18/06/2025
18/06/2025
יום רביעי, 18 ביוני 2025
חדשות העיר גבעתיים פלוס
עמרי בן שחר גיבור ישראל

"בדרך עמרי - בחברות, ברגישות, ביחד" - אירוע ייחודי לזכרו של עמרי בן שחר הי"ד

בכצנלסון זוכרים את בוגר ביה"ס, לוחם סיירת הצנחנים, רס"ר במיל' עמרי בן שחר, שנפל בקרב בחאן יונס בדצמבר 2023

מערכת Gplus

שתפו

בחודש ינואר האחרון נחשף בביה"ס כצנלסון קיר נופלים חדש לזכרם של בוגרי ביה"ס שנפלו, וכעת יוזמה ייחודית וחשובה נוספת שהתקיימה בששי האחרון (9.5.2025) בפארק גבעתיים – "בדרך עמרי – בחברות, ברגישות, ביחד" –  אירוע חוויתי וערכי שיהפוך למסורת ויתקיים מדי שנה למחזור הבוגר בבית הספר.

תלמידי מחזור פ"ו, בנות ובני שכבת ח' בכצנלסון, לצד צוות מורות שהתגייסו לאירוע, הגיעו אל הפארק ועליהם חולצות הנושאות את תמונתו של עמרי. לאחר טקס פתיחה קצר התלמידים השתתפו בשני מרוצים: מקצה תחרותי ומקצה עממי, שבסיומם תחנות ספורט של עבודת צוות ושיתוף פעולה- ברוח ערכיו של עמרי. בסיום האירוע הוענקו גביעים למנצחים. כיבדו בנוכחותם בני משפחתו של עמרי בן שחר, חבריו מהצבא, מהלימודים, מהעיר, חברי משפחה רבים מוקירי זכרו.

עמרי, לוחם סיירת צנחנים נפל בגבורה בחודש דצמבר 2023 בעת שירות מילואים במסגרת מלחמת חרבות ברזל, בקרב בחאן יונס. עמרי למד בבית הספר כצנלסון עם אחיו התאום נדב ואביהם ראובן שהיה ראש עיריית גבעתיים.

רוית סירי, מנהלת בית הספר כצנלסון אמרה "המסע שלנו הבוקר הוא לא תחרות, אלא דרך לחבר אותנו למה שעמרי מייצג:  בחברות, ברגישות, ביחד. ערכים כמו שותפות, רעות, הדדיות ואחריות זה לזה ולארץ הזו – כולם מתכנסים לאירוע המיוחד שלנו". סירי הודתה בדבריה לעיריית גבעתיים על שיתוף הפעולה, לאיילת אורגד על היוזמה, המחשבה לפרטי פרטים וליווי המשפחה, לבועז רגב על הקמת התחנות הייחודיות, לכל צוות בית הספר, להורים המתנדבים ולתלמידים שהשתתפו.

ראובן בן שחר פתח בדבריו ואמר "אני מתרגש מאוד כי אני רואה בכל מקום את עמרי מתרוצץ פה…" והוסיף "עמרי התאפיין בלב גדול, באופטימיות, ברגישות בכלל וברגישות לאחר, אכפתיות וצניעות, חיבר בין אנשים וגרם לכל אחד להרגיש מיוחד.. והכל בחיוך ובשקט…. אני בטוח שעמרי מחייך אלינו מלמעלה את החיוך הגדול שלו, גאה שכולכם הגעתם לכאן ונרגש ממה שכולנו נעשה היום".

רן קוניק ראש העירייה ציין: "זה לא מובן מאליו לקיים אירוע הנצחה שכזה וכל הכבוד לעוסקים במלאכה.. בזכות עמרי ובזכות גיבורים שכמותו אנחנו עומדים פה כולנו", וכן חשף קוניק בפני הנוכחים כי בעוד כמה חודשים פינת התצפית שבפארק תשופץ ותיקרא על שמו של עמרי.

חדשות העיר גבעתיים פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 132

רמת גן פלוס 132, גיליון עם יענקלה רוזן ואריק איינשטיין, אבי זילברמן שהיה חבר אמיתי ומנטור לכל מי שהכירו ה'הסחלבטיס' -הספר של תלמידי סחל"ב

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן