולאים, תבשילים שונים, ג׳חנון חמאתי במיוחד ועוד. אבל לדעתנו גולת הכותרת הם החמין שלה והעוף הצלוי הממולא.

חמין זה אחד המאכלים שאנחנו אוכלים רק בחורף. איך שמתחיל לרדת גשם ונהיה קר, מתחילות לרוץ באינסטגרם תמונות של סירי חמין. תדמיינו את הטעם והריח של סיר חמין עמוס ואינטליגנטי, תוסיפו לזה שפית צעירה ומוכשרת עם ידי זהב וקיבלתם תוצאה משובחת.

החמין הגיע בסיר, טרם הבישול, וכלל את כל המרכיבים שסודרו בו לתפארת: בשר צוואר ומח עצם, שעועית אדומה וגרגרי חומוס, תפוחי אדמה, בטטה, ביצים, בצל ושתי שקיות קוקי עם חיטה ואורז. כל מה שהיינו צריכים לעשות זה להכניס אותו לתנור בלילה ולחכות בסבלנות. כשיש חמין בתנור, עוד לפני שפוקחים עיניים מתחילים להריח, זה מגיע כמו בחלום וקשה מאוד לחכות עד ארוחת הצהריים בשבת. כשנפתח סוף סוף המכסה של הסיר, החלה החגיגה בפה ובבטן. הקטניות והדגנים התערבבו אלה באלה והיו רכים ומנחמים, הבשר היה רך ועסיסי ותפוחי האדמה ספגו את כל הטעמים גם יחד. חגיגה כבר אמרנו?!

ואז עברנו לעוף השזוף הממולא שמכינה מרווה. הוא הגיע עטוף וקשור לתפארת ונראה כמו בתמונות הכי יפות של עוף שראיתם אי פעם! חצי שעה בתנור חם וגם הוא הגיח אל מרכז השולחן, מלך.

הוא היה פריך מבחוץ ועסיסי כל כך מבפנים ויחד עם מילוי האורז עם עשבי התיבול, הצימוקים והשקדים גרם למצמוצי עונג. יחד איתו טרפנו את השעועית הירוקה בויניגרט חרדל, את קוביות תפוחי האדמה הצלויות עם עשבי תיבול ואת סלט החצילים הנפלא.

מרווה מבשלת אוכלת מנצח פעמיים בשבוע – בימים שלישי ושישי. המנות שלה נדיבות, מגיעות באריזות נוחות עם הוראות ברורות.

התפריט מפורסם באינסטגרם ובקבוצת התפוצה בווטסאפ 

הזמנות, יש משלוחים או איסוף עצמי 0548328355

 0548328355 

marva_elgazar

marva elgazar

 

»» »» »» »» »» »» »»

 

 

12/25/2023

ממלכת המאפים של ליטל

ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
10/22/2022

פייסטרי בוקס עם נבחרת מתוקים מפחידים במיוחד

הקונדיטורית נורית ציטאט בעלת קונדיטוריה הצרפתית בניחוח יפן – לוקחת את “טריט או טריק” כמה צעדים קדימה עם נבחרת מתוקים מפחידה וייחודית
10/19/2022

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
09/13/2022

הכירו את ה-Upper Market חווית אוכל רחוב אורבנית

הכירו את ה- Upper Marketחווית אוכל רחוב אורבנית בר פנזור ביום חמישי בצהרי היום, לאחר שהרעב הכריע אותנו, החלטנו לצאת לאכול במתחם האוכל החדש של גבעתיים במגדל השחר. אין לתאר את ההפתעה שחווינו – חלל […]
01/07/2022

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות!

המתנה המושלמת בעיצוב אישי – להיט שמשגע את הרשתות החברתיות! אם אתם צריכים מתנה מיוחדת או רוצים להנציח את הכלב האהוב שלכם הגעתם למקום הנכון! בסטודיו נורמן יעצבו עבורכם מגוון רחב של מוצרים בהתאמה אישית […]
01/04/2022

מוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה

במוצ'ה עושים אוכל איטלקי באהבה בר פנזור האהבה שלנו לאוכל איטלקי הביאה אותנו ביום חורפי מעונן להזמין את מנות הרחוב החדשות של מוצ'ה. אחרי הצצה בתפריט, המשימה הושלמה, ההזמנה בוצעה ומהר מאוד הגיע השליח עם […]
01/01/2022

הקינוח עם הטוויסט שעלה מאוסטרליה

שרית ענוים לקחה את הקינוח האוסטרלי הקלאסי – ה'למינגטון' והפכה אותו לישראלי למהדרין
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
12/26/2021

קולקציית המתוקים של בית המאפה "עומר בייקרי"

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!
12/05/2021

Gallato Patisserie – חגיגה פריזאית

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע! חג טעים ושמח!


למעבר למגזינים:

ל‘גבעתיים פלוס’הקליקו כאן

ל‘רמת גן פלוס’, הקליקו כאן 

 

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן