13/11/2025
13/11/2025
יום חמישי, 13 בנובמבר 2025
חדשות העיר גבעתיים פלוס

הסתיימו העבודות ברחבה החדשה בכניסה לגבעתיים בדרך רבין

השיפוץ כלל הוספת חניון מודרני ושטח ציבורי חדש לתושבים

מערכת Gplus

שתפו

העבודות ברחבה החדשה בכניסה לעיר גבעתיים, בצומת רבין – דרך השלום, סמוך לבניין "הפניקס", הגיעו לסיומן. תחת הרחבה הוקם חניון תת-קרקעי חדיש הכולל כ־300 מקומות חניה, שצפוי להיפתח לציבור בקרוב ולהקל משמעותית על מצוקת החניה באזור העמוס של הכניסה לעיר.

מעל החניון נבנתה כיכר רחבה ומטופחת, שתשמש מוקד עירוני חדש – מרחב פתוח ונעים להולכי רגל, עם ריצוף חדש, צמחייה, ספסלים ותאורה מודרנית. הרחבה החדשה מחברת בין אזור העסקים שבכניסה לעיר לבין רחוב יצחק רבין, ומוסיפה למרקם העירוני מקום מפגש מזמין לתושבים ולעוברים בדרך.

בימים הקרובים צפוי להיפתח החניון באופן מדורג, ובהמשך תושלם גם הצבת שילוט הכוונה והסדרת נתיבי הגישה. בעירייה מציינים כי הפרויקט תוכנן בקפידה כחלק ממדיניות שיפור המרחב הציבורי ופתרונות חניה חכמים, וכי הרחבה החדשה צפויה להפוך לנקודת כניסה ייצוגית ומרשימה לגבעתיים.

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
המומחית רוית סיני

חתמתם על הסכם פינוי־בינוי? ייתכן שוויתרתם על הזכות למכור את הדירה שלכם

בעלי דירות רבים חותמים על הסכמים בני עשרות עמודים מבלי להבין את המשמעויות המלאות של הסעיפים – ובכך נחשפים לסכנות אמיתיות. אחת המרכזיות שבהן: מגבלות חמורות על מכירת הדירה במהלך הפרויקט.

קראו עוד»
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 136

מגזין רמת גן פלוס 135
עם בוא ראש השנה, אני מחפשת את האור ואת היופי בקהילה. הנושאים שמחברים את כל הכתבות במגזין זה הם עשייה, התמדה ותרומה. אנשים שהפכו את החלומות והרצונות
שלהם למציאות. ראש העיר רן קוניק – בחר במנהיגות ועשייה למען הציבור, איציק רובין בחר בנתינה אינסופית למען הקהילה, חן ומוטי ריכטר בחרו בהתחדשות ויזמות. שתהיה לכולנו שנה טובה, מלאה בעשייה, נתינה, ושגשוג.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן