27/04/2025
27/04/2025
יום ראשון, 27 באפריל 2025
קצת קולטורה

החיים הם משהו אחר

קומדיה בתיאטרון גבעתיים

שתפו

'החיים הם משהו אחר' – קומדיה שכתב הפרופסור אריה סובר ומועלית על ידי קומיטרון- קבוצת התיאטרון שהקים ומנהל.

סובר, מחזאי, שחקן ובמאי, כתב שיחק וביים מחזות קומיים רבים לתיאטרון. הוא חוקר ומרצה על הומור, בעל תואר דוקטור מאוניברסיטת פריז, שם זכה במלגת למודים של ממשלת צרפת ולמד בבית הספר הלאומי לקרקס בפריז. סובר פרסם ספרים ומאמרים רבים בנושא חקר ההומור והוא מייסד ויו"ר האגודה הישראלית לחקר ההומור.

ההצגה החדשה היא מחזה קומי-קברטי בסגנון האבסורד המתאר בני אדם שמחפשים משהו אחר, בעיקר את עצמם. הם מחפשים חלומות שלא הצליחו להגשים, לא מסופקים מהמקום בו הם נמצאים ונדמה להם שהאושר נמצא במקום אחר. תוך כדי חיפוש עצמי הם מאמצים לעצמם, לעתים, זהויות שונות.

המחזה בנוי מסצנות כשכל אחת מהן מביאה מפגש מעניין, אחר, עם דמויות מגוונות מהחיים. שני שחקנים ושחקנית, קומיים מציגים את כל הדמויות כשהם מחליפים זהויות ותלבושות בכל סצנה.

הצגת הבכורה תועלה בתיאטרון גבעתיים ב-22.5.2024. משך ההצגה: 70 דקות.

חדשות העיר גבעתיים פלוס

עשרות לקוחות מצטרפים לתביעת הענק נגד בנק דיסקונט

א|ע|ולם המשפט התביעה נגד בנק דיסקונט מסתבכת, עשרות לקוחות מצטרפים לתביעת הענק טענות חמורות לניהול לקוי של חשבונות נאמנות. 70 תובעים נוספים נגד דיסקונט בטענה שאיפשר היעלמותם לכאורה של מאות מיליוני ש"ח מכספי המשקיעים בקבוצת

קראו עוד »
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
ביקורת tv

"הקלטות הנאצים"

״כשאני נשאל למה רצחתי גם ילדים, אני יכול רק להשיב ב-'אני לא כזה פחדן שאשאיר לילדים שלי עבודה שאני יכול לעשות בעצמי'.״ (מתוך הקלטות הנאצים)

קראו עוד»
כתבות השער

מכס השיפוט לכס הספרות

לימור מרגולין-יחידי היא שופטת בדימוס, סופרת, מחזאית ודוקטורנטית לאנתרופולוגיה ● זוכת פרס ע"ש יצחק רבין למחקרי שלום, פיוס ושיתופי פעולה בין יהודים-ערבים ● נבחרה לפרויקט "מאה שנים, מאה נשים"

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 130

גיליון חגיגי המביא את רוח הפסח, ובמרכזו משאל בקרב מובילים בתחומם על החירות האישית ומנהגי החג שלהם. הכי חשוב שכל החטופים יזכו לחירות וישובו למשפחותיהם

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן